Saša27
|
Oj! Verjetno že večina pozna mojo/najino zgodbo, ki se je odvijala v zadnjih dneh prejšnjega leta, ter se nažalost slabo končala v začetku tega tedna. Ne rečem, da te ženske ne razumem, ker sem sama v takšni situaciji, da bi vse naredila za otroka, pa vendar, na takšen način NIKOLI in NIKDAR, rajši sem celo življenje brez otrok. Še ta posvojitev iz tujine mi nikakor ne leži, ker se mi zdi, da z vsem tistim denarjem, ki ga moraš imeti, da to spelješ, na nek način otroka kupiš. Ne rečem za pot in bivanje v tujini, da pa moraš tuji socialni nakazat denar, to pa mi ni jasno. Sem malo iz teme ušla. Ja, ta način, ki ga je prijateljica/znanka od Anonimne uporabila je skrajno nehumano, ogabno in sebično. Kot je napisala Karin24, se v medijih iz dneva v dan pojavljajo novice o ograbitvah otrok, katerih nikoli ne najdejo, vidimo trpljenje staršev, na koncu mogoče še obtožijo starše (Medelin), trpljenje staršev pa je tukaj neskončno. Sama si neskončno želim otroka, ni manjkalo veliko, da bi ga dobila. V začetku sem bila malo jezna na to mamico, ki je pred porodom dejala, da bo otroka oddala, potem pa si premislila, če pa dobro premislim, jo pa tudi zastopim. LP Saša