Nur
|
Bi mogoče kdo lahko pomagal? Lep pozdrav, koncno eno verizno pismo, ki ne grozi s sedmimi leti nesrece, ce ga ne posljete sedmim prijateljem... Bom pa zato jaz zelo zelo vesela, ce ga cim > bolj aktivno posiljate naprej. > > Zgodila se mi je ena nepojmljiva nesreca. In sicer so mi 17.3.09 ob 8:00 na > Povsetovi nasproti Vrtca Otona Zupancica Na peci (Kodeljevo) vlomili v avto, > medtem ko sem pred sluzbo peljala sinka v vrtec. Vse skupaj se je zgodilo v > 5 do 10 minutah; ko sem se vrnila je bilo okno na sovoznikovi strani > razbito... > > Iz avta so mi ukradli tudi crno-sivo torbo znamke HH, v kateri so bili poleg > ostale literature tudi: 2 dnevnika, v katerih so rezultati mojega > raziskovalnega dela v okviru doktorske naloge iz zadnjih dveh let (ki sem ju > tokrat zal kot po naključju imela s sabo; vsi ki ste kdaj poceli kaj > podobnega veste, kaksno katastrofo pomeni za cloveka izgubiti kaj taksnega) > ter knjiga, ki mi jo je dan prej z vsem zaupanjem posodila moja sefinja. > > Zvezka imata trde platnice, eden je zelene barve z zebro in napisom FOKUS, > drugi pa bele barve z jagodo na platnici, vsebina so razne laboratorijske > recepture, protokoli, rezultati meritev...Knjiga nosi naslov Diagnosis of > Endometrial Biopsies and Curettings avtorjev Mazur in Kurman. > > Domnevam da zvezki in knjiga temu, ki mi je vlomil v avto, ne bodo kaj dosti > koristili in jih bo zavrgel. > Ker pa imajo neprecenljivo vrednost zame, prosim kogarkoli, ki bi nasel > zvezke, knjige ali torbo ali ki karkoli ve o tem, da mi javi na moj e-mail: > katarina_odar@yahoo.com ali poklice na tel 041 603 286 ali 031 311 115. > najdeno lahko tudi prinesete/posljete na naslov K Odar, Neubergerjeva 19, > 1000 Ljubljana ali v Vrtec Otona Zupancica, Na peci 20 Ljubljana. > > Prosim, prosim, posiljajte ta mail naprej in iz srca upam, da bomo kaj > nasli. > > Hvala, > > Katarina.
|