Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 24.9.2007 8:55:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: izguba želje po spolnosti 24.9.2007 12:48:41
|
|
|
|
Anonimen
|
ne, mojega moža imam zelo rada, vem, da je on tisti, s katerim se bom postarala. mogoče je pa razlog trenutna preobremenjenost - služba, gradnja hiše, želja imeti otroka, a veš, da še ni pravi čas za to...ja, jem tudi KT, femoden. verjetno se je vse skupaj zmešalo in posledica je tukaj.
|
|
|
|
RE: izguba želje po spolnosti 24.9.2007 13:00:17
|
|
|
|
puncica
|
Ja KT so lahko velik krivec za tole.
|
|
RE: izguba želje po spolnosti 24.9.2007 13:06:40
|
|
|
|
Anonimen
|
kaj naj potem? neham jemati KT???
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.9.2007 13:30:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: izguba želje po spolnosti 24.9.2007 13:59:32
|
|
|
|
anabanana
|
Imela identičen problem pri prejšnjemu tipu s katerim sva kar dolgo živela skupaj. Nisem se mogla prisilit, da bi seksala z njim, ko pa so mi začeli iti na živce že njegovi poljubi in dotiki sem si pač priznala, da ga NE LJUBIM VEČ. Resnica boli.
|
|
RE: izguba želje po spolnosti 24.9.2007 15:32:27
|
|
|
|
DANVARI
|
možno je da je razlog v hormonih. Malo se pogovori s svojim G, da ti mogoče zamenja KT ali pa da dobiš kakšno drugo kontracepcijo, tudi sprememba prehrane lahko pomaga...
|
|
RE: izguba želje po spolnosti 24.9.2007 16:25:04
|
|
|
|
Anonimen
|
hoj,anonimna1.Jaz imam isti problen.Po prenehanju jemanja kt,mi enostavno več ni do seksa,prej bi vsa leta vsak dan,kot obsedena.Sedaj pavza,tako da sem prav jezna sama nase.Probaj s kt,meni so delovale nenormalno.
|
|
|
|
RE: izguba želje po spolnosti 24.9.2007 17:46:05
|
|
|
|
jade1
|
Mene je minilo, ko sem jemala KT. Preberi si stranske učinke, pri mojih je bilo tudi to navedeno. Ko sem nehala jemat je bilo ok. Saj obstaja še druga zaščita. Pojdi k ginekologu pa se zmenita za drugo zaščito, če je to to.
|
|
|
|
RE: izguba želje po spolnosti 26.9.2007 9:30:00
|
|
|
|
koala
|
Jap, meni je kt totalno vzela željo po seksu, ko sem pa penahala pa se mi je strgalo. Tudi preobermenitev je lahko vzrok. Kaj pa če menjaš kt? Saj tega je na voljo mali miljon, ali pa se rez zaščitita kako drugače?
|
|
RE: izguba želje po spolnosti 26.9.2007 9:44:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Mogoče je kriv stres. Ali pa kontracepcija. Jaz sem tudi imela femoden, samo nisem imela teh problemov. Moje mnenje je da si preobremenjena. In posledično je libido na nuli.
|
|
|
|
RE: izguba želje po spolnosti 26.9.2007 10:04:08
|
|
|
|
Anonimen
|
verjetno je res preobremenjenost - gradnja hise, sluzba.... svojega moža imam zelo rada, sem najbolj srečna, ko sem v njegovem objemu. ko pa želi kaj več, pa kar zmrznem, sploh nimam želje. ampak strah ostaja - saj veste kaj moskim pomeni spolnost. da bi pa nekaj na silo, ne to pa nocem. bom prenehala z KT, pa bom videla če bo kaj spremeb. sedaj sva vedno uporabljala KT + kondom. smesno, ko berem da drugi ne uporabljajo nicesar, in se zanasajo na sreco.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?