|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   izguba želje po spolnosti
24.9.2007 8:42:37   
Anonimen
kaj narediš, ko totalno izgubiš željo po user posted image ? z možem imava zato že krizo, saj jaz sploh ne morem in ne morem. nimam ne želje, ne interesa, nič. otrok še nimava. včasih se počutim kot da sem nenormalna,saj je minil že mesec in kakšen dan čez, odkar sva nazadnje seksala. ima še katera kakšen isti problem?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
24.9.2007 8:55:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: izguba želje po spolnosti
24.9.2007 12:48:41   
Anonimen
ne, mojega moža imam zelo rada, vem, da je on tisti, s katerim se bom postarala. mogoče je pa razlog trenutna preobremenjenost - služba, gradnja hiše, želja imeti otroka, a veš, da še ni pravi čas za to...ja, jem tudi KT, femoden. verjetno se je vse skupaj zmešalo in posledica je tukaj. user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
24.9.2007 13:00:17   
puncica
Ja KT so lahko velik krivec za tole.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.9.2007 13:06:40   
Anonimen
kaj naj potem? neham jemati KT???

(odgovor članu puncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
24.9.2007 13:30:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
24.9.2007 13:59:32   
anabanana
Imela identičen problem pri prejšnjemu tipu s katerim sva kar dolgo živela skupaj. Nisem se mogla prisilit, da bi seksala z njim, ko pa so mi začeli iti na živce že njegovi poljubi in dotiki sem si pač priznala, da ga NE LJUBIM VEČ.

Resnica boli.

krepat ma ne molat

Neposredna povezava do sporočila: 7
24.9.2007 15:32:27   
DANVARI
možno je da je razlog v hormonih. Malo se pogovori s svojim G, da ti mogoče zamenja KT ali pa da dobiš kakšno drugo kontracepcijo, tudi sprememba prehrane lahko pomaga...

"In raising my children, I have lost my mind but found my soul." ~ Lisa T. Shepherd
"People who say they sleep like a baby usually don't have one." ~ Leo J. Burke

Neposredna povezava do sporočila: 8
24.9.2007 16:25:04   
Anonimen
hoj,anonimna1.Jaz imam isti problen.Po prenehanju jemanja kt,mi enostavno več ni do seksa,prej bi vsa leta vsak dan,kot obsedena.Sedaj pavza,tako da sem prav jezna sama nase.Probaj s kt,meni so delovale nenormalno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
24.9.2007 17:46:05   
jade1
Mene je minilo, ko sem jemala KT. Preberi si stranske učinke, pri mojih je bilo tudi to navedeno. Ko sem nehala jemat je bilo ok. Saj obstaja še druga zaščita. Pojdi k ginekologu pa se zmenita za drugo zaščito, če je to to.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.9.2007 9:30:00   
koala
Jap, meni je kt totalno vzela željo po seksu, ko sem pa penahala pa se mi je strgalo. Tudi preobermenitev je lahko vzrok.
Kaj pa če menjaš kt? Saj tega je na voljo mali miljon, ali pa se rez zaščitita kako drugače?

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu jade1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
26.9.2007 9:44:40   
Anonimen
Mogoče je kriv stres. Ali pa kontracepcija. Jaz sem tudi imela femoden, samo nisem imela teh problemov.
Moje mnenje je da si preobremenjena. In posledično je libido na nuli.

(odgovor članu koala)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
26.9.2007 10:04:08   
Anonimen
verjetno je res preobremenjenost - gradnja hise, sluzba.... svojega moža imam zelo rada, sem najbolj srečna, ko sem v njegovem objemu. ko pa želi kaj več, pa kar zmrznem, sploh nimam želje.  user posted image  ampak strah ostaja - saj veste kaj moskim pomeni spolnost. da bi pa nekaj na silo, ne to pa nocem.
bom prenehala z KT, pa bom videla če bo kaj spremeb. sedaj sva vedno uporabljala KT + kondom. smesno, ko berem da drugi ne uporabljajo nicesar, in se zanasajo na sreco.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
26.9.2007 10:18:20   
orhideja75
verjetno je to zaradi preobremenjenosti. malo pa k temu pripomorejo še KT.  najbolje, da probaš prenehati jemati KT. saj tako praviš, da uporabljata kondom. zakaj potem še KT?
ali pa si se ga naveličala oz.te ne privlači več.

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?