twetka
|
Na Klomifen sem verjetno vedno reagirala, ampak po naravni poti se ni primlo nič. Najprej sem ga jemala 3 cikle, pa ni bilo nič, samo M sem pa imela, ker je prej nisem imela svoje nikoli. Pol sem ga jemala čez par mesecev spet en cikel pa spet doma ni bilo nič. Zdej sma pa šla v postopke IUI pa se je v prvo primlo s pomočjo klomifena. Sem kr lepo reagirala. Proizvedla dva folikla na desnem jajčniku, velikost 18 in 21mm tako da nisem rabila stopke za dokončno dozorenje foliklov, ker je telo že samo dost daleč naredilo, sem mogla dat samo vodo na zadnjem uz, in je bil LH pozitiven in sem mela naslednji dan postopek, pa je ratalo. Nekak hitro je ratalo res proti pričakovanju in mam še zaradi tega bolj slab občutek, da bo pa zdej šlo neki narobe, glede na to da je zdej ratalo res hitro, prej pa doma v dveh leti nič od nič, niti s klomifenom. Js sem sem mislila, da boma verjetno mogla še na več postopkov, da v prvo ziher ne bo, pa je blo in zato še bolj upam, da se bo vse ok izteklo in bomo končno imeli pikico avgusta v naročju. Prejšnjo leto sma res veliko dala skozi, pregledi, vožnje sem pa tja, živčnosti, tako da od lanskega poletja nisem imela nič, sem bila ves čas samo po bolnicah okoli in mela okoli sebe bele halje. resnično upam, da bo letošnje leto res veliko boljše in da bom imela letošnje poletje popestreno kljub temu da bom spet v bolnici, ampak tokrat bom z največjim veseljem, ne pa s takšno muko kot sem bila lani. V primeru, da se vse lepo izteče, se je vse to splačalo, pa tut če bi me dali na pol, se bi splačalo, sam da rata. Upam, da sem si zaslužila vsaj malo sreče v življenju, da to speljem do konca.
|