|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   izginila opravilna vrstica
11.1.2008 20:50:06   
eya
Saj ne vem, kako bi dala naslov temeuser posted image

V glavnem-mulček mi je mogu nekaj tipkat po tipkovnici, pa zdaj ko sem na netu, nimam tiste spodnje vrstice, kjer je start, pa razna okenčka, pa čas na desni,...  Se skrije, ko grem z miško višje po ekranu. Kako dobim to nazaj? Sem že sama skušala najt, kje se to popravi, pa neuspešno?

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 3.3.2008 15:01:41 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: en problemček pri računalniku
11.1.2008 20:51:31   
Anonimen
ko se ti pokaže klikni z desno- lastnosti in tam poglej, da nimač kljukice samodejno skrij opravilno vrstico

(odgovor članu eya)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
11.1.2008 20:53:05   
Anonimen
A vrstica se ti pokaže, če greš z miško dol?
Potem naredi desni klik na gumbu Start/Lastnosti/Kljukico ven na Samodejno skrij vrstico.

(odgovor članu eya)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
11.1.2008 21:05:11   
eya
Mah, zdaj mi še vedno čudno dela... pa nimam kljukice pri Samodejno skrij opravilno vrstico. Zdaj, ko imam odprta dva internet explorerja, je vse ok, če odprem pa še tretjega, se mi samo pri tem spet skrije opravilna vrstica, pa tista zgornja (sa se ji reče naslovnauser posted image ) tudi. Mogoče bi morala restartat računalnikuser posted image

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.1.2008 21:13:18   
Anonimen
Reštart ni potreben. Samo ne razumem najboljše kakšno stanje imaš zdaj.

(odgovor članu eya)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
11.1.2008 21:15:42   
Anonimen
Lahko, da moraš samo prijet to opravilno vrstico na robu in jo razširit. Recimo jaz imam tako široko, da imam gumbe v dveh vrsticah.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
11.1.2008 21:21:27   
eya
V bistvu je tako, da se mi pri tem tretjem (ali vsakem nadaljnem odprtem explorerju) opravilna vrstica sploh ne prikažeuser posted image  Opravilna vrstica se mi sploh ne prikaže? Pri prvih dveh explorerjih je pa vse ok? Čudno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.1.2008 8:21:57   
Anonimen
Ej sploh ne vem. A ti to zdaj govoriš o programu IE, pa tam nimaš statusne vrstice (View/Status bar in View/Toolbars/...). Ali pa nimaš v Windowsih opravilne vrstice (Start/Properties/Hide task bar).
Takrat, ko praviš, da se ti prikaže, naredi desni klik na njej (ne na gumbu od IE) in poglej, če imaš kako kljukico preveč.

(odgovor članu eya)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
12.1.2008 8:59:29   
piščanc
pri lastnostih označi - taskbar allways on top, ali lock taskbar

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.1.2008 9:04:33   
eya
Punci, hvala. Danes vse dela normalno.

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.