Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: izcedki v začetku zanositve 26.2.2012 15:54:44
|
|
|
|
Katy78
|
Jaz sem imela v prvi nosečnosti krvave, rjave, krvavo-rjave izcedke vse do 3/3 nosečnosti, pa je bilo vse ok. Nikoli niso ugotovili, od kje so ti izcedki.
|
|
|
|
RE: izcedki v začetku zanositve 26.2.2012 18:39:44
|
|
|
|
butt3rfly
|
jst sm imela do 1. pregleda pri 8ih tednih 2x rjav izcedek. 1x se je ziher pojavil zaradi seksa, za drugič pa nimam pojma. mogoč je kje kakšna žilica počila, kajti v nosečnosti se količina krvi poveča in je vse skupaj torej dosti bolj prekrvavljeno.
|
|
|
|
RE: izcedki v začetku zanositve 27.2.2012 10:38:05
|
|
|
|
curkica
|
Jaz imam iste probleme s tem izcedkom. Jaz sem sicer v postopku IVF, prejšnji pon. 20.2. je bil test pozitiven, po parih dneh se je pa začelo. Najprej v petek 24ega, potem sem imela zdajle čez vikend mir, danes sem se pa zjutraj zbudila pa spet nekaj rjavkastega. Čist sem že nervozna, pregled imam komaj naslednji ponedeljek. Resnično upam, da ti izcedki ne pomenijo nič resnega.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.