|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   izcedki v začetku zanositve
26.2.2012 13:44:59   
daisyb
živjo!
vem, da se je tudi o tem že napisalo....a bom kar še sama povprašala, če je katera imela kaj takega.
s 1.2. smo začeli delat nauser posted image . 14.2. bi mogla prituser posted image , sm mela pa sam dva dni mal krvavega izcedka. prejsnji teden sm nardila test cb in je bil pozitiven. po celem dnevu klicarjenja za ginekologa (sm se preselila v italijo in še nism mela ginekologa) sem dobila datum 7.3. za prvi pregled (mogoč mal prezgodaj). Zdaj me pa zanima....dans sm mela mal rjavega izcedka (ni se mi zdel krvav)...kaj so taki izcedki normalni v začetku (pri prvi nosečnosti se jih ne spomnim). Ali pa je to mogoč kak vaginalni izcedek in ne iz maternice.
vem, da nismo dohtarji....predno pa pokličem in paničarim bi raj vidla, če je mela kaka take težave in za kaj je šlo.

lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: izcedki v začetku zanositve
26.2.2012 15:54:44   
Katy78
Jaz sem imela v prvi nosečnosti krvave, rjave, krvavo-rjave izcedke vse do 3/3 nosečnosti, pa je bilo vse ok. Nikoli niso ugotovili, od kje so ti izcedki.

(odgovor članu daisyb)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.2.2012 18:39:44   
butt3rfly
jst sm imela do 1. pregleda pri 8ih tednih 2x rjav izcedek. 1x se je ziher pojavil zaradi seksa, za drugič pa nimam pojma. mogoč je kje kakšna žilica počila, kajti v nosečnosti se količina krvi poveča in je vse skupaj torej dosti bolj prekrvavljeno.

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.2.2012 10:38:05   
curkica
Jaz imam iste probleme s tem izcedkom. Jaz sem sicer v postopku IVF, prejšnji pon. 20.2. je bil test pozitiven, po parih dneh se je pa začelo. Najprej v petek 24ega, potem sem imela zdajle čez vikend mir, danes sem se pa zjutraj zbudila pa spet nekaj rjavkastega. Čist sem že nervozna, pregled imam komaj naslednji ponedeljek. Resnično upam, da ti izcedki ne pomenijo nič resnega.

(odgovor članu butt3rfly)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.2.2012 14:53:24   
daisyb
ojla,

jaz mam dans tud se izcedek. Sem klicala na ginekoloski oddelek in mi je zdravnica rekla, da naj se ne bojim, ce so ti izcedki rjavi- rumeni. Mozno, da gre za staro kri, ki se izteka in ni nic narobe. Ce pa bi bili ktvavi naj grem takoj na urgenco.

zdaj pa skoz opazujem, ce se pojavi kri al ne....se mi zdi, da sam, ko pomislim se mi ze vse ulije. Tud jaz mam prvi pregled sele drugo sredo. Upam, da bo slo vse ok.

(odgovor članu curkica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.