|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   izcedka ni več???
29.5.2005 12:34:06   
nejca1
Punce, po 3 dneh jemanja dabrostona mi je izcedek izginil. Pregled imam v četrtek, do takrat sem v bolniški. Upam, da je to dober znak, da bo srček viden.Sem pa približno v 6. tednu.
Kaj pa ve mislite, Nann je bilo pri tebi podobno??

Uživajte v senčki, :sloncek::sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   izcedka ni več???
29.5.2005 12:41:22   
Tiamo
:bravo::bravo::bravo: čestitke :bravo::bravo::bravo:

Pošiljam ti :angel: za srečo

Lp

(odgovor članu nejca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   izcedka ni več???
29.5.2005 13:24:36   
SOONka
meni je izcedek izginil skoraj takoj- se isti dan pa mi je plodek umrl... Zal..
Drzim pa pesti zate.

(odgovor članu nejca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   izcedka ni več???
29.5.2005 16:48:39   
Nannn
Hoj nejca1

Ja pri meni je izcedek presel v temno rjav in po parih dnevih tudi posel...skoz sem jedla Buscopan kar je nekje isto kot Dabroston...potem par dni ni bilo izcedka in potem spet...ne vem sicer ce si brala ampak sem odprla ravno temo o tem izcedku...danes pa sem imela spet svetlo rdec izcedek in sem sla na urgenco...z :duda: je vse v redu malo je spet zrastel:bravo:...utrip sem videla tako da sem sla domov malo pomirjena...in spet jem Buscopan.Jest mislim da bi se ti zdej utrip ze moral videti...sem pa G na urgenci vprasala kaj je to da mam skoz izcedke je bila pa tko nesramna....in prav nic me ni potolazila...je rekla da naj ne hodim na urgenco dokler ne zacutim fuul bolecino v trebuhu in da ornk zacnem krvavet...kaka tolazba...z obzirom na to da sem mela ze enkrat ss se pac ustrasim....se vedno pa ne vem ZAKAJ izcedki...kako je to mozno da je dva dni v redu tretji dan pa spet temno rjav pa potem svetlo rdec...

Sorry mal se mi ze mesa od teh izcedkov...

Uzivajte ob tako lepem vremenu...nejca1 tebi pa veliko srece na pregledu in javi kaj se je dogajalo :rozica::rozica:

Nannn:nosecka:

(odgovor članu nejca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   izcedka ni več???
29.5.2005 23:15:46   
kati1
Ojla punce

sem imela enake težave kot ve! Izcedki so se pojavili pri 6. tednu in trajali kak teden - jemala sem Dabroston dokler krvavitev ni prenehala. Prenehala je po treh dneh in se zopet pojavila po treh dneh. Dabroston morate jemati tudi po prenehanju krvavitve!! Jaz sem mislila, da mi ni treba, da bo tako bolje za bebico, pa me je G fajn okregala. Krvavitev je prenehala in nadaljevali so se krči in tako sem pristala na Buscopanu

Dobra novica pa je ta: da sem zdaj v 23. tednu in se odlično počutim (če odmislim vročino)!

Pomembno je, da v času krvavitev ali krčev (ki so lahko zelooo rahli) POČIVATE pa boste hitro začutile prve brce :bravo:

(odgovor članu nejca1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Vse, kar morate vedeti o carskem rezu
Carski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......