|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   izcedek po HSG
22.10.2007 16:09:19   
Anonimen
Pozdravljene,

Pred kratkim sem bila na HSG. Običajno nisem imela izcedka, edino če sem se prehladila. Po HSG se mi je pojavil kar obilen rumen izcedek, ki ima neprijeten vonj- spominja me ne kvas. Pa tudi spolni odnosi so boleči, kar ni bilo še nikoli. A je imela katera kaj podobnega?

Hvala za odgovor.

Lp,

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: izcedek po HSG
22.10.2007 18:54:48   
hokejistka
Bo treba k G. Po HSG-ju je nevarnost okužb večja. Zato se vsaj 7 dni odstvetujejo spolni odnosi. Pojdi k G, ker gre najverjetneje za vnetje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: izcedek po HSG
28.10.2007 12:08:09   
kitka1
Tudi jaz sem imela več izcedka po HSG (prvi teden). Po moje gre za to, da ti kontrastna tekočina pravzaprav očisti vse, kar se nahaja v tvojih rodilih in potem počasi to pride na dan. Je pa res večja možnost vnetij v času po HSG, tako da bi ti tudi jaz svetovala obisk ginekologa, sploh, če so zraven še bolečine.

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?