|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   izcedek iz očke
14.3.2010 11:39:50   
meta22
naši dve dvojčici stari deset dni imata tak rumenkast izcedek iz oči zraven še velikokrat kihata. a je to znak za prehlad ali kaj drugega? kako jima lahko pomagam? ko se prebudita imata polno rumenega posuenega izcedka okrog oči, katerega pa zbrižem z vlažno gazico.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: izcedek iz očke
14.3.2010 11:59:37   
NEVA-1
To so vnete učke, če dojiš poskusi brizgnit mleko, nekaterim pomaga, drugače pa s fiziološko izpiraj, vsako oko z drugo krpico (zloženec), drugače pa do pediatra po kapljice oz. mazilo...

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.3.2010 12:31:49   
spela**
Naša izkušnja je taka: Bor je imel od rojstva pa skoraj do dveh mesecev nenehno tak rumenkast izcedek iz oči.enkart iz ene, enkrat iz druge!sva v posvetovalnici vprašala in dobila mazilo Tobrex (mislim da je tak),pa ni pomagalo NIČ!!!!ko sva imela posvetovalnico pri dveh mesecih pa z očko še kr ni bilo bolje pa mi je pediatrinja rekla , da to ni vneto oko ampak ima slabo prehodne oz. nepopolno razvite solzevode.zaradi tega se oko ne more samo ščistit in se nabere takšna rumena "umazanija"!mine samo od sebe!!!!čistili pa smo vedno samo z fiziološko in prekuhano vodo!!!

Bor
8.09.2009; 49,5cm , 2820g
8.10.2009; 53cm , 3515g
5.11.2009; 55,5cm , 4375g
10.12.2009; 59cm , 5130g
14.1.2010; 64cm , 5900g
4.3.2010; 67cm , 6.740g
23.9.2010 77cm , 9200g

(odgovor članu NEVA-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.3.2010 12:34:14   
spela**
Aja , želela sem napisat še to , da so mi v zdravstvenem domu rekli, da če bi bilo oko vneto bi bilo tudi rdeče in zatečeno!!!tako da če je samo izcedek mislim da to ni vnetje!!!
glede kihanja,; prva dva meseca je Bor tudi veliko kihal pa ni bil nikoli prehlajen!Baje da dojančki kihajo ker si na tak način čistijo dihalne poti!tak sem čula!!!user posted image

Bor
8.09.2009; 49,5cm , 2820g
8.10.2009; 53cm , 3515g
5.11.2009; 55,5cm , 4375g
10.12.2009; 59cm , 5130g
14.1.2010; 64cm , 5900g
4.3.2010; 67cm , 6.740g
23.9.2010 77cm , 9200g

(odgovor članu spela**)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.3.2010 18:57:17   
mini86
ja glede kihanja je res tko da se čistjo..
če se tole z učki vleče bi pa šla js kr da P zato da dobite kaplce..če so slučajno res vnete učke je to zelo nalezljivo in zato imata oba dojenčka..čene druzga vsaj poklič jutr P pa vpraši..pa spirej z mlačnimi kamilicami..

spela*-če so učke vnete ni rečeno da je rdeče in zatečeno

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu spela**)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.3.2010 21:19:29   
šrimpf
mi smo imeli isti rpoblem, sicer samo na enem učku. šlo je pa res za zožen solzevod. teh težav smo se znebili, ko so malemu jemali kri za alergološki pregled in je fejst jokal, očitno se je takrat solzevod razširil, ker težav po tem nismo več meli.
sem pa prej spirala s fiziološko, pa tudi tobrex sem mu dajala, ampak je bil uspeh zelo kratkotrajen.
po moje bo minilo samo, to mi je zagotovila tudi pediatrinja

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.3.2010 7:06:37   
Natka85
dobro jutro!
naš malček se je danes tudi zbudil s tako očko.imel je čist zalepljeno in rumenkast izcedek okrog.jo pa je sam lepo odprl.
kako mu naj pomagam?kamilice?
pa še to-zunaj je tak lep sonček.a s takim očkom lahko grema ven?
hvala

lp

(odgovor članu šrimpf)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.3.2010 10:13:20   
meta22
kako spirate očko z fiziološkim? kar na očko kanete, al prej na gazico, pa potem zbrišete? pri nas ni še nič boljše!user posted image

(odgovor članu Natka85)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.3.2010 15:42:34   
ajanček
tudi naš user posted image je od rojstva imel probleme z učkami.iz obeh mu je ven tekel rumenkast izcedek.pa smo imeli že vse možne terapije s tobrexom in ciloxanom pa ni pomagalo nič. in res je samo se bo pozdravilo, čistite le z veliko fiziološke,mi smo jo po navodilu pediatra kar v učko dali.našemu malčku se je pozdravilo oz. so se solzevodi razširili pri 7 mesecih, na srečo nismo upoštevali pediatra da bi ga že pri 5 meseceih dali na prepihanje solzevodov.

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?