Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: izcedek iz joškic - tako kmalu??? 24.11.2005 15:37:38
|
|
|
|
natalia
|
hy, tudi meni se je to zgodilo že zelo zgodaj. ko sem se pozanimala pri dr.Pušenjaku je napisal, da to ni tako pogosto, je pa normalno. Od ženske do ženske različno pač. lepo nosečnost!
|
|
|
|
RE: izcedek iz joškic - tako kmalu??? 24.11.2005 15:39:35
|
|
|
|
PBJ
|
To ni nič nenavadnega. Meni je tudi že zelo hitro (okoli 20. tedna) začelo curljati iz bradavic s tem, da je bil izcedek bolj rumenkast. Dajo se kupiti blazinice za dojenje.
|
|
RE: izcedek iz joškic - tako kmalu??? 24.11.2005 15:42:44
|
|
|
|
KIRA
|
to ni nič nenavadnega. očitno so se ti mlečne žleze dovolj zgodaj razvile, da so začele proizvajat mleko. če te zadeva moti si kupi blazinice za dojenje. nekatere ženske pač prej postanejo "mlekarice", nekatere pa šele ob porodu.
|
|
|
|
RE: izcedek iz joškic - tako kmalu??? 24.11.2005 15:46:07
|
|
|
|
b.nika
|
Tudi pri meni se je to začelo precej zgodaj- mislim, da v 18.tednu.Nekaj časa sem za vsak slučaj nosila blazinice za dojenje, po enem mesecu je pa prenehalo, priteklo je ven če sem stisnila.Tako, da brez skrbi. Pa lepo nosečnost...
|
|
|
|
RE: izcedek iz joškic - tako kmalu??? 24.11.2005 17:04:52
|
|
|
|
petraz
|
Nič takega, jaz sem imela izcedek mleka malo kasneje, kljub temu pa ti svetujem, da si kupiš že prej modrc za dojenje. V H&M jih imajo (zelo poceni-2000sit naprej..). Pa čimveč lepih trenutkov v nosečnosti in lahek porod...
|
|
|
|
RE: izcedek iz joškic - tako kmalu??? 24.11.2005 17:45:07
|
|
|
|
StBarbara
|
Pri meni se je začelo tudi zelo zgodaj. Do poroda pa sem nosila "navaden" nosečniški moderček iz mother car-ja. lp
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......