|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   izcedek in vročina
15.6.2005 14:21:15   
simonas
Tokrat se vam ne javljam z nič kaj prijetnimi novičkami.

V petek zvečer sem bila v bolnici na pregledu, ker se mi je pojavil rjav izcedek. Tam so mi rekli, da je vse ok, videla sem tudi srček moje :duda: in šla bolj pomirjena domov. Dobila sem Dabroston in svečke proti vnetju.

Včeraj pa se mi je izcedek spet pojavil. Ne sicer obilno. Nekaj kapljic zjutraj, pa potem morda malo na papirju, ko grem na WC, pa malo zvečer, danes pa enako. Izcedek pa je še vedno rjav. Sem klicala G in je rekla naj počivam ter jem D. druga pa ne moremo naredit. Sem pa včeraj tudi dobila vročino. Ne sicer močno a 37,1.

Je imela katera podobne težave? Mi lahko da katera kakšno pozitivno upanje? A lahko vzamem lekadol zaradi vročine (pozabila sem vprašati G:ups:) A mislite, da bodo šle stvari na boljše? Sedaj sem v 9. tednu.

Simona
Neposredna povezava do sporočila: 1
   izcedek in vročina
15.6.2005 14:29:15   
pika_b
Pozdravljena!

Kar pomiri se. Pri meni je bilo enako, le, da sem bila v 8.tednu, sedaj pa smo že v 34.tednu in je vse O.K. in že nestrpno čakamo svojega :duda:

Jaz sem imela kar močan izcedek 4dni in vročino 37,2.
Dobila sem Dabroston in en teden ležanja potem pa se je začelo umirjati, zraven sem še jedla Tifol tabletke.

Potem so se sicer začela težave z bruhanjem, vendar tja do 20 tedna se je tudi to umirilo. Do takrat je bilo hudo, šele potem sem začutila kako je nosečnost prijetna. Pred tem pa :(:(:(

Želim ti, da bi se čim bolje počutila in čim manj težav v nosečnosti.

Lp, pika_b :sloncek:

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   izcedek in vročina
15.6.2005 14:37:46   
bevetko
jaz imam nekaj podobnega. sem v osmem tednu nosečnosti. Izcedek imam nekako na tri dni malo, samo na papirju. jem tablete dabroston in počivam. Naslednji teden mam ponovno pregled, upam, da bo pokazalo vse v redu. SEm pa slišala, da je ta izcedek kr pogost lahko pa da ne pomeni nič, je pa možen tudi slabši scenarij.
Upam, da bo vse v redu! :nosecka:
Samo počivati je treba!

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   izcedek in vročina
15.6.2005 14:41:00   
rozi81
Povišana T v nosečnosti tam okoli 37 je normalna. Tako da brez skrbi in ne rabiš jemati Lekadola zaradi tega ker ti ne bo nič pomagal.

Lp S

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   izcedek in vročina
15.6.2005 14:56:07   
darjatimci
Tudi jaz bi te potolažila,da ne skrbi jaz sem tudi imela izcedek in to krvav,kot slabo menstruacijo in to dva meseca,upoštevaj navodila in počivaj pa bo.

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   izcedek in vročina
15.6.2005 15:06:34   
simonas
Hvala punce, res ste zlate. Zdaj res pridno počivam. Skoraj ves dan ležim. Moj :love: je tako dober, da vse naredi namesto mene. Sem rekla, da bom zdaj do nedelje čisto mirovala, pa bom videla, če bo šlo kaj na boljše. Sicer imam bolniško do drugega četrtka, pa ne vem, če bom lahko skozi doma, saj sem edina računovodkinja v podjetju, pa je malo kriza. Se bom pa zmenila, da bi delala samo 4 ure drug teden (če bo šlo na boljše seveda - drugače bom pa pač doma - kaj morem).

Grem zdaj nazaj počivat. Lep dan vam želim in hvala!:rozica:

Simona

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   izcedek in vročina
15.6.2005 19:37:09   
Pia73
simonas vročina ni problem, saj je res vsaj na začetku normalno, da je malenkost povišana.

Sicer pa bodi doma in počivaj. Ne hodi v službo niti za 4 ure. Sedaj res dobro premisli kaj je zate najpomembneje.

Pa srečno! :rozica:

(odgovor članu simonas)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so najpogostejši simptomi nosečnosti?
Prvi znaki nosečnosti se pri vsaki ženski ne pojavijo na enak način. Preden opravite test ali preverite raven beta HCG, ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?