Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: izcedek in spolni odnosi 16.6.2008 17:05:05
|
|
|
|
izgubljena_ovcka
|
Da se "poštimat" tudi brez odnosov, se pravi brez penetracije! Pač se poslužita druge metode, malo izvirnosti prosim! Jaz se že celo nosečnost bojujem s takimi in drugačnimi izcedki, vnetji in glivicami in mi misel na to ni preijetna ampak hormoni se pa ne dajo! Sploh pa najprej vprašaj G in če dovoli ne vidim razloga zakaj ne bi...
|
|
|
|
RE: izcedek in spolni odnosi 16.6.2008 17:44:12
|
|
|
|
laura28
|
Meni se je pojavil tudi najprej rjav icedek, potem pa kri. G mi je priporočala počitek brez sponih odnosoov. Rjav icedek sem imela približno 4-5 dni potem pa je izginil, sem pa itenzivno počivala. Jaz bi s spolnimimi odnosi raje malo počakala, da izcedek povsem izgine. Lp
|
|
|
|
RE: izcedek in spolni odnosi 16.6.2008 17:55:10
|
|
|
|
sandra123
|
V bistvu je že Laura prispevala pravi odgovor, pa vendarle bi rada nekaj dodala, vsekakor pa te ne želim strašiti...Kadar se v času nos. pojavi rjav/rdečkast izcedek, je lahko v ozadju tudi kakšno vnetje, zato se takrat spolne odnose odsvetuje... Ne vem, kaj tvoj dragi razmišlja, ampak jaz se v tvojem primeru ne bi izpostavljala spolnim odnosom...če bi šlo za kakšno glivično okužbo, bi se lahko še tvoj partner okužil, zdravljenje pa ni tako lahko...se lahko ponovno prenese s partnerja na tebe in ti ponovno povzroči vnetje...Pa še plod je ogrožen, kajti določene glivične okužbe se lahko agresivno obnašajo do mat.vratu in lahko povzročijo prezgodnji porod...
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?