|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   izcedek ali plodovnica?
26.10.2004 11:04:09   
jen
živjo. jutri bom dopolnila 34t in me skrbi, ker imam povečan izcedek, ki je bolj voden in malo potegne na rumenkasto. nima vonja. vedno sem imela izcedek vendar je bil malo drugačen od tega. ni ves čas, pojavi se predvsem ko se gibam npr. na sprehodu itd. ne vem kdaj teče samo na dnevnem vložku potem vidim. bojim se, da bi bila že plodovnica, samo kolikor sem jaz prebrala naj bi to teklo neprestano po malem ali pa v curku. ali ima še katera slučajno v tem času oz. ga je imela ta pojav povečanega izcedka. ali mislite, da so tisti al sense al kaj so že vložki,ki ločujejo plodovnico od urina verodostojni ali ne. zadnjič sem namreč brala, da eni ni pokazal, da gre za plodovnico kljub temu, da je dejansko bila.

aja imam pa že ene tri dni bolečine v križu predvsem zvečer in popek me včasih zelo zateguje. mislite, da je to od povečane maternice. kakšnih znakov o popadkih nimam.
dajte mi mal svetovat, mislite, da bi morala na pregled k ginekologu?
hvala že vnaprej
zlate ste

lp jen+:duda:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   izcedek ali plodovnica?
26.10.2004 11:43:15   
Tina31
Jaz sem imela mokre hlačke, ne spomnim se če je bilo rumeno, ampak mislim, da ne.
Odtekala mi je plodovnica, ker sem imela zgornji razpok.Nočem paničarit, ker najbrž ni panike ampak vseeno:
Takoj h ginekologu!

(odgovor članu jen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   izcedek ali plodovnica?
26.10.2004 12:25:33   
belma
:kuza:takoj k ginekologu!!!!!!:kuza:
če ne drugače v dežurno ambulanto!!!!
pozdrav!!!!

(odgovor članu jen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   izcedek ali plodovnica?
26.10.2004 12:26:35   
mala
tudi jaz sem imelav prvi nosečnosti te težave in v tvojem primeru mislim da ne gre za odtekanje plodovnice le za povečan beli tok,kar je čisto normalno.Sem slišala da obstajajo testerji za plodovnico tko da probaj s tem da ti ne bo treba skakat okol gin.

lp pa srečno:metulj:

(odgovor članu jen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   izcedek ali plodovnica?
26.10.2004 12:39:11   
Pilar
Pri meni je tako: sem imela povečan ( vsaj meni se je zdelo) izcedek in sem to na zadnjem pregledu (11.10) omenila ginekologinji, pa mi je dala samo ene tablete( vaginalen vnos), ki preprečujejo vnetje, pregledala me ni pa nič. Po tistih tabletah je sicer izcedka manj, ampak mene zdej res grabi panika. Kako vraga naj veš kaj je , kaj ni, pol te pa še pregledajo ne...Včasih se mi zdi, da moramo biti kar bolj panične, da kaj dosežemo!
L.P.:rozica:

(odgovor članu jen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   izcedek ali plodovnica?
26.10.2004 12:52:30   
Pikapolonica
Hoj!

Seveda je vedno najboljše iti k G., ampak obstajajo pa tudi testi, s katerimi si si hitro bolj na jasnem zakaj gre. Se pa ti testi dobijo v trgovinah SANOLABOR in se jim reče AL-SENSE. V paketu so trije - mimogrede, jaz sem zaradi strahu do sedaj (sem v 38 tednu) porabila že dva, pa je bilo vedno vse OK. Pač samo povečan izcedek.

No, lep pozdravček,

Pikapolonica :pika: in :duda:

(odgovor članu jen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   izcedek ali plodovnica?
26.10.2004 15:51:07   
Sneguljcica
Zivjo!
Jz sem tud ena dva tedna nazaj mela ful paniko zarad tega ker sem mela fuuuul voden izcedek...mi je premoclo celo dnevni vlozek.Sam mene je skrbel se zarad tega ker mi je trebuh nonstop otrdevu..sam da sem naredila par korakov.. Sem takoj klicala G pa mi je rekla, da se morem prit pokazat, da se vidi ce je vse vredu al ze odteka plodovnica...Takrat sem si kupla tud en paketek al-sense, samo jih pol ko me je G pomirila, da je zaenkrat vse vredu in da je bil samo bolj voden beli tok, nisem se nic preskusila. Mislim pa da mi bo ta test se cist prav prisel glede na to, da sem boljkone panik ze po naravi...:ups: Samo ce je pa res da ni zanesljiv, pol pa tud ne vem... :( :zmeden:
Najboljs je, da gres h G pa da ti on/a pove na cem si.

Lp,
Sneguljcica

(odgovor članu jen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?