|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   izcedek 7 dni
22.2.2008 23:57:44   
mojca345
Halo punce,

Me zanima vaše mnenje oz. podobne izkušnje, zato ker mi je čudna ta menstra ta mesec.

In sicer dobila sem jo 14.1. pa je bila tm do 19.1. okej normalno
Pol pa 3.2. sem dobila izcedek na hlačkah. prvo rjavo, pol mal krvi. pa sprva ni bilo ntii za vložek, pol sem si ga dala, ker mi je umazal hlačk.in to je trajal 6 dni.user posted image

Od tetke do izcedka je bilo 15 dni.

Tetko imam na 34 dni.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: izcedek 7 dni
23.2.2008 0:15:53   
_ancica_
hmmm...ne bi ti znala pomagat...mogoce je bila ovulacijska krvavitev, ampak se mi zdi malo predolga...kaj pa ce si nosecka??? Si naredila kak test? user posted image

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.2.2008 0:26:02   
RENY19
kaj vse ne dozivljamo me zenske a ne? drzim pesti za user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.2.2008 0:46:46   
mojca345
punce, dejte mi povedat. mal sem ven padla iz tega vsega. sem zadnje mesece bila ful po dstresom, odpirala nov vrtec in svašta. pa sem bila precej tudi bolana.  zdaj sem ok, od konca decembra se mi je stabiliziralo.

kako se že šteje naslednja menstra ? od prvega datuma, ko jo dobiš ali od zadnje, ko jo je konec ? ker če bi od prvega ko jo dobiš, pol men mal zamuja, a ne ?

tko, danes je 39 dan.

(odgovor članu RENY19)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.2.2008 0:52:10   
_ancica_
mojca345...stet se zacne od prvega dneva M, tako da ce ti ze zamuja, bi ti testek skor moral pokazat plusek, ce si nosecka user posted image

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.2.2008 0:53:40   
mojca345
sam kaj pa jest vem. če razmišljam, se mi zdi, da bo zdej zdej user posted image  prišla.

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.2.2008 0:58:26   
_ancica_
lahko da ti pac zamuja, lahko si pa nosecka...tezko je rect. Nekatere punce pravijo, da so imele podobne bolecine, kot ponavadi pred M ko so zanosile. Pocakaj se kak dan, ce M se en bo od nikoder pa napravi test user posted image

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.2.2008 1:05:04   
RENY19
jaz nimam nobenega izcedka pa mi ze 4 dni zamuja bomo videli kaj bo  drzim ti pesti mojca

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.2.2008 1:05:52   
mojca345
dve stvari sta se mi še pojavili...ena kar je čudna, ker se mi nikol ne, niti pred menstro...občutljive bradavičke. pravzprav so me bolele, ko sem jih samo nežno prijela.

pa par dni nazaj,je res da sva mal bl konkretno izvajala, in me je kr mal bolel. sem mela krče po tem 3, 4 dni. danes je konec. in mi je na misel prišlo, da sem mrbit noseča, da mi kej ploda poškodoval. pa sej veste, kuj ta misel prva je ponavad, bolj želja, pomoje k kej drugega.

če bi bilo pa resm bi me pa tok na rit vrgel, pomoje....user posted image

jest bom še kr počakala malo....ker mam feeling, tko k sem že prej rekla. k sem že tokrat upala in pol k si kupim test, evo se mi ulije. user posted image

nič, dejmo čakat, pa se pustmo presenetiit...user posted image

p.s.: pol sem tok smešna, opica sem ta prava. pa grem pa se gledam v ogledalo, če imam kej bušija.user posted image

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.2.2008 1:12:11   
_ancica_
mojca345...cist mozno, da si nosecka. Drzim pesti. Tudi bolece bradavicke naj bi ble znak, ceprav se je meni to ze parkrat zgodilo, pa je potem vseeno prisla tecka, tako da ne vem. Res najbolje, da se malo pocakas, potem bos pa videla. Pa sporoci nam, kaksen bo rezultat user posted image

glede gledanja v ogledalo...moram priznat da sem tudi ze sama ene parkrat to naredila, kar tako, ker si res zelim biti nosecka,...upam, da bo kaj kmalu uspelo! user posted image

RENY19...tudi zate drzim pestke!!!! user posted image

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.2.2008 19:37:35   
mojca345
punce,

a se da kupit tester v odprti dežurni lekarni zdajle ob tej pozni uri ? sem iz lj.

mal me matra.user posted image

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 11
23.2.2008 19:57:21   
Raguel
Pozdravljena!Resnično upam,da si noseča in navijam zauser posted image

Drugače pa v dežurni lekarni lahko dobiš samo zdravila na recept se mi zdi-nisem pa čisto prepričana.Mogoče bi pa naredila izjemouser posted image

VELIKO SE SMEJTE IN RADE SE IMEJTE....

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 12
23.2.2008 19:58:27   
mojca345
user posted image

hvala punce za tako podporo. neverjetno.

(odgovor članu Raguel)
Neposredna povezava do sporočila: 13
23.2.2008 20:02:11   
trinity22
saj je pa DM še odprt, tam majo tud teste ali pa spar - yes or no test

držim pesti, da zagledaš user posted image , pa poročaj

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 14
23.2.2008 20:16:15   
mojca345
a je še ? do 21 ?

a ni samo do 15.00 ure ?

zdaj sem šla gledat na ringarajo, kdaj bi imela plodne dneve. šele marca. zakaj sem jaz potem imela izcedek od okoli 3 do 7.2. ????

punce letim kupit. upam, da ga imajo v mercatorju.

user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 15
23.2.2008 21:19:46   
mojca345
ja sem šla v akcijo po testera, sam ne bo nič.user posted image

pa tak sem bila dobre volje danes. zdaj pa sem čisto v *****.

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 16
23.2.2008 21:24:03   
ninčy
Pa si šla tudi v dežurno lekarno?
Če bi imela kakšnega doma, bi ti rekla, da pridi kar k meni ... tko pa se ta mesec še nisem "založila".
Vseeno držim pesti, ti pa se ne obremenjuj preveč, ker če si user posted image , se bo to videlo na testu tudi v ponedeljek.

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 17
23.2.2008 21:28:45   
mojca345
ne tester sem dobla, sem ga naredila. sam je negativen.

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 18
23.2.2008 21:37:04   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: mojca345

ne tester sem dobla, sem ga naredila. sam je negativen.

pocakaj se par dni in ga ponovi...lahko, da je hormona se premalo, da bi ga test lahko zaznal. user posted image

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 19
23.2.2008 21:51:23   
mojca345
ali pa se bo ulilo...

user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 20
23.2.2008 22:22:11   
mojca345
Zdej sem šla mal brat, pa sem vidla, ker imam neredne cikluse, da počakam do najdaljšega kar je bilo 43 dni. danes je 40 dan. če je ne bo do srede, v sredo delam test.

upam, upam....

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 21
23.2.2008 22:46:56   
tany83
Drzim pesti, da se user posted image  ne prikaze in, da ugledas user posted image user posted image .... user posted image user posted image user posted image

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 22
23.2.2008 23:13:19   
mojca345
jaz tui. hvala. prej me je začel trebuh bolt mal. ne vem al od stresa ? ali od tega,k se bo zdej zdej ulila ? ali pa kej drugega ?

sem pa zadnje dni psihično, ......neki se mi je premaknil na pozitivno ful. čeprav se mi pa razpoloženje hiter lahka zamenja kar samo od sebe. kr nekaj se napičim in sem jezna, pol sem žalostna, zdaj sem ok.

hotla sem it v disko danes, zdej me pa mal boli, se mi pa sploh ne lubi

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.