|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   izcedek
3.6.2005 9:11:23   
martita
Pozdravljene,

do nepričakovane :hudicek: je še pribljižno 2 dni, danes je 27. dan (ponavadi me obišče na 29 - 33 dni, in na hlačkah sem opazila rahlo obarvan izcedek. Navadno me :hudicek: obišče brez kakršnihkoli najavljanj, z obilnim špljuskom, tako da si težko razlagam kaj je zdaj to. Zjutraj sem si dala mini vložek, za vsak slučaj, vendar o M ne duha ne sluha. :zmeden:
Kaj mislite?

LP,
martita :muca:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   izcedek
3.6.2005 9:44:38   
svizc
bo še prišla. ponavadi ti izcedki ne pomenijo nič dobrega;) ampak prihod veličastne:hudicek:
no mogoče je pri tebi kaj drugega.
:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   izcedek
3.6.2005 9:50:40   
kajča
pri meni je bilo ta mesec podobno, na 28.dan sem dobila rahlo obarvan izcedek, zelo malo ga je bilo zjutraj in zelo malo zvečer. Potem je mi je naslednja 2 dni pomalo kapala svetlo rdeča, skoraj roza kri, večino bolj če sem šla na WC, je bil papir potem roza. Danes po 4 dneh je konec. Ne vem ali je bila to :hudicek: ali ne, ker imam ponavadi bolečo in kar celi krvavi kosi gredo iz mene, tokrat pa nič

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   izcedek
3.6.2005 9:55:48   
martita
živ,

kajča, tud pri meni je vedno tako....vedno se pokaže v vsem svojem izobilju in to že 1. dan! :)-
Kaj pa ti, a si delala test???

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   izcedek
3.6.2005 10:13:15   
kajča
sem včeraj, pa je bila le ena črtica

mal se mi že meša, pa moj:love: mi pravi, naj se pač sprijaznim ja je bila :hudicek: in gremo ta mesec v nov boj, ampak men se je zdela ta krvavitev čudna in nič podobna običajnim :hudicek:

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.