|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   izcedek
14.3.2005 7:28:19   
Tejčika
Dobro jutro,

noseča sem 10 tednov in včeraj sem opazila izcedek svetlo rjave barve, ni ga bilo dosti, ampak sem se vseeno prestrašila. Je pa bil med sluzjo, takšno kot je ob ovulaciji. Danes ni več nobenih sledi o zcedku.
A je imela katera podobno izkušnjo?

Pomagajte
Neposredna povezava do sporočila: 1
   izcedek
14.3.2005 7:43:06   
CIPRESA
Tejčika mislim da je to čist normalen nosečniški izcedek, jaz sem jih imela do tega tedna kar veliko in za vsakega posebej sem zagnala paniko in klicala ginekologinjo, pa mi je vedno odgovorila, da če nimam vmes krvi ni panike. Lahko si se le prehladila in bo vse v redu - malo več čaja toplega spij pa bo.
Če pa opaziš kri med izcedkom pa takoj k ginekologinji.

LP CIPRESA:nosecka:

(odgovor članu Tejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   izcedek
14.3.2005 7:54:06   
Tejčika
Nisem prepričana, da je bilo brez krvi, ker je bil rjave barve. Misliš da ni nič narobe?

(odgovor članu Tejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   izcedek
14.3.2005 8:00:00   
POLY77
OJLA, jaz sem imela v 11t krvavitev, ki je trajala 4 dni. Šla sem čisto "fertik" na urgenco, ko se me pregledali in povedali, da je vse ok, moja mala :duda: pa je sesala prstek....Srečno

(odgovor članu Tejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   izcedek
14.3.2005 8:23:45   
CIPRESA
za vsak slučaj če nisi čisto prepričana, pa ti vseeno svetujem da obiščeš G, boš bolj pomirjena.
Drugače pa sem tudi sama krvavela v 5/6t in sicer en teden, potem se je krvavitev ustavila. G mi je rekla da je v začetku vse mogoče, lahko je kaj narobe s plodkom, ali pa je to lahko le posledica ugnezditve zarodka. Zdaj sem v 21t in je zaenkrat še vse O.K.

Držim pesti CIPRESA:nosecka:

(odgovor članu Tejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   izcedek
15.3.2005 9:32:09   
Soncnica
Hojla!!

Jaz sem imela enako izkušnjo. Ti pojdi h ginekologu, da te pregleda, verjetno ti bo predpisal tabletke Dabroston. Lahko, da ni nič takega, ampak mislim, da te pregled lahko pomiri. Verjetno boš dobiila kakšen teden ali dva bolniške. Pa ne se ustrašit, če ti bodo rekli, da lahko pride do splava, meni so to povedali čisto neprizadeto, pa je zdej vse OK. Ti lepo počivaj in se cartaj.

Držim pesti!!! :rozica:

Sončnica :sloncek: (še 9 dni)

(odgovor članu Tejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?