|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   izcedek
26.1.2005 20:39:07   
Anonimen
ali ima katera nosecka:nosecka:, zdaj v nosecnosti povecan izcedek?:zmeden2:meni se je zacelo zdaj dogajat, da sem ze malo zaskrbljena.kaj narediti?ali kaj pomaga?sicer izcedek ne smrdi ali srbi, pac moti me, ker je v vecjih kolecinah:ups:noseca sem 22t3d
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   izcedek
26.1.2005 20:42:46   
barby*
draga nina_nana, kar navadi se...meni nič ne pomaga, je pa to normalno..hormončki na delu:sloncek:

pozdravček
barby32t

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   izcedek
26.1.2005 20:44:11   
lana 5
Nina nana jaz sem :nosecka: 16t in imam tudi zlo povečan izcedek, tako da sem šla k G in jo vprašala če je to normalno. Odgovor je bil da je to čist običaljno, da imamo :nosecka: malo več belega toka in da ene to dobijo prej drugepa kasneje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   izcedek
26.1.2005 20:52:31   
Anonimen
:grrr::grrr::grrr::grrr:kdo si je to moral zmislit? mi je blo cisto lepo brez njega:)-:bravo:;)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   izcedek
26.1.2005 21:12:42   
beba76
Sem v 31. tednu in iz mene lije kot iz škafa!:(:(:(:(
Ta male vložke menjam vsaj 3x na dan, navadno še več. Pa kaj naj? To so menda predpriprave, da ne bo prevelik šok po porodu, ko bodo iz nas lile reke...:)-:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   izcedek
26.1.2005 23:20:56   
SU
Evo, še ena z istim "problemom" :grrr: ... Jaz pa ne upam nositi dnevnih vložkov, ker imam "spodaj" ful občutljivo in takoj fašem vnetje...Tako, da ne ostane drugega kot nošnja samo bombažnih sp.hlačk in pranje na 90st. ...:ups: No, ko pa tega ne bo več, bom pa res vesela!!LP, Saša (29,3/7)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   izcedek
27.1.2005 12:45:24   
saba
jaz pa sem komaj v 9t in tudi ne morem brez dnevnega vložka:zmeden2::zmeden2::zmeden2:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   izcedek
27.1.2005 12:49:36   
saba
jaz pa sem komaj v 9t in tudi ne morem brez dnevnega vložka:zmeden2::zmeden2::zmeden2:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Očetje ob porodu: 20 čudovitih fotografij
Dragocene fotografije, na katerih vidimo navdušenje očetov, ko podpirajo svoje partnerke v porodni sobi, nam kažejo, kak...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?