|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   izcedek-pomoc
25.5.2005 12:50:06   
muc muc
pozdravljene!

Prosila bi vas za pomoc! Sem v 33t in imam danes rjav izcedek in me zanima kaj bi to bilo, prej ga nisem imela nikoli.
Sicer pa imam jutri pregled pri G!

Hvala za vase odgovore.

L.p.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   izcedek-pomoc
25.5.2005 12:52:57   
Amoss
Mogoče je to izcedek ki nakazuje začetek poroda.Pokliči v porodnišnico in vprašaj ker je še le malo hitro, da bi rodila.

(odgovor članu muc muc)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   izcedek-pomoc
25.5.2005 13:08:29   
povhek
Obvezno pokliči v porodnišnico ker kakor vem to ni dobr.Pa sej ti bodo tam povedali pa boš mogla najbrž pridet se jim pokazat.

(odgovor članu muc muc)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   izcedek-pomoc
25.5.2005 13:36:39   
smrka
mogoce je pa to cep.

(odgovor članu muc muc)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   izcedek-pomoc
25.5.2005 14:27:31   
muc muc
Upam, da se ni, ker se men to zdi mal prehitro!

A mislite, da bo pozno, ce pocakam do jutri, ko mam pregled. Sicer me nic ne boli.

L.p.

(odgovor članu muc muc)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   izcedek-pomoc
25.5.2005 14:34:14   
smrka
jaz bi na tvojem mestu, da bi mirneje dihala in spala poklicala in vprasala. Nic te nestane.

(odgovor članu muc muc)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......