|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   izcedek...klomifen
2.11.2006 8:28:44   
Anonimen
Čao punce s.o.s.

po prvem mesecu na klomifenu bi morala dobitiuser posted image v ponedeljek. Bilo ni nič, razen v torek in včeraj malo, res malo rjavega izcedka. Že cel teden pa imam občutek v spodnjem delu, da bo zdaj zdaj prišla. Cikle sem imela vedno idealne, od 26-28 dni, zdaj pa ta zmeda. Imam še celo predpisan klomifen, zdaj pa ne vem kaj in kako. Mislite, da je kakšna varianta, da je mogoče kaj ratalo in da je smiselno narediti test???

Pozdravček vsem skupaj
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: izcedek...klomifen
2.11.2006 8:41:32   
Shuka
Počakaj do ponedeljka, če jo do takrat ni taka kot bi morala biti naredi test.

v upanju na user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.11.2006 7:15:33   
tajči84_
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Počakaj do ponedeljka, če jo do takrat ni taka kot bi morala biti naredi test.

v upanju na user posted image user posted image

se strinjam z zgornjo izjavo...
Počakaj do ponedeljka, kajti prezgodaj delat test bo najverjetneje rezultat negativen. Jaz sem tudi po prvem mesecu imela samo malo rjavkastega izcedka ( en dan ja en dan ne in spet ja) zato sem klicala ginekologa ali začnem spet jemat Klomifen, pa je rekel da če ni čisto sveža kru ne smem jemat. Tako da takrat nisem jemala. Naslednji mesec pa je prišla v ¨dvojni¨ moči ( še za nazaj)....
Upam da pri tebi ne bo tako .... želim ti da čimprej zagledaš magični +

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.11.2006 9:05:27   
melitaj
ojla
res da sem veliko pri ginekologinji in da poskušam zanosit, pa mam " mal "  težav z vnetji... in bom očitno imela kar nekaj težav. Poskušava že par mesecev....S klomifenom se pa še nisem srečala, čeprov sm ga na tem forumu že velikrat prebrala...Kaj je to in čemu služi???Hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tajči84_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.11.2006 9:19:10   
Anonimen
Klomifen spodbudi ovulacijo oz s tem poveča možnost zanositve

(odgovor članu melitaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
16.11.2006 10:47:03   
melitaj
hvala za odgovor...
lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Teža
kepa*

Koliko tehtate?

50 - 60 kg (30%)

60 - 70 kg (29%)

70 - 90 kg (34%)

nad 100 kg (6%)

nad 150 kg (1%)

Število vseh glasov: 876

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!