Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 14.8.2006 16:41:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: izbira pediatra - kranjčanke 14.8.2006 17:35:09
|
|
|
|
soncek&luna
|
moj skrat ima dr. Paternostra... odlicen je, nic ne komplicira in ima krasen cut za otroke... sem hotla najprej h dr. jesetovi, pa ni vec sprejemala novih "pacientov".. zdaj mi sploh ni zal, no vsaj zaenkrat sem res zadovoljna z njim
|
|
RE: izbira pediatra - kranjčanke 14.8.2006 18:49:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Alenka Zadravec Paternoster je hči od starejšega dr. Paternostra in je super, prijazna, enkratna. Mi imamo dr. Alenko Ješe in je vse to, kar je tudi dr. Zadravčeva. Tako da eno od teh dveh. Starejši dr. Paternoster pa bo po mojem v kratkem šel v penzijo. Saj se mi čudno zdi, da še ni. Je pa fino, ker ima on tudi privat tole zadevo, tako da se ga na gsm menda lahko pokliče kadarkoli, če je otrok pri njem.
|
|
|
|
vprašanje 14.8.2006 19:36:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Nevem, zakaj ne morem odpret nove teme, zato se bom kr smle urinla. Zanima me kako lahko trakce Lilypie, Baby gaga... dodam na moj dodatni opis??
|
|
|
|
RE: vprašanje 14.8.2006 20:21:45
|
|
|
|
karin412
|
Mi imamo dr. Paternostra. Smo tudi zadovoljni. Samo kako pa, ko bo šel v penzijo? Meni se tudi zdi, da bi že zdavnaj moral iti. A potem greš lahko k njegovi hčerki ali ga bom kak drug zdravnik nadomestil?
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.