Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: vem, da vam grem že na živce.. 5.6.2007 9:21:39
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
Pomoje sta obe dovolj dobre posebaj če boste samo pogrevali. Jaz sem pred 10 leti kupila kar eno najcenejšo v metroju in še mi sedaj dela brezhibno.
|
|
RE: vem, da vam grem že na živce.. 5.6.2007 9:27:39
|
|
|
|
Tiamo
|
Takole, imam mikrovalovno doma in predlagam ti, če jo hočeš imeti samo za pogrevanje in odtaljevanje, naslednje; - imam grill, ki ti ga predlagam za pogret malce starejših žemlj ali kruha. Gril naredi žemljo tako, kot da je bila ravnokar pečena. Če jo pogreješ navadno, dobiš gumijasto žemljo. - torej vzemi kombinacijo (grill+microwave)-ni tok dražja - timerja pa je vseeno ali je digitalen al navaden-tvoja osebna stvar -ZELO pomembna stvar je vrtljiv podstavek, da se povsod enakomerno segreje. - moč naj bo vsaj okoli 900 do 1000W(grill) Tole sem našla http://www.bof.si/sl/product.cp2?guid=8D46C3D0-68A4-92A0-54C4-603F5938120A
|
|
|
|
RE: vem, da vam grem že na živce.. 5.6.2007 9:31:18
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz bi vzela tako z grilom.
|
|
|
|
RE: vem, da vam grem že na živce.. 5.6.2007 11:01:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Med tema dvema bi izbrala Zanussijevo.
|
|
|
|
RE: vem, da vam grem že na živce.. 5.6.2007 12:12:28
|
|
|
|
puncica
|
Men je pa pomembno da je digitalni timer, ker lahko potem bol natančno nastaviš pa tud bolše veš kolk je do konca, kolk sekund npr. ker potem jst prej izklopim da bi glih ne piska po kuhni ko tamal spi Na morju pa imajo takega navadnega, pa nikol nisi vedel kdaj bo začel cinglat in me je to grozno motilo, je zgledal še nekaj sekund, pa je vrag začel piskat . Zato mi nobena od teh dveh ni všeč, vsaj displej naj imajo če imajo že un gumb za vrtet
< Sporočilo je popravil puncica -- 5.6.2007 12:18:38 >
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.