|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   izbira mikrovalovne pečice
5.6.2007 9:09:53   
Anonimen
.. ampak res rabim pomoč pri izbiri mikrovalovne pečice. Nekako sem se sedaj odločila za dve možnosti in me zanima kaj mislite:

http://www.enaa.com/oddelki/mojDom/izd_871_M3831031806265
_Matrix_PECICA_MIKRO_MMP800A-20_WH

http://www.ceneje.si/zanussi-zmc-19ml-mikrovalovna-pecica

Torej, kaj mislite?? Predvsem jo rabim za segrevanje in odtaljevanje.

Res prosim za mnenja, ker se mi tud sanja ne, kaj naj bi gledala pri teh stvareh.user posted image

< Sporočilo je popravil katrin -- 5.6.2007 19:26:09 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vem, da vam grem že na živce..
5.6.2007 9:21:39   
BLAŽIKA
Pomoje sta obe dovolj dobre posebaj če boste samo pogrevali. Jaz sem pred 10 leti kupila kar eno najcenejšo v metroju in še mi sedaj dela brezhibno.

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.6.2007 9:27:39   
Tiamo
Takole, imam mikrovalovno doma in predlagam ti, če jo hočeš imeti samo za pogrevanje in odtaljevanje, naslednje;
- imam grill, ki ti ga predlagam za pogret malce starejših žemlj ali kruha. Gril naredi žemljo tako, kot da je bila ravnokar pečena. Če jo pogreješ navadno, dobiš gumijasto žemljo.
- torej vzemi kombinacijo (grill+microwave)-ni tok dražja
- timerja pa je vseeno ali je digitalen al navaden-tvoja osebna stvar
-ZELO pomembna stvar je vrtljiv podstavek, da se povsod enakomerno segreje.
- moč naj bo vsaj okoli 900 do 1000W(grill)

Tole sem našla http://www.bof.si/sl/product.cp2?guid=8D46C3D0-68A4-92A0-54C4-603F5938120A

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.6.2007 9:31:18   
Anonimen
jaz bi vzela tako z grilom.

(odgovor članu Tiamo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
5.6.2007 11:01:14   
Anonimen
Med tema dvema bi izbrala Zanussijevo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
5.6.2007 12:12:28   
puncica
Men je pa pomembno da je digitalni timer, ker lahko potem bol natančno nastaviš pa tud bolše veš kolk je do konca, kolk sekund npr. ker potem jst prej izklopim da bi glih ne piska po kuhni ko tamal spi user posted image Na morju pa imajo takega navadnega, pa nikol nisi vedel kdaj bo začel cinglat in me je to grozno motilo, je zgledal še nekaj sekund, pa je vrag začel piskat user posted image .

Zato mi nobena od teh dveh ni všeč, vsaj displej naj imajo če imajo že un gumb za vrtetuser posted image

< Sporočilo je popravil puncica -- 5.6.2007 12:18:38 >

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.6.2007 14:17:18   
BLAŽIKA
Ja mogoče če ima digitalni timer potem boš res čisto natančno vedela kako dolgo katero stvar.

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.