|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   izbira imena
8.12.2007 18:10:08   
Anonimen
Sej ne morem verjet da se mi je zgodilo ravno to, kar mi je blo najboj smešno. Skratka še vedno nimamo izbranega imena za našo čez manj kot mesec napovedano user posted image

Za fantka so mi všeč
Jaka, Franci, Bine, Lovro, Maks...

Za punčko pa enostabno nimam pojma. se mi zdi da se moj  user posted image  sploh ne ubada s tem pravi, da morava najprej videti kako bo izgledala. Meni je najbolj grozno, da ko bom rodila ne bom imela izbranega imena. Se mi zdi da se mi bo  cela porodnišnica smejala.

Imam občutek da se kar malo v depresiji glede te izbire imena. Rada bi pa dala enostavno in slovensko mogoče starejše ime, brez Č,Š, Ž. Ima katera kakšen predlog? ( Všeč so mi Alenka, Zala, Neža ampak zadnji 2 se sedaj kar pogosto pojavljata, to pa mi spet ne paše.

Prosim kakšen predlog!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: izbira imena
8.12.2007 18:21:54   
malamanja
Tudi jaz imam podoben problem.

Za fantka približno vem kakšno ime bi dala, ker pa pričakujeva user posted image  pa pojma nimam.
Pa sem svojga vprašala, če ima kaj predlogovuser posted image . Od vseh mi je bila najbolj všeč Nina. Pa naj bo Ninauser posted image .
Mislim pa, da ni nič narobe če počakata do rojstva. Ko jo bosta zagledala se vama bo sigurno utrnila kaka idejauser posted image .

....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.12.2007 18:33:29   
Anonimen
Meta je ful luštno. Pa Martina. Ali pa Barbara, teh sploh ni več, pa je meni ful lepo ime. Potem pa še Vesna, ampak ta mi pa ni prav preveč všeč. Aja, pa še Katarina mi je lepo.

(odgovor članu malamanja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
8.12.2007 19:00:40   
Anonimen
Mideva se ful nagibava k imenom, ki jih že lep čas ni slišati oz. so za nekatere kao staromodni. Katarina, Tajda, Sabina, Anastazija, Nives, Brigita, Simon, Lovro, Miloš....midva iščeva v bistvu imena, ki so tudi pravoslavska.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
8.12.2007 19:02:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Taly

Mideva se ful nagibava k imenom, ki jih že lep čas ni slišati oz. so za nekatere kao staromodni. Katarina

Že navijam :)).

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
8.12.2007 19:11:23   
Anonimen
Evo, tukaj malo staroslovenskih imen, ena so prav fajn:

Iz Gorenjskega glasa, avtor Miha NagliČ:
Gotovo vas zanima, katera so ta stara slovenska imena? »Za primer jih navedimo nekoliko: Bela, Blagica, Bogomir, Bojan, Branislav, Bratina, Budigoj, Cvetko, Dobren, Dobrogoj, Dobromisel, Dobrožit, Domomisel, Dragovan, Gojmir, Gostiša, Hotimir, Jaroslav, Kosar, Kralj, Krepek, Lepa, Mala, Ljut, Medved, Mirigoj, Mirislav, Premisel, Radigoj, Slavka, Stojan, Svetoslav, Vesela, Vladimir, Volkonja, Zemidraga, Zverič, Žilic, Žitomir …« Zanimivo: nekatera od teh imen so še vedno v rabi, kar ne morem pa si predstavljati, da bi dali danes nekomu ime Ljut, Volkonja ali Zverič, čeprav je oseb tega značaja med nami slej ko prej obilo …
Navedena slovanska imena so izpodrinila krščanska, ki so v rabi že tako dolgo, da veljajo za »pristno« slovenska. Na primer: Andrej, Apolonija (Polona), Barbara, Blaž, Damijan, Doroteja, Elizabeta, Filip, Franc, Gregor, Helena, Ignacij, Izidor, Jakob, Janez, Jedert, Jernej, Jošt, Jožef, Jurij, Kajetan, Katarina, Klemen, Krištof, Lavrencij, Lucija, Luka, Magdalena, Marija, Marjeta, Marko, Marta, Martin, Mihael, Neža, Nikolaj, Ožbolt, Pavel, Peter, Primož, Rok, Sebastijan (Boštjan), Sigismund (Žiga), Simon, Štefan, Terezija, Tilen, Tomaž, Urh, Uršula, Valentin, Veronika, Vid … (Vir: Niko Kuret, Praznično leto Slovencev, Jesen.)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
8.12.2007 19:20:49   
Anonimen
Meni osebno so tudi bolj "staromodna" imena všeč.
Recimo:
user posted image - Lovro, Martin, Urban, Klemen, ....
user posted image - Ines, Mateja, Kristina, Katarina, Vesna, ....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
8.12.2007 19:26:34   
ElaM
Meni so tudi všeč "stara" imena:
user posted image  Tinkara, Manca, Neža, Polona, Meta
user posted image  Jernej, Martin, Urban, Matevž

:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.12.2007 19:58:53   
Anonimen
Meni je IRIS full lepo imeuser posted image

(odgovor članu ElaM)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
8.12.2007 20:05:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Všeč so mi Alenka, Zala, Neža ampak zadnji 2 se sedaj kar pogosto pojavljata, to pa mi spet ne paše.

Potem pa naj bo Alenka.user posted image Saj je lepo ime.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
8.12.2007 20:27:49   
Pajaca
Čist tko, ko sem šla prvič rodit, sva ime za punčko takoj zbrala, za fantka pa nama ni in ni šlo. Nobeno ni potegnilo. Ko sva se peljala v porodnišnico, sem si mislila, upam da bo punčka, ko imava že ime zbrano.

Pa smo dobil punco.

Tako, da mogoče bo pač fant, če vama imena za punčke ne grejo.

Jaz se ne bi ozirala na to kako pogosto je neko ime. Naša dva imata ful pogosto ime, pa če sta mi bili te imeni ful všeč, ja ne vem zakaj bi spreminjala samo zato ker je pogosto?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
8.12.2007 22:53:33   
pupika27
meni se za prvega ni bilo težko odločit jw kar AMADEJ ker mi je to ime zelo všeč,sedaj ko bom drugič mamica pa sem kar tamalemu pustla izbiro in je rekel mami sestrica bo in ime ji bom dal STAŠA.malce mi zveni nenavadno a bom upoštevala njegovo željo,če bo pa fant pa smo v temi  hahaha

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 12
8.12.2007 23:58:41   
Anonimen
meni pa je za user posted image  lepo ime jenny, melanja,mineja, jessy,
za user posted image  pa antonio, patrik, teo, mark.

(odgovor članu pupika27)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
9.12.2007 19:04:33   
Anonimen
Meni so za punči lepa imena: Vida in Marta. Po novem pa še Jagoda.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
9.12.2007 19:18:28   
cukr07
Meni so pa za punčko všeč imena Urša, Sara, Lora, Klara.
Za fantka pa Adi, Jakob, Filip, Lovro.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
9.12.2007 19:23:06   
sonček33
punce: Neža, Jerca
fantje: Lovro, Lenart, Janez, Ožbej

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 16
10.12.2007 14:32:01   
baguSka
Jagoda

in Lucija user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
10.12.2007 16:28:32   
srursa
Tukaj si malo oglej, morda boš kaj našla.

http://www.stat.si/imena.asp

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 18
10.12.2007 16:40:49   
bt08
Sonček podobna imena se nama motajo po glavi.

Men so všeč user posted image  Neža,Manca,Jerca,Zoja
user posted image  Ožbej ( ga že imamo),Lovro,France,Voranc,Krištof

Radi imamo stara imena,čeprav so sedaj že pokukala kr na plano že.

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu srursa)
Neposredna povezava do sporočila: 19
10.12.2007 23:39:41   
kew kew
Kot opažam je letos za punčke full Ajda popularno, ampak meni je pa še stokrat lepše TAJDA. Full mi je všeč.
Ja, pa ZOJA tudi - sem na morju spoznala eno cartkano full. Pa fajn je, ker ni kar vsaka druga s takim imenom.

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 20
11.12.2007 8:54:20   
A & T
Tudi meni je najlepše user posted image ime IRIS, bi ga dala hčerki, pa sem rodila fantka.

(odgovor članu kew kew)
Neposredna povezava do sporočila: 21
11.12.2007 9:06:31   
pupika
Meni je za user posted image  lepo ime Lana, Taja, Zoja, Zala. če bi rodila user posted image  bi dala ime Lana.

Za user posted image  naš škratek je Gal, mi je pa všeč tudi Filip, Jure, Jaka, Jaša

(odgovor članu A & T)
Neposredna povezava do sporočila: 22
11.12.2007 9:28:18   
draganav
Kaj pa Ema, jaz imam Moniko, se mi zdi, da jih je zelo malo, Tjaša.

TAKO LEPO JE BITI MAMA

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 23
11.12.2007 9:31:12   
Lepotica
ZA user posted image  Filip-Gal, Jaka  za user posted image  Zoja, Zala

(odgovor članu draganav)
Neposredna povezava do sporočila: 24
11.12.2007 12:06:01   
jogina2
kaja ali natalija.

(odgovor članu Lepotica)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?