zlatolasska
|
IZVIRNO SPOROČILO: hothien IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen no pa si spet enkrat zmagala Kakšni čudni komentarji so pa to zdej? Samo res, a ne... Lepo si to odreagirala, Urska! Jaz tudi delam v vrtcu kot pomocnica in v svojem imenu lahko recem, da se drzim tega, kar prosijo starsi, sploh pa kar se tice ukinjanja dud, ker jih enostavno ne prenesem... Najbrz bom bila ista, ko bom imela svojega otroka, kot starsi, katerih sedaj ne razumem... ampak enostavno se mi ne zdi, da je duda nacin, da otroka utisas (kot vem, da je pri mnogih starsih). Tako da, nasi otroci imajo dude le se med spanjem, pa se to le manjsina.. smo ostale vse uspesno odvadli... Ampak, da ne grem prevec od teme... Vcasih je res tezko kako stvar pri otrocih v vrtcu preprecit, saj jih imas 12-14, pa vseh res ne mores gledat vsako sekundo... In cist mimo grede ti kako uspicijo, ali pa najdejo kaj, kar ne bi smeli... Tako da razumem, da je tvoj nasel dudo in si jo prisvojil, pa tudi to, da vzgojiteljica ni nic vedela o tem... In tako me res veseli, da si lepo odreagirala... saj se le z lepo besedo dalec pride, grda beseda prinese le probleme...
|