|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   iz pregleda..
1.3.2005 12:16:18   
Anonimen
evo sem ze doma:bravo:.mela sem pregled pri ginekologu in je rekla, da smo danes vse nosecke okei, ko je zunaj soncek.Zredili smo se iz zadnjega pregleda za +3kg:ups:, pritisk sem imela super,..9nebesa:bravo::love:
rekla pa mi je edino da bomo pogledali na naslednjem pregledu ali se je otrocek ze obrnil.zdaj pa ima se lego z ritko navzdol!:)

potem pa naju je ati presenetil in sli smo v h&m po majcko, hlacke in rutico!!:love:lahko pogledate tudi v albumcku:sloncek:
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   iz pregleda..
1.3.2005 12:43:32   
dory
Super..kar tko naprej..cotke so pa ful lustne :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   iz pregleda..
1.3.2005 12:49:44   
pika78
Fajn Nina_Nana!
Sem pogledala cotke - pa ne vem, al sem jest za luno ali že veš, da bo fantek?
A sta šla že kaj bolj konkretno v shopping za otročka?
Lp, Pika

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   iz pregleda..
1.3.2005 15:01:21   
beba76

Lepo!!:bravo::bravo::bravo:

A pol boš naslednjič zvedla spol?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   iz pregleda..
1.3.2005 15:01:54   
pravljica
jooj kake cotike...sem bla danes jst tud že v h&m, pa sem raj sm gledala...že to mam kej za delat, kaj šele da bi se mogla odločit, kaj bi vzela :)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   iz pregleda..
1.3.2005 18:56:16   
Anonimen
nevema se kaj bo - kaj so fantovske oblekice ??
nama se je zdelo univerzalno. :bravo:
spol pa bomo verjetno zvedli 1.4.2005 ko imam nasledni pregled.

pravljica - ja midva sma pol glede cot ze tudi oklevala, ker je vse zelo lepo. :love:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

sindarin

Koliko let je star vaš najstarejši otrok?

0-1 (29%)

1-2 (14%)

2-3 (10%)

3-4 (9%)

4-5 (7%)

5 in več let (31%)

Število vseh glasov: 533

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!