Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: iz porodniske v porodnisko 22.7.2009 22:48:32
|
|
|
|
tanci29
|
ne razumam vprašanja... vzamejo 12 zadnjih prihodkov in to je to...ne vem če lahko še kaj drugega naredijo...
|
|
|
|
RE: iz porodniske v porodnisko 22.7.2009 23:42:23
|
|
|
|
zmajaz
|
Na obrazcu "Priloga S1", kjer delodajalec izpolni podatke o plači, piše na drugi strani naslednje opozorilo: "Podatkov ni treba izpolniti, če je vložnik/ica že uveljavljal/a pravico do starševsekga dopusta in starševskega nadomestila oziroma prekinitev ni daljša od 365 dni." Pri tebi bo prekinitev iz ene porodniške do druge samo nekaj mesecev, zato se lahko najverjetneje sklicuješ na zgornjo navedbo in rečeš, naj ostane višina porodniške ista, kot je bila prej in nič ne oddajaš podatkov o dohodkih.
< Sporočilo je popravil zmajaz -- 22.7.2009 23:43:16 >
|
|
|
|
RE: iz porodniske v porodnisko 23.7.2009 8:59:40
|
|
|
|
silmarillion
|
hvala
|
|
RE: iz porodniske v porodnisko 23.7.2009 22:45:48
|
|
|
|
Sončni žarek
|
IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz Na obrazcu "Priloga S1", kjer delodajalec izpolni podatke o plači, piše na drugi strani naslednje opozorilo: "Podatkov ni treba izpolniti, če je vložnik/ica že uveljavljal/a pravico do starševsekga dopusta in starševskega nadomestila oziroma prekinitev ni daljša od 365 dni." Pri tebi bo prekinitev iz ene porodniške do druge samo nekaj mesecev, zato se lahko najverjetneje sklicuješ na zgornjo navedbo in rečeš, naj ostane višina porodniške ista, kot je bila prej in nič ne oddajaš podatkov o dohodkih. Moja prekinitev je bila 7mesecev in sem mogla prinesti vpisanih zadnjih 12 plač .....
|
|
|
|
RE: iz porodniske v porodnisko 24.7.2009 7:59:44
|
|
|
|
zmajaz
|
So ti rekli, da moraš, ali si jih enostavno pač prinesla? Ker če jih kar prineseš, te nič ne sprašujejo in jih seveda upoštevajo. Jaz sem imela tu nekje prekinitve, ampak sem vseeno nesla podatke o plači, ker se mi je tako porodniška zvišala za cca. 200 eur in je to bilo v mojem interesu. Ampak, če ne bi želela, mi pa v skladu z zgornjo navedbo ne bi bilo treba - in če ta ne bi držala, ne bi smela biti napisana na uradnem obrazcu. Po mojem se je treba samo malo zavzet za svoje pravice, ker svetovalke so tudi včasih malo smotane. Če bi bilo v mojem interesu, da mi ostane porodniška enaka, bi se sklicevala na zgornjo navedbo in vztrajala pri svojem, tudi če bi se morala obrniti kam višje.
< Sporočilo je popravil zmajaz -- 24.7.2009 8:02:52 >
|
|
|
| Stran: [1] |
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?