|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   iz porodniske v porodnisko
22.7.2009 16:58:06   
silmarillion
porodniska se mi je zakljucila konec junija in so mi jo podaljsal za 3 mesece,
ker je bila tamala neki bolana, zdaj sem pa zanosila in pdp imam okol 20.2.
zanima me kako se da zrihtat da mi ne bi ponovno izracunavali denarja za porodnisko, ker bo hudo nizka potem...?

lp

GAJA naGAJA
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: iz porodniske v porodnisko
22.7.2009 22:48:32   
tanci29
ne razumam vprašanja...

vzamejo 12 zadnjih prihodkov in to je to...ne vem če lahko še kaj drugega naredijo...

(odgovor članu silmarillion)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.7.2009 23:42:23   
zmajaz
Na obrazcu "Priloga S1", kjer delodajalec izpolni podatke o plači, piše na drugi strani naslednje opozorilo:

"Podatkov ni treba izpolniti, če je vložnik/ica že uveljavljal/a pravico do starševsekga dopusta in starševskega nadomestila oziroma prekinitev ni daljša od 365 dni."

Pri tebi bo prekinitev iz ene porodniške do druge samo nekaj mesecev, zato se lahko najverjetneje sklicuješ na zgornjo navedbo in rečeš, naj ostane višina porodniške ista, kot je bila prej in nič ne oddajaš podatkov o dohodkih.

< Sporočilo je popravil zmajaz -- 22.7.2009 23:43:16 >

(odgovor članu silmarillion)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.7.2009 8:59:40   
silmarillion
hvala

GAJA naGAJA

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.7.2009 22:45:48   
Sončni žarek
IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz

Na obrazcu "Priloga S1", kjer delodajalec izpolni podatke o plači, piše na drugi strani naslednje opozorilo:

"Podatkov ni treba izpolniti, če je vložnik/ica že uveljavljal/a pravico do starševsekga dopusta in starševskega nadomestila oziroma prekinitev ni daljša od 365 dni."

Pri tebi bo prekinitev iz ene porodniške do druge samo nekaj mesecev, zato se lahko najverjetneje sklicuješ na zgornjo navedbo in rečeš, naj ostane višina porodniške ista, kot je bila prej in nič ne oddajaš podatkov o dohodkih.

Moja prekinitev je bila 7mesecev in sem mogla prinesti vpisanih zadnjih 12 plač .....

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.7.2009 7:59:44   
zmajaz
So ti rekli, da moraš, ali si jih enostavno pač prinesla? Ker če jih kar prineseš, te nič ne sprašujejo in jih seveda upoštevajo.

Jaz sem imela tu nekje prekinitve, ampak sem vseeno nesla podatke o plači, ker se mi je tako porodniška zvišala za cca. 200 eur in je to bilo v  mojem interesu. Ampak, če ne bi želela, mi pa v skladu z zgornjo navedbo ne bi bilo treba - in če ta ne bi držala, ne bi smela biti napisana na uradnem obrazcu. Po mojem se je treba samo malo zavzet za svoje pravice, ker svetovalke so tudi včasih malo smotane. Če bi bilo v mojem interesu, da mi ostane porodniška enaka, bi se sklicevala na zgornjo navedbo in vztrajala pri svojem, tudi če bi se morala obrniti kam višje.

< Sporočilo je popravil zmajaz -- 24.7.2009 8:02:52 >

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Kam z otrokom na sankanje?
Zima je tu! Preverite, kam se z otrokom odpraviti na celodnevno in ultrazabavno sankanje.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?