|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   iz blond na črno
2.6.2011 12:52:22   
pomar*ANČA*
zanima me prav konkretni primer, ko če je tukaj kakšna svetlopolta barvana blondinka, ki se je pobarvala na črno?

- je to res full grdo za videti? poleti dobim kar lepo barvo, pozimi pa itak uporabljam puder....
- se lahko pobarvam sama? grem lahko takoj iz blond na črne?
- kaj pa če bo vseeno grozno, kako hitro lahko pridem nazaj na blond?
- vem da obstaja na netu program za oblikovanje in barvanje las, ampak nikjer ne najdem, ima mogoče katera v glavi kak namig?

o tem že zelo dolgo razmišljam in če koga od poznanih vprašam že takoj začnejo z ne, pa ne boš črna.... in potem se tukaj vse konča....

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: iz blond na črno
2.6.2011 13:43:53   
mate0ja
Iz blond na črno je seveda šok ker gre praktično iz ene skrajnosti v drugo in marsikateri nova barva res ne paše ali pa se moramo šele navaditi novega looka.

Za tako drastično spremembo bi se jaz obrnila na frizerja.

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.6.2011 14:05:13   
pomar*ANČA*
sej vem, zato pa tolk cvikam... sem si ravno naročila lasuljo, tako da bom probala z tem in če bo ok grem na črno, drugače ostanem blonduser posted image

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.6.2011 14:17:29   
zvezdan

Hvala angelom, ker so z mano zaplesali, in hudiču hvala, ker mi ni porezal kril.

za srečo moraš iztegniti roko

Neposredna povezava do sporočila: 4
3.6.2011 9:36:28   
olana
Mogoče bi pa najprej probala s temno rjavo, ker se je boš lažje rešila, če ti ne bo všeč. Sama sem bila tudi blond, se pobarvala na črno, kar sama. Prijela se je dobro, imela sem pa to srečo, da mi temnejše barve bolj pristojijo kot svetle. Je pa hudič, da se črne pa rdeče najtežje rešiš, če bi rada kakšno drugo barvo.

(odgovor članu zvezdan)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.6.2011 9:37:53   
Kerensa*
Z blond na črno greš lahko sama in to z lahkoto, obratno pa... včasih te še frizer težko reši. user posted image

(odgovor članu olana)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.6.2011 16:35:11   
malania
Pri blond na črno je ''problem'' ko imaš narastek in pol lahko ful grdo zgleda - na daleč se lahko zdi kot da ima oseba plešo - moje osebno mnenje.
Verjetno je res najprej bolje it na kako rjavo da vidiš... potem je tud lažje dol dat če se s časom premisliš. Sama sem se npr. črne zelo težko znebila... kljub razbarvanju so bile najboljša rešitev škarje user posted image

Ni grdih žensk, so samo lene.
H. Rubinstein

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.6.2011 16:36:07   
malania
Najbolje da greš v kak salon, ena ideja so tud pramenčki.

H. Rubinstein

(odgovor članu malania)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.6.2011 11:22:39   
arabela*
jaz sicer nisem svetlopolta blondinka...vendar sem pa se lep čas barvala na blont(par let)....čist blont, skoraj bele in sem se odločila da se pobarvam v črno.Sem kupila najprej svetlo rjavo barvo, nekaj tednov zatem pa temno rjavo. Lepo postopama sem se navajala, nato sem prešaltala na črno. In ja niti malo mi ni žal, zdaj teče četrto leto in se še nisem naveličala, ker prej sem običajnop vedno eksperimentirala in bila pristaš svetlih barvuser posted image Je pa res, da se pri črni barvi las, vidi vsaka malenkost na obrazu, kar pri blont ni, vse je bolj izrazito. Tako da probaj, jaz mislim da ne boš zgrešila. Lahko pa prilepiš fotko sem in ti bomo z veseljem svetovale.user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 9
4.6.2011 11:23:05   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: malania

črni prameni?..na blont lase?

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu malania)
Neposredna povezava do sporočila: 10
4.6.2011 16:56:48   
pomar*ANČA*
punce, full ste mi pomagale. pa bom verejtno res šla postopoma, ker drugače zna bit kar velik šokuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
4.6.2011 23:34:58   
malania

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

karamel, temnejše rjava... in potem postopoma...

H. Rubinstein

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
6.6.2011 22:18:00   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

karamel, temnejše rjava... in potem postopoma...

aja...sem mislila čist črni na čist svetle...

(odgovor članu malania)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.