|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   izčrpanost
5.9.2006 9:06:03   
Anonimen
Čao punce,

tudi jaz že čakam leto dni na user posted image , pa nič. Oba sma zdrava, sicer naj bi še poskusila s Klimofenom, pa bom a se mi zdi nesmiselno, ker vem da imam svoje ovulacije in user posted image  vedno med 25-28 dnem. Zdi se mi, da je vse ok, pa vseeno ne gre.

Vse skupaj me tako črpa, prav energijo mi pobira, včasih se mi zdi, da bom kr odpovedala, ko čakam ali bo ali ne. KJako ve rešujete te psihične težave...ki so pa verjetno tudi potem vzrok, da spet ni nič????
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: izčrpanost
5.9.2006 10:02:35   
Anonimen
Nikoli ne misli, da je nesmiselno jest K še preden ga jemlješ. Jaz sem tudi čutila svoje ovulacije, imela redno user posted image , tudi G so potrdili, da imam svoje O, ampak kasneje v OBMP, so pa ugotovili, da so te O slepe. Folikel se naredi in poči, vendar ni not jajčeca ali pa je jajčece nezrelo. Ti lepo jej K, ker ti bo spodbudil večje število jajčec in tako se bo sigurno našlo vsaj eno zdravo in boš lahko user posted image . Če pa boš K jemala dolgo časa, pol pa je že skori res nesmiselno jemat še naprej, ker je potem problem že nekje drugje. Ampak to je blažja oblika zdravljenja neplodnosti in je boljš tako začet, kot pa z agresivnejšo. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: izčrpanost
5.9.2006 10:10:37   
Anonimen
Nujno neki najdi, kjer boš našla uteho in se spočila od vseh teh naporov. Vsak neuspeh te zelo izčrpa, vsaka user posted image ti vzame še tisto malo optimizma za naprej. Začni verjet, da vama bo enkrat uspelo, ni nujno  da v tem ciklu, ampak enkrat bo že. Če še nekaj časa ne bo željenega user posted image , boš vedno bolj poklapana, zato nujno najdi neki kar ti bo pomagalo, da hitro obnoviš baterije in šibaš v naslednji cikel. Tisti, ki rečejo, nehaj mislit na to, so čarodeji, če lahko res to naredijo. Jaz se matram 4 leta, pa še zmeri mislim a bo zdaj ali ne bo, jaz se ne morem odklopit, pa še niti nisem obsedena z mislijo, ad moram nujno  imet user posted image . Mi pa res zelo pomaga misel, da enkrat bom mamica, mogoče ne zdaj, ampak enkrat bom. S tem se potem tudi lažje poberem po vsakem ICSI postopku.

Staro kitajska medicina ne priznava neplodnosti, pravijo, da je vsak ploden, samo najt moraš kaj zavira tvojo plodnost. To pa tudi ni nujno, da so rodila, amapk so lahko ledvice, nadledbične žleze, ščitnica, hipotalamus....., kar koli. Pa samo poglej kolk kitajcev je na svetuuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Vprasanje za mamice -

kako pogosto gredo vasi mozje/partnerji zvecer na pijaco s prijatelji?

pogosteje kot 1x tedensko (16%)

1x na teden (13%)

1x na mesec (18%)

redkeje (52%)

Število vseh glasov: 395

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!