Anonimen
|
Nujno neki najdi, kjer boš našla uteho in se spočila od vseh teh naporov. Vsak neuspeh te zelo izčrpa, vsaka ti vzame še tisto malo optimizma za naprej. Začni verjet, da vama bo enkrat uspelo, ni nujno da v tem ciklu, ampak enkrat bo že. Če še nekaj časa ne bo željenega , boš vedno bolj poklapana, zato nujno najdi neki kar ti bo pomagalo, da hitro obnoviš baterije in šibaš v naslednji cikel. Tisti, ki rečejo, nehaj mislit na to, so čarodeji, če lahko res to naredijo. Jaz se matram 4 leta, pa še zmeri mislim a bo zdaj ali ne bo, jaz se ne morem odklopit, pa še niti nisem obsedena z mislijo, ad moram nujno imet . Mi pa res zelo pomaga misel, da enkrat bom mamica, mogoče ne zdaj, ampak enkrat bom. S tem se potem tudi lažje poberem po vsakem ICSI postopku. Staro kitajska medicina ne priznava neplodnosti, pravijo, da je vsak ploden, samo najt moraš kaj zavira tvojo plodnost. To pa tudi ni nujno, da so rodila, amapk so lahko ledvice, nadledbične žleze, ščitnica, hipotalamus....., kar koli. Pa samo poglej kolk kitajcev je na svetu .
|