|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ivf konzilij
27.11.2007 11:54:43   
orto2
Čao

A katera ve, kdaj bo ivf konzilij na gk, v mesecu decembru?

lp,k
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ivf konzilij
27.11.2007 15:40:41   
lejla007
Orto2, pozdravljena!

Kakor so meni rekli, naj bi konzilij na GK LJ zasedal vsak ponedeljek, a je ena punca tu na RR rekla, da kakor ona ve, da ni tako. Naj ti povem, da so šli najini papirji na komisijo 8. novembra, pošto sem pa dobila že včeraj. Na pošti piše datum konzilija 21.11. in to je sreda, tko da res ne vem, kdaj imajo te konzilije?!?

Če si ena izmed nas trepetalk, ti želim, da pošto čimprej dobiš... user posted image

(odgovor članu orto2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.11.2007 16:44:26   
Sulfinija
Ojla!

Tudi jaz sem dobila pošto iz konzilija meseca septembra in je tudi meni pisal datum konzija 21.09 torej je konzilij vsak mesec isti čas.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.11.2007 17:18:28   
**NiNa**
oj oj
Tudi jaz sem včeraj dobila pošto z datumom 21.11. Moji izvidi so šli naprej 17.10., tako, da mislim da res enkrat mesečno zasedajo.
Lejla Kdaj moraš ti priti po špikice na GK?
Punce, koliko časa se je pa potrebno špikat -14dni ali cel mesec?

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.11.2007 17:28:17   
lejla007
Čau, Nina!

Najprej mi je sestra rekla, da naj pokličem prvi dan v januarju, potem ko mi je pa naštela kaj vse morm imet s seboj in sem ji na koncu povedala, da že vse imam, mi je pa rekla, naj pokličem že kar v decembru. user posted image

Pa ti?

Mislim, da je to, koliko časa se špikaš, odvisno od tega, kako tvoje telo odreagira na pikice. Kakor jaz vem, naj bi se na začetku špikala 14 dni s Suprefactom, potem pa še kakšnih 10 dni s Suprefactom in zraven z Gonalom.
Odvisno od terapije, ki ti jo G. predpiše. Pri kateremu pa si? Lahko mi tudi na z.s. pišeš, če želiš...

papa

(odgovor članu **NiNa**)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.11.2007 17:45:47   
**NiNa**
lejla poslala sem ti zsuser posted image

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.11.2007 17:34:51   
orto2
ojla!

Ja, jaz sem trepetalka. Po neuspešnih IUI. Sedaj še enkrat na ponovno histerosk. op, potem pa na ivf. Verjetno bo tudi decembra tam okol 20., če ne še prej. To pa vem, da je konzilij le 1x na mesec.

oglaste se še kaj,....

lp,l

(odgovor članu **NiNa**)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.11.2007 9:17:04   
*nika*
Hojla,

a mogoče katera ve, kako pa to poteka v MB oz. kdaj imajo konzilij. Nama je namreč zdravnik dal zelo luč za izventelesno oploditev na zadnjem razgovoru 7.11.2007. Hvala
za odgovore in lepo se imejte.

(odgovor članu orto2)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.12.2007 12:07:39   
orto2
pozdravljene, spet jaz

a je katera že dobila pošto iz konzilija za ivf? meni so rekli, da bo prejšnji teden, pošte pa od nikjer! a katera kaj ve? mogoče, ga pa še ni bilo?

me že kar malo skrbi,....

prosim za odgovore

(odgovor članu orto2)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.12.2007 19:35:05   
sonček75
tudi meni je danes sestra na GK rekla da so konziliji ob ponedeljkih (v ponedeljek sem imela punkcijo,a sem pridelala samo eno nezrelo celico),ker bo šel moj primer na konzilij ta ponedeljek. Verjetno pa prošnje za IVF obravnavajo le enkrat na mesec.

(odgovor članu orto2)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.12.2007 20:14:12   
orto2
Pozdravljena soncek75,

a potem bo konzilij ta ponedeljek 24. dec?

Ja, konziliji so 1x na mesec, ampak meni so rekli da bo že prejšnji teden. Upam, da bo res v ponedeljek in da dobimo pošto?

lp,k

(odgovor članu sonček75)
Neposredna povezava do sporočila: 11
22.12.2007 19:34:26   
sonček75
kakor sem jaz razumela sestro so vsak teden,za v ponedeljek je pa rekla da upa da bo ker je tik pred prazniki. Verjetno pa prošnje za IVF obravnavajo le enkrat na mesec.

(odgovor članu orto2)
Neposredna povezava do sporočila: 12
22.12.2007 20:00:14   
sonček33
sonček75 - men se zdi, a jest vem aktera si ti, ker sem bila zadnjič v SIII , ko je sestra rekla, da bo morda v pon konzilij, le da ni prepričana, glede na čas. In ti je rekal, da se lahko že kar takoj v čakalno listo prijaviš. Si bila to ti?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu sonček75)
Neposredna povezava do sporočila: 13
23.12.2007 8:24:36   
sonček75
sonček 33- pravilno sklepaš

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?