|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   isti vrtec
19.8.2006 9:48:48   
mateja 26
Oj!

Jaz imam razliko med otrokoma 13,5 mes.In gresta v isti vrtec,sta pa v različnih skupinah.Zdaj me pa zanima,kako ste vi to.Ali ste pustili,če sta bila tako majhne razlike,v različnih skupinah,ali ste prosili,da bi bila skupaj?Moja dva sta ful navezana eden na drugega in bi rada,da bi bila skupaj,saj z drugim letom naprej.Zelo vesela bi bila vaših mnenj in izkušenj.Otroka sta pa okrok 2 leti in okrog 1 leto

hvala lepa
mateja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: isti vrtec
19.8.2006 12:29:07   
sjug
Nimam teh izkušenj, a mislim da ni razlika tista, ki je najpomembnejša. Moja kolegica ima tri z majhno razliko, dva sta pa res skoraj vrstnika, tako da razmišlja, da bi ju dala skupaj v šolo, pa so vsi trije v različnih skupinah. Strokovnjaki enostavno priporočajo, da so sorejenci v različnih skupinah, ker so drugače avtomatsko v prednosti pred drugimi in se tudi ne socializirajo tako, kot bi se sicer. Predlagam, da se pogovorite z ravnateljico(e-m) ali pa z nekom, ki se s tem ukvarja v vrtcu. Mislim pa, da bodo želji lahko ustregli, ker so v vrtcih heterogene skupine, kjer je starostna razlika tudi dve leti. Tako je vsaj pri moji hčerki, ki je v taki mešani skupini. Eni otroci bodo šli drugo leto že v šolo (torej so oz. bodo do konca leta stari 5 let), posamezni pa so stari komaj 3,5 let. 

Never Ever Give Up!

(odgovor članu mateja 26)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.8.2006 12:37:54   
Urša
Verjetno imajo v vrtcu eno jaslično skupino z namlajšimi, torej dojenčki in drugo že z večjimi, ki imajo že bolj zahteven probram (samostojno hranjenje, kahlica, likovno ustvarjanje...)-vsaj tako je pri nas, zato se mi zdi prav, da sta skupini ločeni. Moja user posted image user posted image  bosta letos oba v jaslicah, vsak v svoji skupini in se mi zdi tako dosti bolje kot da bi bila skupaj.

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu sjug)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.8.2006 13:28:16   
babylove
Jaz bi dala vsakega v svojo skupino, če bi bila na tvojem mestu.
Imam kolegico z dvojčicama in ju že od vrtca tako ločuje, da se lažje izoblikujejo male samostojne osebice.

(odgovor članu mateja 26)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.8.2006 10:58:31   
Anonimen
Jaz bi ju tudi dala v različni skupini. Itak je veliko večja verjetnost, da se bosta zaigrala z drugimi otroki, ne drug z drugim. Saj sta doma dosti skupaj.

(odgovor članu babylove)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
21.8.2006 11:01:53   
Anonimen
Po moje je tudi najbolje, da gresta v različni skupinici. Ker pač tako je,  vse življenje ne boš mogla vedno nekaj ekstra rihtati zanju. Tudi ne bi bilo dobro. Otroci se morajo navaditi na različne stvari. Pač trenutno je življenje prineslo to, da bosta v različnih skupinah, kasneje bo pa kaj drugega. Kar naj se navadita.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
21.8.2006 11:10:18   
nejcko
V sinovi skupini je bil tak primer - starejši je začel obiskovati jasli jeseni, mlajši pa je prišel spomladi v isto skupino, pa so potem čez par mesecev starejšega prestavili v drugo skupino (med starejše), ker je baje bilo nevzdržno. Starejši je bil do mlajšega zelo zaščitniški in ni nobenega pustil poleg, tako da sta se v bistvu samo onadva skupaj igrala, čim se jima je kdo drug približal,  je bil ravs.

Poznam pa kar nekaj dvojčkov, ki so v isti skupini od začetka, in je vse ok, ampak v tvojem primeru  bi ju jaz  raje dala v različni skupini.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?