Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
ispuščaji pri 2.5 mesečnici 10.2.2007 16:10:39
|
|
|
|
mirjanajelenko
|
pozdravljene imam 2.5 mesečno hčerko, pri 1 mesecu je dobila po obrazu mozolčke, ki se olupijo, suha kožica ter vrat zelo rdeč, tud se lupi ter v pregibih drugje pa nikjer, os z me je napotila alergetiku ampak naročena sem konec aprila sum je bil na začetku na bebi olje zdaj pa na kravje mleko, dobrih 10 dni uporabljama pregomin, stanje je boljše liček ma kot dojenček 1* na dan pride trenutek ko postane ponovno vsa mozolasta ter rdeče do vratu lušči se ji kožica rdeča v pregibih, v roku 1 ure to začne počasi zginjevat ponovno je lepa , kaj naj storim, ali ima katera kakšne izkušnje, zasledila sem to na forumu pri malo starejših dojenčki, zakaj moja tako mala in še to ali ko gre alergetsko ambulanto, ostane notri v bolnici, kako poteka to hvala za odgovor
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Cepljenje za gripoendrinaAli boste svojega otroka cepili proti novi gripi?da (
15%)
ne (
85%)
Število vseh glasov: 204Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!