|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   isofix podstavek
30.4.2009 8:22:55   
Lsica
Živjo,

imam dvojne informacije

1. na MŠ so mi zatrdili, da je isofix podstavek uporaben tako za lupinico kot kasneje še za sedež I....pomembno je gledat le na firmo, da se ujema..
in
2. punce na forumu pa so me opozorile, da so neki nastavki drugačni za lupinico in spet drugačni za sedež....

Vem, da so ti isofixi rfelativno nova zadeva, pa vseeno, ali je katera uporabljala isti isofix za lupinico in za sedež? Zanima me predvsem varianta za maxi cosi lupinico...

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: isofix podstavek
30.4.2009 10:18:09   
*blu*
Mi imamo isofix podstavek za maxi cosi lupinico. Je zelo uporabna zadeva ampak kolikor jaz vem sedeža ne moreš namestiti v ta nastavek (razen, če obstaja kakšna povsem nova variantauser posted image ). Ponavadi je sedež v enem kosu z iso fix ¨priključki¨, ker ga imaš pač v avtu, za lupinico je pa priročno da jo lahko vzameš z otrokom vred iz avta (brez podstavka seveda).

Sprememba je kot vdih kisika, ki te poživi.

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.4.2009 11:26:15   
manna
Dodala bi še vprašanje - koliko se vas je sploh odločilo za isofix podstavek? Jaz se še kar ne morem odločiti ali naj ga kupim ali ne. Se mi zdi da večinoma vsi uporabljajo samo pasove za privezovanje ker gre načeloma res samo za kakšnih 8 mesecev uporabe, potem pa moraš novega kupit  ??

(odgovor članu *blu*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.4.2009 11:45:46   
žab*ca
Če ga imaš je super,samo "klik klik" in je pripeta lupinca in odpeta.Če ga nimaš ravno tako preživiš.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.4.2009 12:00:17   
anika87
Pa seveda tudi avto moraš imeti temu primeren (novejši). Preveri če gre v tvoj avto isofix.

Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23)

Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila.
Zala,

(odgovor članu žab*ca)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.4.2009 17:22:23   
Tanja_
Midva ga imava, ga sicer še ne uporabljava,ampak so mi ga vsi pohvalili, ki ga imajo. Pa ni treba da imaš avto z Isofixom, ker ima maxicosi zdej tudi Easyfix podstavek, ki ga ne pritrdiš na klik, pač pa s pasom.

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.4.2009 18:31:32   
Lsica
Vse to vem, ja, ...ampak vseeno hvala za vaš odziv.

Presenetilo me je to, da ta isofix paše samo pod lupinco (avtosedež0), pod sedež No.I gre že nek drug - priorifixal kaj jaz vem kaj,...na sedež II spet drug  user posted image fix, in tako dalje. Se pravi avtosedež ne stane več 100 - 150 evrov ampak 200 - 300 evrov. Valjda mora bit pol bolj varen...Pa naj mi kdo še reče, da ne služijo na deci, user posted image .

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.4.2009 20:09:16   
anika87
Lsica služjo, služjo in to fejst. Sploh, če je komu pomembna zraven varnosti še moda...
Pa tudi na nosečnicah služijo (obleke), ampak hvala bogu, da nosečnost ne traja dolgo...

Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23)

Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila.
Zala,

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.4.2009 20:16:48   
Lsica

Ja saj, deca pa tud hitro zrastejo, a ne? user posted image

Z ali brez vsega tega... Važna je ljubezen! In pa čas zanjo...

(odgovor članu anika87)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.5.2009 8:31:18   
Želvi
Ja žal je res tako, da pri otrokih služijo na vsakem koraku. Midva imava isofix podstavek, ki pa je/bo uporaben kot je že bilo navedeno samo za lupinico, ko bomo le to menjali bo treba kupiti tudi nov isofix podstavek - ne glede na to če se odločiva za sedež iste znamke.
Je pa tako, da vsaj po mojem mnenju isofix precej olajša zadeve  pritrjevanja in poskrbi za dodatno varnost.

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
18.5.2009 10:41:01   
Anonimen
Za lupinice se kupi ta podstavek, ker jo daješ veliko ven in noter in je res fino (jo imamo) ... večji sedeži imajo pa to že vgrajeno (če kupiš tak sedež) in ne rabiš posebne baze. Jaz sem zelo zadovoljna s to bazo, saj sem stolček samo parkrat s pasovi privezalav avto od mojih staršev in sem skor živčnega fasala zraven ... sploh titikrat, ko je še dež padal user posted image .

Če avto nima isofix pritrdišča (je že malo starejši), se pa kupi esybase, kjer se bazo pritrdi s pasovi, potem pa lupinico samo klik gor in klik dol.

(odgovor članu Želvi)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
18.5.2009 15:55:32   
ledenka
v reklami sem videla, da je isofix pri Recaru uporaben za lupinico in sedež I. mogoče se splača pogledat user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?