Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
iskušnje z AD3 kapljicami 17.1.2005 11:35:45
|
|
|
|
dory
|
Pri nas so bili krci se mocnejsi..zato smo presli na oleovit..
|
|
|
|
iskušnje z AD3 kapljicami 17.1.2005 11:51:12
|
|
|
|
jagoda
|
Kaj pa vem - Jaz sem jih dala Adamu vedno na poln želodček, pa mislim, da ni bilo po njih več krčev! Tak al tak jih je pa imel prve 3,5mesece vsak popoldan!:(:(:(:(
|
|
|
|
iskušnje z AD3 kapljicami 17.1.2005 11:51:46
|
|
|
|
Miško
|
Hi Naš otročič je imel po AD3 kapljicah ne samo krče, ampak je kar bruhal. Učinek je bil že po 5 minutah po zaužitju. Potem smo prenehali (po posvetu s pediatrom), sedaj pri 3 mesecih pa je dobil samo D vitamin in jih čisto normalno prenaša. Čez 14 dni imamo kontrolo, potem bomo pa ponovno poskusili z AD3 oz Idroplurivitom (isto kot AD3, le da naj bi povzročale manj krčev). Če mu povzročajo krče, bi jih jaz kar nehala dajat, moraš pa to povedati pediatru. Ima pa zaradi pomanjkanja D vitamina otrok lahko vlažne rokice in nogice in pri našem se je to že začelo kazati. LP Miško&Matija
|
|
|
|
iskušnje z AD3 kapljicami 17.1.2005 12:11:23
|
|
|
|
taj2004
|
Mi smo ukinli prav zaradi krckov... In jin ne bomo vec uporabljal... Par dni nazaj je bila tema AD3 kapljice pa si preberi kaj pravijo mamice na to .. LP Petra:rozica:
|
|
|
|
iskušnje z AD3 kapljicami 17.1.2005 13:03:46
|
|
|
|
thumbelina
|
Krči, bruhanje, pa smo prenehali za nekaj mesecev in zopet poskusili. Zdaj pri pol leta jih jemljemo brez težav.
|
|
|
|
iskušnje z AD3 kapljicami 17.1.2005 13:07:23
|
|
|
|
LIALIA
|
Jaz že 3 mesece dajem AD3 brez problemov.:duda:
|
|
|
|
iskušnje z AD3 kapljicami 17.1.2005 13:51:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Ravno včeraj sem brala navodila in ugotovila, da dojenčki, ki so na adaptiranem mleku, sploh ne bi smeli teh kapljic dobivati, ker pride do hipervitaminoze. Jaz sem prepračunala enote, ki jih dobi iz mleka, in samo s tem - brez dojenja - je čez dovoljeno dnevno dozo. Previdno!
|
|
|
|
iskušnje z AD3 kapljicami 17.1.2005 13:53:26
|
|
|
|
lin
|
Mi smo najprej dobili kapljice D3 .So nam delale krče,pol pa smo prešli na AD3 in tudi so nam delale krče,čerprav smo postopoma uvajali.prva dva dni po eno kapljico pol po dve dva dni....Nato smo prenehali z jemanjem. Jaz ji kaplic nisem dajal do 3,5 mes,ko naj bi krči in občutljivost bili bisvetno manjši. Rezultat=Nič več krčev! S temi kaplicami dobi otrok vitamin kateri je isti kot če otroka pelješ ven na sonček!
|
|
|
|
iskušnje z AD3 kapljicami 17.1.2005 13:55:15
|
|
|
|
lin
|
Selena to pa sploh nisem vedla! Kje si pa dobila to informacijo?
|
|
|
|
iskušnje z AD3 kapljicami 17.1.2005 14:02:43
|
|
|
|
Anonimen
|
V navodilih od AD3 kapljic piše, koliko vitamina A in D naj bi dojenčki dobili do 6. meseca starosti in koliko tisti od 6. meseca naprej. Potem sem pa pogledala na adaptirano mleko, ki ga uporabljamo - Novalac - in preračunala koliko vitamina A in vitamina D dobi s količino, ki jo dnevno popije. Pridem nad dozo, ki je zapisana v navodilih za kapljice. Če dodam še mleko, ki ga dobi pri dojenju, sem krepko čez. Tako da mi kapljic ne bomo dodajali. Bi pa pediatrinjo najraje za uha, ker jih je predpisala brez, da bi me na to opozorila. Sicer pa piše tudi, da naj bi dojenčki na adaptiranem mleku dobili od 1 do 3 kapljic in ne 7!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?