Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: iskalna akcija- ovitek za index 1.10.2008 9:53:55
|
|
|
|
Anonimen
|
A še zmer mate indekse al kaj A niso to že zdavnaj nardil vse elektronsko, pa da maš sam izkaznico
< Sporočilo je popravil brisačkarca -- 1.10.2008 9:58:12 >
|
|
|
|
RE: iskalna akcija- ovitek za index 1.10.2008 9:59:07
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Meni je še nekaj papirja ostalo od zavijanja zvezkov za šolo. Če hočeta imeti Winxise gor
|
|
RE: iskalna akcija- ovitek za index 1.10.2008 10:11:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 Meni je še nekaj papirja ostalo od zavijanja zvezkov za šolo. Če hočeta imeti Winxise gor Vprašaj tvojo sestro- mogoče je za! Boma mele nalepše indekse na faksu.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.10.2008 10:37:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: iskalna akcija- ovitek za index 1.10.2008 10:40:43
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija Prelomila bom svojo besedo in bom komentirala tvoj post. Zakaj praviš, da to rabiš? A, da tvoj index ne bo imel ušesk? Pa saj ga sploh več ne boš rabila, OMB. Itak je vse elektronsko. Kako elektronsko? jJz sem včer, ko sem se šla vpisat, morala pisat tudi glupi index. Kr neki, BV. Mene neki druzga zanima: Aspi, a nisi ti že diplomirala? Zakaj potem rabiš indeks? A greš še naprej študirat? Pridna, pridna punči.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.10.2008 10:44:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: iskalna akcija- ovitek za index 1.10.2008 10:48:22
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija V index pač prvič vpišeš vse predmete, ampak potem se vse obdeluje elektronsko. Kdo, index? No, HB za elektronsko.
|
|
|
|
RE: iskalna akcija- ovitek za index 1.10.2008 10:48:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija V index pač prvič vpišeš vse predmete, ampak potem se vse obdeluje elektronsko. A res? To pa prvič slišim. Vem pa, da na dodiplomcu nismo več vpisovali predvanj v indeks, ostalo(izpiti, vaje) je pa še bilo. Bedno, zakaj potem sploh rabimo indeks. volga- nadaljujem na magisteriju.
|
|
|
|
RE: iskalna akcija- ovitek za index 1.10.2008 10:52:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga sem včer, ko sem se šla vpisat, morala pisat tudi glupi index. Kr neki, BV. Kater študij si pa ti vpisala, volga? Se spomnim ene tvoje teme, pred časom, na RR. Želim ti vse dobro!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.10.2008 10:54:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: iskalna akcija- ovitek za index 1.10.2008 11:00:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija Joj, asspirinčica. Ti si meni tako strašljivo prijazna. Aaaa? Če sm prijazna- ni okj. Če sm direktna- ni okj. Če nism prijazna- ni okj. Če imam probleme- ni okj. Če sm pozitivka- ni okj. To, kar sem, sem jaz. Ne grizem. Moja "prijaznost" je odvisna od dneva, okoliščin. Ne boj se me, lukrecija, prav? Mogoče sm na postih, kjer pišeš ti, še malenkost bolj prijazna, ker se bojim tvojega "negativnega" odziva. Mam rada mir na RR!
|
|
|
|
RE: iskalna akcija- ovitek za index 1.10.2008 11:08:50
|
|
|
|
mala maja
|
IZVIRNO SPOROČILO: aspirinčica IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija Joj, asspirinčica. Ti si meni tako strašljivo prijazna. To, kar sem, sem jaz. Ne grizem. Moja "prijaznost" je odvisna od dneva, okoliščin. ta stavek si morma pa za našega zapomnik ko bo kaj težil. Drugače pa tud jaz sem mroala izpolnit indeks, ki ga dobimo nazaj da daješ vpisovati izpite še sam notri, drugače pa se vse elektronsko obdeluje.
|
|
|
|
RE: iskalna akcija- ovitek za index 1.10.2008 11:30:36
|
|
|
|
Freycha
|
call me stupid - samo meni so pa indeksi zakon. En tak mali rdeči ponos Čeprav dvomim, da bodo pri nas kaj vpisovali vanj, ker sem itak na študiju na daljavo
|
|
|
|
RE: iskalna akcija- ovitek za index 1.10.2008 11:59:37
|
|
|
|
Ribica **
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija V index pač prvič vpišeš vse predmete, ampak potem se vse obdeluje elektronsko. Na FDVju nam se tega ni treba - samo prvo stran s podatki in slikco, potem pa imas noter samo stemplje. Predmeti in ocene so pa v elektronskem indeksu.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.10.2008 12:04:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: iskalna akcija- ovitek za index 1.10.2008 12:07:22
|
|
|
|
Lepotica
|
Na mnogih fakultetah še imajo indekse in še vpisujejo ocene izpitov. Drugače pa aspirinčica, mislm d sm v Mladinski knjigi vidla take ovitke...
|
|
[Brisano sporočilo] 1.10.2008 12:13:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: iskalna akcija- ovitek za index 1.10.2008 12:14:27
|
|
|
|
Lepotica
|
Sj vem, da si me pogrešala.
|
|
RE: iskalna akcija- ovitek za index 1.10.2008 12:14:46
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.10.2008 12:19:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: iskalna akcija- ovitek za index 1.10.2008 12:55:40
|
|
|
|
malenaa
|
mi pa imamo index za vse - še podpise moremo zbirat
|
|
|
|
RE: iskalna akcija- ovitek za index 1.10.2008 13:04:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: malenaa mi pa imamo index za vse - še podpise moremo zbirat enako, kljub elektronski obliki....
|
|
|
|
RE: iskalna akcija- ovitek za index 1.10.2008 13:14:10
|
|
|
|
Ancy
|
Mi tudi, vse se nam vpisuje v elektronski indeks, ampak morš met tud vse podpise v rdečem indeksu, tudi pri vpisu v 2.letnik so nam ga pregledali in vse. Če kej nimaš ful težijo in pomojem še dolg nebomo mel izključno elektronski indeks. Poleg tega mamo pa še evidenčni list kjer nam še posebej (poleg indeksa) podpisujejo in štempljajo vaje in prakso, tko da mamo letanja sem pa ke še in še....... Ovitke dobiš pa v knjigarnah, vsaj jaz sem ga, res pa da je usnjen, malo dražji ampak je čist v redu
|
|
|
|
RE: iskalna akcija- ovitek za index 1.10.2008 18:21:21
|
|
|
|
barika
|
Nam so ga tud dal (l.2004) potem ga pa po parih izpit nihče še povohal ni, ker so šli na elektronskega. Volga, kao se počutiš kot študentka
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?