Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: internetni nakup,ste kupili kdaj v tujini? 31.10.2010 18:36:07
|
|
|
|
livia
|
www.pramworld.co.uk www.babycare.nl Jaz sem otroško opremo naročala na zgornjih naslovih. Vedno dobre izkušnje. Tudi običajno veliko kupujem iz tujine, pa še nikoli nisem imela problemov.
|
|
|
|
RE: internetni nakup,ste kupili kdaj v tujini? 31.10.2010 18:38:34
|
|
|
|
sobrate
|
Jst sm tud že naročala: www.ebay.de www.pramworld.co.uk Obakrat dobila pošiljko v manj kot enem tednu
|
|
|
|
RE: internetni nakup,ste kupili kdaj v tujini? 31.10.2010 20:36:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi smo narpčili otroški sedež v www.pramworld.co.uk cote za tamalo pa v www.next.co.uk pa smo bili z obojim super zadovoljni, pošiljke so vedno prišle v manj kot 10ih dneh, da o nizkih cenah niti ne razpravljam.
|
|
|
|
RE: internetni nakup,ste kupili kdaj v tujini? 31.10.2010 20:44:38
|
|
|
|
zmajaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: sobrate www.pramworld.co.uk Mi smo tudi tule naročili že 2 sedeža in bili zadovoljni z njihovimi storitvami.
|
|
RE: internetni nakup,ste kupili kdaj v tujini? 31.10.2010 20:50:33
|
|
|
|
Buhteljcek
|
Jaz sem kupila tu, sem zelo zadovoljna. Ful so bli prjazni, hitro sem dobila in poštnina je bila samo 17 ali 19 eur (mi ze mal pesa spomin:) http://www.babyland-online.com/Autositze/
|
|
|
|
RE: internetni nakup,ste kupili kdaj v tujini? 3.11.2010 22:34:10
|
|
|
|
nikita 33
|
Jaz pa na www.babyprofi.de in je prišel sedež še prej kot v enem tednu.
|
|
|
|
RE: internetni nakup,ste kupili kdaj v tujini? 16.11.2010 14:17:20
|
|
|
|
soncek78
|
Hello! Jaz kupujem preko strani : http://www.babyartikel.de/ Naročeno dobim domov v manj kot tednu dni, poštnina pa je 9 EUR. Lep pozdrav...
|
|
RE: internetni nakup,ste kupili kdaj v tujini? 17.11.2010 7:59:45
|
|
|
|
seya
|
Prejšnji teden sem kupila avtosedež na http://www.babysmobile.de/ . Zelo zadovoljna, na maile hitro odgovorijo (sem imela še nekaj dodatnih vprašanj), plačala v ponedeljek, v torek so dali na GSL, v petek sem ga dobila. Sem ga v štartu nameravala kupiti pri www.mytoys.de , ampak mi ni hotelo sprejeti kartice - sem par dni poskušala, ampak mi je stalno javljaalo neko sistemsko napako (oni so mi zagotovili, da z njihove strani vse štima, moja banka mi je tudi rekla, da z moje strani ni nič narobe... potem sem pa obupala...)
< Sporočilo je popravil seya -- 17.11.2010 8:01:52 >
|
|
|
|
RE: internetni nakup,ste kupili kdaj v tujini? 25.11.2010 20:19:10
|
|
|
|
lunka1
|
jaz sem preko mytoys.de želela naročit gugalnega konjička, pa mi je kljub temu, da piše, da pošiljajo v slo, pri zaključku naročila oz. pri plačilu napisalo, da NE pošiljajo,,, zdaj pa vedi
|
|
|
|
RE: internetni nakup,ste kupili kdaj v tujini? 9.12.2010 16:15:17
|
|
|
|
Barbara_L
|
mytoys.de je spremenil pogoje poslovanja in kar je težje od 30 kg oz. velik paket, ne pošiljajo drugam kot v DE. Danes sem jih klicala, ker sem želela kupit romerja king plus in so mi takole razložili: imamo novea dobavitelja, ki je postavil nove pogoje in dvignil cene. To je to.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?