|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   internet in televizija
15.4.2008 10:54:35   
frka
Sva se preselila in si morava zrihtat internet .Sva malo spraševala kaj se splača in katerega ponudnika bi vzela (t2 ali UPC ali SIOL)kateri se cenovno bolj splača .imela bi duo paket ,ker telefona nimava imama samo priključek brez telefonske številke. optični kabel pa na žalost pri nas še ne obstaja. pošta je oddaljena 500m od nas.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: internet in televizija
15.4.2008 10:58:54   
baguSka
najcenejsi je T2.. siol je cist u qrcu.. telemach oz upc oz kabelska pa tud.. torej, ce mas moznost priklopa T2, potem ti priporocam tega.. je sicer mogoce mal zacakat (ampak nic dlje kot pri siolu), ampak bosta zihr pol full bl zadovoljna kot pri drugih..

(odgovor članu frka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.4.2008 11:14:07   
mojsoncek
Tudi mi smo zadovoljnji narocniki T2-ja. Ce imas moznost priklopa, ti priporocam, saj imajo ugodne cene in dobre storitve.

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.4.2008 11:46:16   
lelaval
MI smo ravno na meji, ker je bolj slab Siolov signal, kot pa ne. Po prvotnih izpadih, sva hotela na T2, a so nam zrihtali - valjda  so se potem potrudili - če pa moj dela pri Telekomu, pa jim ni bilo všeč, da bi šel h "konkurenci"

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu frka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.4.2008 14:42:13   
ninataja
Glede na to, da si 500m od pošte, kjer je ponavadi centrala, vzemi T-2.
Itak se ne vežeš z njimi za n-let, tako da res nimaš kaj za zgubit. Pa še privarčevala bosta. user posted image

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.4.2008 9:33:25   
luka jan
Mi imamo Siol, je pa baje T-2 bistveno cenejši. Samo pri nas je Siol edina možnost, tak da nismo mogli nič izbirat.

(odgovor članu ninataja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.4.2008 21:51:24   
Kaliope
definitivno T2

(odgovor članu luka jan)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.4.2008 9:02:30   
Ženkica
Midva imava Siol-ov trojček in nam dobro dela, sva zadovoljna. Je pa čisto odvisno na kateri lokaciji si, tko da......, brez veze govorit, da je npr. T2 najboljši, kar ni nujno tudi za "naš" konec. 

(odgovor članu Kaliope)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.4.2008 9:03:43   
lemavrica
imava T2 in sva zadovoljna, je najbolj ugoden, Siola nočem več ker je drag ko user posted image .

< Sporočilo je popravil lemavrica -- 17.4.2008 9:09:49 >

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.4.2008 9:08:14   
Saskia02
najbolje, da sama vprašaš na vse ponudnike. neke bistvene razlike v ceni ni. mi imamo siol duo tv, cena pa je odvisna od več dejavnikov. od hitrosti in od priključka, če nimaš telefona moraš gledati polno razvezan, kar je najdražje. rečeno je bilo, da če imaš trio je hbo zastonj, mi imamo duo pa je tudi hbo zastonj...

mi je pa pa sistem od siol tv dosti bolj uporaben kot navadna kabelska, ker mi je všeč, da vedno piše kaj gledam, kaj je naslednja oddaja in vsebina oddaje. za t2 pa ne vem kako je (komunikator in daljinec sta videti enaka kot na siolu in je sistem zelo podoben), samo lastnik t2 ni mi niti najmanj všeč....user posted image

http://www.siol.net/storitve/paketi/duo_tv.aspx

(odgovor članu frka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.4.2008 9:17:25   
ninataja
Saskia02, meni pa lastnik Telekoma ni všeč. user posted image
Spet me glava peče ... Torej Palominih robčkov ne bomo kupovali, pa Laškega piva ne bomo kupovali, pa na Petrol ne bomo šli tankat in Murinih oblek ne bomo kupovali ... Samo zato ker nam lastnik ni všeč ... Ah dj dj ... user posted image

< Sporočilo je popravil ninataja -- 17.4.2008 9:20:16 >

(odgovor članu Saskia02)
Neposredna povezava do sporočila: 11
17.4.2008 10:52:59   
Ženkica
IZVIRNO SPOROČILO: Kaliope

definitivno T2

No, še to sem hotela omenit; v fitnes-u v Grosuplju imajo T2 in jim non stop šteka user posted image ; tja zahajam dokaj redno in kadar je npr. slabo vreme se tv-ja sploh ne da gledat (npr. ko tečem ponavadi zraven gledam tv). Tudi ob lepem vremenu dostikrat zeza. Tko da, T2 v Grosuplju očitno ne špila ok.

(odgovor članu Kaliope)
Neposredna povezava do sporočila: 12
17.4.2008 11:08:53   
ninataja
IZVIRNO SPOROČILO: Ženkica
No, še to sem hotela omenit; v fitnes-u v Grosuplju imajo T2 in jim non stop šteka user posted image ; tja zahajam dokaj redno in kadar je npr. slabo vreme se tv-ja sploh ne da gledat (npr. ko tečem ponavadi zraven gledam tv). Tudi ob lepem vremenu dostikrat zeza. Tko da, T2 v Grosuplju očitno ne špila ok.

Ženkica pa ti prijavi napako. Ali pa povej ime fitnesa, pa bomo preveril. (mislim resno)user posted image

< Sporočilo je popravil ninataja -- 17.4.2008 11:09:32 >

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
17.4.2008 12:26:04   
Saskia02
IZVIRNO SPOROČILO: ninataja

Saskia02, meni pa lastnik Telekoma ni všeč. user posted image
Spet me glava peče ... Torej Palominih robčkov ne bomo kupovali, pa Laškega piva ne bomo kupovali, pa na Petrol ne bomo šli tankat in Murinih oblek ne bomo kupovali ... Samo zato ker nam lastnik ni všeč ... Ah dj dj ... user posted image

zakaj pa ne, če imaš možnosti izbire. izbereš tisto, kar ti odgovarja, če le lahko.

t2 mi ni všeč, ker je preveč krščanski. user posted image

jaz imam pa v telekomu delnice. dajmo naši! user posted image

< Sporočilo je popravil Saskia02 -- 17.4.2008 12:28:49 >

(odgovor članu ninataja)
Neposredna povezava do sporočila: 14
17.4.2008 13:52:46   
ninataja
IZVIRNO SPOROČILO: Saskia02
t2 mi ni všeč, ker je preveč krščanski. user posted image

Kako to misliš krščanski? Ker je v manj kot polovični lasti cerkve, se ti zdi krščanski? user posted image  Zame bi bil krščanski če bi vsiljeval svoje prepričanje ... Da bi bili na telefonih, modemih in aminotih križci narisani, da bi zdraven brošure dobili podobico z zdravo marijo, pa bi na pogodbah pisalo Mir s teboj ... To bi bilo zame preveč krščansko.
Drugače pa ˝vašim˝ne gre ravno najbolje ... user posted image  Upam, da nisi med tistimi, ki je delnico kupila po 500evrov, sedaj je vredna pa 236evrov ... Jah sem ekonomistka in vem, da je marsikateri moj profesor na faksu to naredil in zdaj krokodilje solze toči ... To je pa tko če kupuješ pod prisilo ...
Saskia02, pa nimam nič proti tebi, da me ne boš razumela narobe user posted image

(odgovor članu Saskia02)
Neposredna povezava do sporočila: 15
17.4.2008 14:24:08   
Anonimen
Uf, komaj sem se rešla Siola. Katastrofa! user posted image  Nikoli več. user posted image

Zdaj imamo T2 in je super. Priporočam. user posted image

(odgovor članu ninataja)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
21.4.2008 9:07:26   
mojsoncek
t2 mi ni všeč, ker je preveč krščanski.

Kaj pa ima to veze s kvaliteto storitve? user posted image

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.