Anonimen
|
Mi ga imamo in ja ZAKON. Lupinica ful uporabna. Najbolj takrat, ko ti dete na poti zaspi in ga potem skupaj z lupinico lahko komot in z eno roko ven vzameš in neseš v hišo, kjer dalje spi. ALi, ko je bilo hladno, da si ga že v hiši dal v lupinico in ti ga ni bilo potrebno zunaj v avto tiščat. Ali pa recimo, da ga samo tako v hiši daš v lupinico, neseš z eno roko v drugi roki pa še torbo...pa ostale stvari. Ko imaš 1x otroka včasih rabiš sto rok in takrat ti takšna lupinica prav pride. tt79, jaz ne vem kakšno lupinico si ti imela ampak na moji se zaslon ful lepo nastavlja. PA tudi zimski smo bili in ni bila prav nič preozka . Voziček, ja na začetku je škripal, pa smo namazali kolesa, pa več nič ne škripa, čeprav ga že leto in pol vozimo. Po makedamu res težko kam prideš, vendar če zaskočiš prednja kolesa gre. Mi nimamo makedama, tako, da s tem nimamo težav, ja pa super lahko vodljiv. Sploh je fajn bilo, ko semi dete skoraj mesec dni ni hotel voziti v vozičku, pa sem ga morala pol poti na eni roki nositi, z drugo pa voziček peljati - brez problemov. PA ročaji so mi fajn, ker lahko, ko greš v trgovino marsikaj na njih obesiš od košarice, do vrečk... včasih smo bili kot tovorna mula Tudi košara je bila nam ful uporabna, sploh zato, ker smo bili zimski in se zelo fajn not zadela. PA trdo dno ima, tako, da je hrbtenica lepo ravna, pa mislim, da je edina košara, kjer se da vzglavje dvigniti, kar je sploh zelo fajn za prve 3 mesece, ko imajo široko povijanje in jim je ritka višje od glave in zato se lahko zgodi, da več polivajo. Tako, pa ga komot nastaviš, da je v ravni liniji oz. da glava ni nižje od bokov. JAz ko sem ga dala v košaro je v sekundi zaspal.
< Sporočilo je popravil URSKA -- 19.2.2007 21:07:25 >
|