|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   info o peg perego p3+sistem
19.2.2007 14:19:50   
janapan
Zbirava med tem vozičkom in jane slalom pro

zato potrebujem izkušnje tudi od peg perega,

Kaj mi je osebno všeč... stolček ki ima predpripravo že v avtu in ga lahko enostavno vlagaš ven in noter iz avta.
Lahek, hitro se zloži, majhen ko se zloži...veliko dodatne opreme v italiji ga dobim tega najnovejšega s ta dobrim sedežom za 550 eur komplet.

Zanima pa me, kako je kaj lupinica uporabna, kaj pa košara, ...., kaj pa vožnja po malo slabšem terenu beri makadam

hvala hvala res
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: info o peg perego p3+sistem
19.2.2007 14:52:45   
spelaz
Mi ga mamo. Mi je super - za drugega user posted image  sem dokupila avtosedež in je res fajn. Pri prvem sem imela drugo lupinico in je bila res štorasta za pripenjat v avto.

Zloži se res na malo, zavzame malo prostora, je okreten, vzdržljiv. Za mestne sprehode je super, za makedam pa bolj tako tako. trese ko user posted image .

Jaz ga brez košare uporabljam od rojstva dalje, saj gre čisto v raven položaj.

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.2.2007 15:46:43   
tt79
Sem se zaljubla vanj na prvi pogleduser posted image , ko sem ga začela uporabljat pa sem se odljubilauser posted image

Skratka, lupinica ozka, da otroka komaj vanjo spraviš, na lupinici je nemogoče nastavit naslona, zato je otrok skoz bolj ali manj v sedečem položaju, tako da sva midva med sedez in tisto osnovo ful enih stvari zložla, da je lahko našauser posted image normalno lezala.

Ko gremo na počitnice (morje, sneg, kolovoz)....z peg peregotom ne pridemo nikamor in si zato vedno sposodimo kakega trokolesnikauser posted image user posted image

Škripa za popuser posted image ___, že od začetka, takoj ko smo ga dali ven iz škatle.

Edina meni dobra lastnost je da je lahek in da ne zavzema veliko prostora....Bomo pa za naslednjegauser posted image zihr trokolesnika kupl, tega pa prodaliuser posted image

< Sporočilo je popravil Nyah -- 19.2.2007 17:21:16 >

(odgovor članu spelaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.2.2007 21:00:26   
Anonimen
Mi ga imamo in ja ZAKON. Lupinica ful uporabna. Najbolj takrat, ko ti dete na poti zaspi in ga potem skupaj z lupinico lahko komot in z eno roko ven vzameš in neseš v hišo, kjer dalje spi. ALi, ko je bilo hladno, da si ga že v hiši dal v lupinico in ti ga ni bilo potrebno zunaj v avto tiščat. Ali pa recimo, da ga samo tako v hiši daš v lupinico, neseš z eno roko v drugi roki pa še torbo...pa ostale stvari. Ko imaš 1x otroka včasih rabiš sto rok user posted image  in takrat ti takšna lupinica prav pride.

tt79, jaz ne vem kakšno lupinico si ti imela ampak na moji se zaslon ful lepo nastavlja. PA tudi zimski smo bili in ni bila prav nič preozka user posted image .

Voziček, ja na začetku je škripal, pa smo namazali kolesa, pa več nič ne škripa, čeprav ga že leto in pol vozimo.
Po makedamu res težko kam prideš, vendar če zaskočiš prednja kolesa gre. Mi nimamo makedama, tako, da s tem nimamo težav, ja pa super lahko vodljiv.
Sploh je fajn bilo, ko semi dete skoraj mesec dni ni hotel voziti v vozičku, pa sem ga morala pol poti na eni roki nositi, z drugo pa voziček peljati - brez problemov.
PA ročaji so mi fajn, ker lahko, ko greš v trgovino marsikaj na njih obesiš od košarice, do vrečk... včasih smo bili kot tovorna mulauser posted image

Tudi košara je bila nam ful uporabna, sploh zato, ker smo bili zimski in se zelo fajn not zadela. PA trdo dno ima, tako, da je hrbtenica lepo ravna, pa mislim, da je edina košara, kjer se da vzglavje dvigniti, kar je sploh zelo fajn za prve 3 mesece, ko imajo široko povijanje in jim je ritka višje od glave in zato se lahko zgodi, da več polivajo. Tako, pa ga komot nastaviš, da je v ravni liniji oz. da glava ni nižje od bokov. JAz ko sem ga dala v košaro je v sekundi zaspal. user posted image

< Sporočilo je popravil URSKA -- 19.2.2007 21:07:25 >

(odgovor članu tt79)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
20.2.2007 13:01:17   
CAPA
Tudi mi ga mamo in smo ful zadovoljniuser posted image user posted image  sploh z vozičkom in avtosedežem. Lupinica je bila in pri prvem in pri drugem user posted image  rabljena samo po ene 4 mesece. (Ker če mi nista spala sta se začela jokat, ker nista nič ven vidla... tko da sem jih velikrat dala kr v avtosedež - na voziček in smo šli.

K sreči pa je lupinico uporablal tudi nečak - pa verjetn bo kje še kak otrok, ki jo bo lahko uporabljal.... se mi zdi, da se je ne splača kupiti za enega otroka...

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.3.2007 20:41:57   
x_srečka_x
Imam voziček, lupinice ne, sem zelo zadovolnja user posted image user posted image user posted image  super voziček. Pa še na majhno se zloži ne težek pa malo prostora zasede tako zložen kot postavljen. Edino za po makadamu je bolj user posted image  samo če zablokiraš kolesa pa gre user posted image  Ja škripa pa kar dost samo če ga namažeš je pa dobro. Če bi izbirala še enkrat bi izbrala tega, ker se meni trikolsniki ne zdijo najbolj stabilni user posted image  Sem peljala od kolegice trikolsnik pa se mi ni zdel stabilen user posted image  no ne vem kako je z ostalimi vozički...

(odgovor članu CAPA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.3.2007 13:14:00   
*maja
Mi imamo voziček, košaro in sedaj razmišljamo, če bi za našo najnovejšo pridobitev user posted image , ki pride julija nabavili še to novo lupinico od PP. Pri nas se tale komplet odlično obnese, je zelo enostavno snemanje košare, lupinice (z eno roko brez problema). Voziček sicer ni ravno ne vem kakšen terenec ampak, če zablokiraš kolesa potem kar gre.
Skratka mi smo zelo zadovoljni.

(odgovor članu x_srečka_x)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.3.2007 22:50:32   
Anonimen
Pravilo foruma 

Peg Perego

LP, Ribica

(odgovor članu *maja)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.