|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   infekcijska mononukleoza
10.9.2010 22:06:58   
monika trtnik
Moji hceri so pri 3.5 letih po stevilnih preiskavah odkrili mononukleozo!izvid je bil za zdravnike zelo nepricakovan,ker naj bi to bila;GRIPA POLJUBA:,ima mogoce kdo izkusnje s to boleznijo pri tako majhnem otroku?kako to virozo dobi tak otrok,na kaj je treba biti kasneje pozoren,kako prepreciti ponovno okuzbo?hvala lepa
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: infekcijska mononukleoza
11.9.2010 10:50:43   
Najaa
Vtipkaj v iskalnik ali malo poglej po tem forumu, prav pred kratkim je bila tema o tej bolezni.
Moja hčerka jo je imela ravno taki pri 3,5 letih in po mesecu dni je bila dobra s tem da je imela še vnetje ušesa zraven.

(odgovor članu monika trtnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.9.2010 10:51:34   
Najaa
Recimo tale tema:

http://www.ringaraja.net/forum/mononukleoza_in_atipi%C4%8Dna_plju%C4%8Dnica/m_5339075/tm.htm

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.9.2010 16:55:05   
tea01
Mojemu otroku so tudi okrili mononukleozo, ko je bil star 3,8. mesecev. Veliko je moral počivati, po tem so se mu skoz začeli delati herpesi. Bolezen je ozdravljena, no vseeno ima verjetno v sebi še kaj sledov te bolezni. Zdaj je star 5. let in je ok. Predvsem veliko počitka, za to ne dajo nobenih zdravil, ampak počitek in nobenega divjanja. Srečno

(odgovor članu monika trtnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.9.2010 22:14:00   
naja78
in da nadaljujem,je to dokaj pogosta otroška bolezen.povzroča jo se mi zdi da epsatain barrr vurus,zdravila ni.je večinoma nenevarna,saj je zanjo značilna prav tipična krvna slika,po kateri zdr. takoj ve,da je to TO.
itak da je cela zmešnjava v krvi,ker se krvna slika totalno poruši.starši se ustrašijo,jo pa večinoma otrok preboli popolnoma brez posledic.
najbolj fino je če je kak mesec doma in lepo vse na izi.
nekateri pa sploh ne vedo da so jo preboleli.

samo en primer: jaz sem jo prebolela pr kakih 25,in me je noro zavrtela,...zjebala do amena........oprostite.bla sem čist hin,fertik.dolgo nisem vedla kaj mi je,pa so le ugotovili.so se mi nekateri malo posmehovali,ker so mislili da sem že psiho,tolk,na tem pa so čez čas bli na enakem.po 2 meseca doma,s tem da sem jaz delala.
torej zaključek.čim kasneje jo fašeš tem bolj te zruši.ampak se sigurno sestaviš,sploh otrok,res pa je potrebna previdnost pri osebah z oslabljenim im.sistemom(aids,presajene ledvice,..) in ne pr navadenem mulc,ki boleha ko hodi v vrtec.

tako realno napisano.

(odgovor članu tea01)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.9.2010 15:49:09   
anika87
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=5250209&mpage=1

Monika tukaj imaš mojo enakoimenovano temo, klikni na drugi link, ker sem na tisti drugi temi še bolj podrobno opisala kako je bilo pri nas.

V glavnem, 5.7. je začel hodit v vrtec, kjer se je lubčkal z vsemi, najbrž je tam staknil ta virus ("epštenbar" se mu reče), danes smo bili ponovno pri zdravniku, ker je spet prehlajen. Od 5.7. je bil po 3 dni v  vrtcu, 3 tedne doma, 3 dni vrtec 2 tedna doma in podobno. Prejšnji teden smo prvič pregurali cel teden vrtca in sedaj bomo spet vsaj en teden doma, ker je prehlajen in je dobil antibiotike ker ima baje spet vnete uheke.
Poruši imunski sistem, tako da naš Nejc zdaj takoj kaj stakne, drugače pa razen zoprnih sprotnih simptomov, bolezen ni nek bav bav.

Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23)

Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila.
Zala,

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?