Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
infekcijska mononukleoza 15.7.2010 21:22:48
|
|
|
|
anika87
|
Zdravo punce! Saj vem, da je marsikje že opisana omenjena bolezen, ampak vseeno sprašujem po vaših izkušnjah... 5.7. smo se začeli uvajat v vrtec in 3. dan je začel smrkat, naslednji dan več ni bil za v vrtec, smo šli k zdravniku. Najprej naj bi imel vneta ušeska, vendar po 3 dneh antibiotika in driski prekinemo, ker se drugemu pediatru ni zdelo, da bi mel vnete uhece, zato je potem dala njegova odvzem krvi in ugotovi infekcijsko mononukleozo. Danes je 8. dan, vročina je komaj danes okoli 37 brez sirupa, do sedaj je vsak dan bla višja, 2 dni že ne pije dalerona. Imel je tudi vnete okice, sedaj so že skoraj dobro, nos je tudi že za silo, utrujen je ful, pa kašljat je začel zadnja 2 dni. V ponedeljek bo dala še jetrne teste, upam, da bo vse ok in da bo kmalu dobro moj mišek. Mene pa zanima kako so vaši malčki prebolevali IM, a je trajalo dolgo? Baje da se zna to vlečt... Kakšne stranske pojave so imeli? Kako dolgo niso bili za v vrtec? Aja, jetrno dieto mamo tudi, kako dolgo ste jo imeli, če ste jo imeli? Hvala za izkušnje! LP
Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23) Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila. Zala,
|
|
|
|
RE: infekcijska mononukleoza 15.7.2010 21:25:49
|
|
|
|
Felicita
|
tema ima TOČNO isti naslov kot tvoja - iskalnik mogoče? http://www.ringaraja.net/forum/m_4999638/mpage_1/key_/tm.htm
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?