Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: indukcjske huhalne plošče 23.8.2006 12:38:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi jo imamo pa smo ful zadovolni. Res ti prihrani veliko čas. Posoda pa sploh ni nekaj dražja. Mogoče že imaš te posode doma. Preveriš pa tako ,da daš na dno posode (zunanjo stran) magnet. In če se prime je posoda uporabna za indukcijsko ploščo.
|
|
|
|
RE: indukcjske huhalne plošče 23.8.2006 12:47:30
|
|
|
|
Anonimen
|
oj mi tudi kupujemo nove gospodinjske prpomočke, in se ne moremo odločiti kakšno kuhalno ploščo kupiti, ali "navadno" steklokeramično ali indukcijsko. zakaj je potrebno imeti t.i. magnetno posodo? vem da je malo čudno vprašanje. kakšna pa je razlika med navadno in indukcijsko ploščo. vem da zadnja bolj varčna, kakšna pa je razlika pri kuhanju. sedaj uporabljamo plinski štedilnik, z novo kuhinjo pa bi zamnenjali tega z steklokeramičnim. na kaj naj bomo pozorni pri nakupu.
|
|
|
|
RE: indukcjske huhalne plošče 23.8.2006 14:27:31
|
|
|
|
bskrle
|
Mi imamo 2 ind. + 2 plin, kupljeno v ITA, v Gorici leta 2001 (Erjavec). Zelo zadovoljni! Prednost je v čiššenju in varčnosti. Sedaj je že skoraj vsa posoda tudi za indukcijo, ne le tista ta dražja.
|
|
|
|
RE: indukcjske huhalne plošče 23.8.2006 16:32:02
|
|
|
|
Evina
|
Tud mi jo imamo doma (2+2). in je ne zamenjam. Prednost, ki je še niste omenile, je tudi ta, da takoj ko zmanjšaš moč gretja, plošča takoj reagira - podobno kot pri plinu. Posode pa je na tržišču vedno več, tako da ni panike. Ne razmišljaj in kupi indukcijo. Ne bo ti žal. LP
|
|
|
|
RE: indukcjske huhalne plošče 29.9.2006 21:40:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Midva tudi kupujeva plosco pa se zaenkrat ne moreva odlociti ali bi vzela kombinacijo 2+2 ali vse 4indukcijske plosce..... Naj se se oglasi katera,ki jo ima doma.... Lp
|
|
|
|
RE: indukcjske huhalne plošče 29.9.2006 22:02:54
|
|
|
|
eya
|
Mi imamo indikcijsko, Gorenjevo, vse 4 plošče so na indukcijo. Zakaj rabiš "magnetno" posodo? Ker deluje nekako tako, da ustvarja magnetno polje s posodo (joj, fizika mi nikoli ni šla). V glavnem, dobra je tudi navadna emajlirana posoda, važno je, da nima dno nobene izolacijske plasti in da je čimbolj ravno. Je pa ful hitrejša od navadne steklokeramične plošče (jo imajo pri tašči in vem, koliko časa traja, da zavre voda).: npr. jaz dam liter vode za čaj gor, pa potem pripravim 3 žličke čaja v cedilce in vmes voda že skoraj zavre. Tudi čiščenje je lažje, ker se sam plošča ne segreva kaj dosti in se tako stvari ne pripalijo. Pa še to je fino (ekonomično): deluje samo tolikšen del plošče, kolikor je veliko dno od posode, ostali del je hladen.
|
|
|
|
RE: indukcjske huhalne plošče 30.9.2006 11:34:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Eya koliko ste pa dali za njo?
|
|
|
|
RE: indukcjske huhalne plošče 1.10.2006 9:03:36
|
|
|
|
k1
|
tudi mi smo nabavli 2+2. na žalost mi samo 2 posodi vlečeta na indukcijsko. ampak če bi to vedela, kako to deluje, bi reskirala dnar, pa kupila 4 indukcijske. res so zakon. bo treba še par piskrov nabavit za indukcijsko. so pa dražje od ostale posode. žal.
|
|
|
|
RE: indukcjske huhalne plošče 1.10.2006 12:10:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi smo se zdaj preselili in prav pogrešam svoje stare indukcijske plošče. Jaz sploh več nisem znala kuhat na navadni, oz mi je šlo na živce tisto čakanje, kdaj mi bo končno voda zavrela. Najhuje mi je bilo, ker nisem našla nobene džezve za kofe, ki bi delovala na indukcijo, pa sem mogla celo večnost čakat, da mi voda zavre na navadni plošči. Bravo za indukcijo . So zakon.
|
|
|
|
RE: indukcjske huhalne plošče 1.10.2006 12:11:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Kuga pa je to - "huhalne plošče"?
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.