|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   indukcjske huhalne plošče
23.8.2006 12:14:05   
Anonimen
jo ima katera? kako se obnese? a je posoda za tako plato ful dražja od navadne?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: indukcjske huhalne plošče
23.8.2006 12:38:27   
Anonimen
Mi jo imamo pa smo ful zadovolni. Res ti prihrani veliko čas. Posoda pa sploh ni nekaj dražja. Mogoče že imaš te posode doma. Preveriš pa tako ,da  daš na dno posode (zunanjo stran) magnet. In če se prime je posoda uporabna za indukcijsko ploščo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
23.8.2006 12:47:30   
Anonimen
oj

mi tudi kupujemo nove gospodinjske prpomočke, in se ne moremo odločiti kakšno kuhalno ploščo kupiti, ali "navadno" steklokeramično ali indukcijsko.

zakaj je potrebno imeti t.i. magnetno posodo? vem da je malo čudno vprašanje.
kakšna pa je razlika med navadno in indukcijsko ploščo. vem da zadnja bolj varčna, kakšna pa je razlika pri kuhanju.

sedaj uporabljamo plinski štedilnik, z novo kuhinjo pa bi zamnenjali tega z steklokeramičnim. na kaj naj bomo pozorni pri nakupu.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
23.8.2006 14:27:31   
bskrle
Mi imamo 2 ind. + 2 plin, kupljeno v ITA, v Gorici leta 2001 (Erjavec).
Zelo zadovoljni!
Prednost je v čiššenju in varčnosti. Sedaj je že skoraj vsa posoda tudi za indukcijo, ne le tista ta dražja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.8.2006 16:32:02   
Evina
Tud mi jo imamo doma (2+2). in je ne zamenjam. Prednost, ki je še niste omenile, je tudi ta, da takoj ko zmanjšaš moč gretja, plošča takoj reagira - podobno kot pri plinu. Posode pa je na tržišču vedno več, tako da ni panike.

Ne razmišljaj in kupi indukcijo. Ne bo ti žal.

LP

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.9.2006 21:40:18   
Anonimen
Midva tudi kupujeva plosco pa se zaenkrat ne moreva odlociti ali bi vzela kombinacijo 2+2 ali vse 4indukcijske plosce.....

Naj se se oglasi katera,ki jo ima doma....

Lp

(odgovor članu Evina)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
29.9.2006 22:02:54   
eya
Mi imamo indikcijsko, Gorenjevo, vse 4 plošče so na indukcijo. Zakaj rabiš "magnetno" posodo? Ker deluje nekako tako, da ustvarja magnetno polje s posodo (joj, fizika mi nikoli ni šla). V glavnem, dobra je tudi navadna emajlirana posoda, važno je, da nima dno nobene izolacijske plasti in da je čimbolj ravno.

Je pa ful hitrejša od navadne steklokeramične plošče (jo imajo pri tašči in vem, koliko časa traja, da zavre voda).: npr. jaz dam liter vode za čaj gor, pa potem pripravim 3 žličke čaja v cedilce in vmes voda že skoraj zavre. Tudi čiščenje je lažje, ker se sam plošča ne segreva kaj dosti in se tako stvari ne pripalijo.

Pa še to je fino (ekonomično): deluje samo tolikšen del plošče, kolikor je veliko dno od posode, ostali del je hladen.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.9.2006 11:34:05   
Anonimen
Eya koliko ste pa dali za njo?

(odgovor članu eya)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
1.10.2006 9:03:36   
k1
tudi mi smo nabavli 2+2. na žalost mi samo 2 posodi vlečeta na indukcijsko. ampak če bi to vedela, kako to deluje, bi reskirala dnar, pa kupila 4 indukcijske. res so zakon. bo treba še par piskrov nabavit za indukcijsko. so pa dražje od ostale posode. žal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.10.2006 12:10:35   
Anonimen
Mi smo se zdaj preselili in prav pogrešam svoje stare indukcijske plošče. Jaz sploh več nisem znala kuhat na navadni, oz mi je šlo na živce tisto čakanje, kdaj mi bo končno voda zavrela. Najhuje mi je bilo, ker nisem našla nobene džezve za kofe, ki bi delovala na indukcijo, pa sem mogla celo večnost čakat, da mi voda zavre na navadni plošči. Bravo za indukcijouser posted image user posted image user posted image . So zakon.

(odgovor članu k1)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
1.10.2006 12:11:56   
Anonimen
Kuga pa je to - "huhalne plošče"? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
1.10.2006 23:18:31   
eya
Mi smo dali 2 leti nazaj zanjo 200 kSIT.

Ha, ha, Kerensa...jaz pa sploh nisem opazla, da v naslovu piše "huhalne"...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.