Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: INDUKCIJSKA PLOŠČA+PEČICA 25.12.2007 12:31:01
|
|
|
|
SašaR
|
Jaz ti lahko povem samo glede plošče. Imam Bosch-evo dve navadni + dve indukcijski in sem ful zadovoljna. Ne vem sicer kakšna je razlika od Gorenjeve, vem pa da je gorenjeva na vse štiri indukcijska ful cenejša od 2+2 te naše. Je pa dejansko enako kot da bi kuhala na plinu. ko zmanjšaš še zmanjuša v tistem trenutku temperatura. Moraš pa imeti posodo, ki na dno prime magnetek.
|
|
RE: INDUKCIJSKA PLOŠČA+PEČICA 26.12.2007 21:31:45
|
|
|
|
Skabi
|
Jaz ima od gorenja indukcijsko in posebej njihovo pečico. Če je fajna, še ne vem, ker je še zapakirana. Gorenje da zraven indukcijske komplet posode. Če ne veš, kaj bi, pojdi v trgovino in ti naj vse pokažejo. Nama je v Merkurju Ce prodajalka zelo dobro razložila, kaj kdo ponuja.
|
|
|
|
RE: indukcijska plošča in pečica 27.12.2007 11:08:13
|
|
|
|
Katrin
|
Bosch Sva zelo zadovoljna. lp
|
|
RE: indukcijska plošča in pečica 27.12.2007 11:38:15
|
|
|
|
tofsi
|
PLOŠČA ELEKTROLUX - 2 INDUKCIJE +2 NAV. - ZELO ZADOVOLJNA. ČE BI ŠE KUPOVALA BI KUPILA VSE 4 INDUKCIJE. PEČICA GORENJE ZELO ZADOVOLJNA.
|
|
|
|
RE: indukcijska plošča in pečica 27.12.2007 13:13:12
|
|
|
|
frufru
|
Pri kuhalnih ploščah bodi pozorna na razdaljo med ploščami. Dizajnerji pogosto pozabljajo, da je dno posode ožje kot sama širina posode. Pri gorenju so preveč skupaj, je mogoče 2 cm vmes lufta. Če se ti ne mudi, kupi ločeno, ko bo v akciji (GA ima vsak mesec kaj v akciji), pa malo popvprašaj za ceno razstavnih eksponatov. Ti so praviloma cenejši. Mikrovalovne s pečico se po mojih izkušnjah cenovno ne izplačajo. Se vseeno lepše speče v klasični pečici
|
|
|
|
RE: indukcijska plošča in pečica 27.12.2007 18:57:57
|
|
|
|
sneska1
|
Frufru, ali se ne speče enako kot v klasični pečici. Meni je trgovka zagotovila, da je enako, vendar mi je mož tudi rekel, da misli, da ni enako. Kateri prizvajalec pa ima plošče dovolj narazen. Jaz sem želela najprej miele kuhalno ploščo, ki je podolgovata, pa je zelo draga. Kaj pa gorenje tanove indukcijske? Hvala za pomoč. lp
|
|
|
|
RE: indukcijska plošča in pečica 27.12.2007 19:41:05
|
|
|
|
eya
|
Mi imamo Gorenjevo, vse 4 so indukcijske, smo pa zadovoljni.
|
|
|
|
RE: indukcijska plošča in pečica 28.12.2007 17:00:42
|
|
|
|
Skabi
|
electrux ima nadstandardno indukcijsko ploščp (širine 70 cm) z večjimi kuhališči. ki niso okrogla.
|
|
|
|
RE: indukcijska plošča in pečica 28.12.2007 20:18:12
|
|
|
|
frufru
|
IZVIRNO SPOROČILO: sneska1 Frufru, ali se ne speče enako kot v klasični pečici. Meni je trgovka zagotovila, da je enako, vendar mi je mož tudi rekel, da misli, da ni enako. Kateri prizvajalec pa ima plošče dovolj narazen. Jaz sem želela najprej miele kuhalno ploščo, ki je podolgovata, pa je zelo draga. Kaj pa gorenje tanove indukcijske? Hvala za pomoč. lp Za meso ne rečem, če hočeš pa kakšno potico al pa piškote peč pa ne gre oziroma so problem pekači. Ker not ne sme it nič železnega. Ko sem jaz kupovala štedilnik (ploščo), sta imela elektrolux in gorenje plošče narazen samo 1 cm Sem kupila potem siemens, ki je itak isti koncern kot bosch, samo da je bil takrat v akciji. Mata pa oba plošče cca 5 cm narazen.
|
|
|
|
RE: indukcijska plošča in pečica 28.12.2007 21:35:55
|
|
|
|
robinzon
|
V kombinirani MWP lahko pečeš na železnih pekačih, ker tako ali tako uporabljaš konvekcijo in ne mikrovalov. Je pa res, da kaj večjega notri ne moreš speči, razen, če vzameš siemensovo, katera pa ima ceno preko 1400€ in 42 litrov, torej še vedno malo manjša od klasične. Sem jo gledala na gaa in ima zunanje mere enake kot navadna pečica.
|
|
|
|
RE: indukcijska plošča in pečica 2.1.2008 8:35:43
|
|
|
|
mala zirafa
|
Baje da induk.plošča rabi dlje časa da ti npr. voda zavre.Tako sem slišala.
|
|
|
|
RE: indukcijska plošča in pečica 2.1.2008 10:37:26
|
|
|
|
robinzon
|
Sama je sicer nimam, ampak a ni pri indukciji tako, da zavre voda precej hitreje kot npr. na steklokeramični? Enkrat sem gledala eno tabelo, v kolikem času zavre en l vode, pa je bila indukcija v vrhu.
|
|
|
| Stran: [1] |
Prvi zobekMiška2006Kdaj je vaš otrok dobil prvi zobek?do 3 meseca starosti (
29%)
(
71%)
Število vseh glasov: 192Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!