|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   in počivamo,da bo vse v redu....
29.4.2005 10:25:12   
šnucika
Ko sem se kar prestrašila v ponedeljek,ko sem zagledala rjav izcedek,sem potem šla na pregled k mojemu G in naredil je UZ.....vse je videti v redu...mali mišek je trdno zasidran in srček je utripal.:sloncek:
moram pa počivat ....to pa mi itak ne dela težav,saj se mi itak nonstop spi.....
komaj čakam,da mine teh prvih 12 tednov!...in se veselim vseh nosečih dni naprej.

skrajno lep dan vam vsem želim:rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
29.4.2005 10:28:45   
clea
Držim pesti,da bo še naprej s tvojim sončkom vse v redu :miska::miska::miska::rozica::rozica::rozica:

Lep dan,
Clea

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.4.2005 10:46:18   
NINA78
Pozdravljena.
Tudi jaz sem na istem kot ti - že od samega začetka moram počivati (predvsem zato ker sem prvič imela SS, parkrat v tej nosečnosti pa tudi krvav izcedek - malo). Ko sem že mislila po 12. TN nosečnosti, da sedaj pa je vse OK in lahko že vse normalno delam, hodim na sprehode ... se je zopet pokazalo. In tako sem jih full slišala od G, da moram počivat, ker oni krvavitve ne morejo ustavit, če se zgodi ...... Sedaj zopet počivam (minil je 16. TN). Ma nimam kaj - pač to je sedaj moje poslanstvo (da donosim zdravega otročka) in tako moram sprejet. Pa čeprav odpadajo vsi dopusti, vse sprehajanje in ne vem kaj še vse. Sem pa tudi službo izgubila na račun tega - tako da mi itak ne preostane kot le počitek. Ampak vem, da je vredno zato se ne obremenjujem!!!
Drži se in počivaj, da bo vse OK.
LP, Nina. :)

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.4.2005 10:51:01   
mammy26
zdi se mi, da sem šele včeraj bila 7t noseča, ko sem ravno takrat prebolevala tri tedensko virozo, tako da sem menila da bom od kašlanja in vsega izgubila svojo pikico. No na mojo srečo in svojo trmo - optimizmom sem sedaj že v 36t.

Počivaj počivaj in vse bo uredu. Pusti se malo razvajati in zate prihaja še veliko lepih toplih nosečniških dni.

Pa pa, javi se še kaj.

:nosecka: in :roza: ali :modri:, niso več sigurni da bo češplica.

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?