|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   imena
2.5.2005 19:30:07   
Anonimen
Moj dragi si tako želi svojega sinka imenovati Samo. Meni to ime ni nevem kaj. :metulj:
Kaj pa ve mislite o tem imenu?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   imena
2.5.2005 19:33:45   
Teni_
Meni ni ne grdo, ne lepo. Jaz svojemu ne bi dala tako ime, ker imamo pač že drugo izbrano in mi nasplošno takšna imena niso preveč všeč.

LP,
Mojca:nosecka:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   imena
2.5.2005 19:43:47   
teja21
ojla saška, meni se zelo dopade ime samo, bi ga dala svojemu otročku pa ima brat isto ime.
tako da ga kar imenujta samo, zelo lepo.
a za punčko pa izbiraš sama??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   imena
2.5.2005 20:06:59   
špelin@
Meni je ime všeč :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   imena
2.5.2005 20:13:17   
dory
Meni ni vsec...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   imena
2.5.2005 20:55:11   
babylove
Jaz sem ga imela na seznamu predlogov, pa ga je moj :love: eliminiral :(.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   imena
2.5.2005 22:16:53   
Anonimen
Meni je kar všeč.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   imena
3.5.2005 10:55:16   
ery
Meni ni prevec vsec...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   imena
3.5.2005 11:05:05   
Rozalija
Men ni ok.

Midva sva zbirala ime ki je bilo obema všeč in ker je bilo eno ime meni ful, njemu pa niti pod razno sva ga pač črtala. Jaz ne bi hotla imeti otroka ki ima ime ki mi ni všeč.

Sicer pa v lj pride matičarka naslednji dan in vpraša kako je otroku ime.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   imena
3.5.2005 12:02:46   
bambi
Veš kaj, glede imena pa se ne sekiraj in saj veš, 100 ljudi, 100 čudi... in vsak ima svoj okus.... Ko sem jaz moji mami povedala, da bom fanteku dala ime Noa, je skoraj ponorela.... Tako je šinfala to ime, da kakšna je to sploh izgovorjava, da zakaj ne bi bil Patrik, ker je to njej tako lepo ime.... itd.... Ampak otrok bo moj in seveda od atija, zato se bova midva odločila kako bo ime :duda:.

Mani ime Samo osebno ni všeč, ampak malček bo tako in tako lep, ne glede na ime ki ga bo imel.... sicer pa mamice svoje :duda: itak večinoma kličejo drugače, ljubkovalno.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   imena
3.5.2005 14:00:23   
SISI25
Jaz mislim, da če tebi ni nevem kaj mu to ime ne dati, Izberita ime ki bo obema všeč.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   imena
3.5.2005 17:04:40   
teta beta
Meni osebno je ime zelo všeč, vendar ga svojemu otroku ne bi dala (ker je bilo tako ime moji prejšnji veliki ljubezni, pa da ne bi imel kdo napačnih idej... :)-). Se mi pa zdi, da se morata skupaj odločiti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?