|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   imela bi tak kostimček
3.9.2007 23:19:24   
Moyca_
iščem že nekaj časa,.... pa kakšno lepo oblekco poslovno. Potrebovala bi raho da mi nalepi iz ebaya linkeuser posted image user posted image

user posted image

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: imela bi tak kostimček
3.9.2007 23:30:22   
kofetek2010
tule je en lep kostimček... znižan 50% ....

user posted image

http://www.ssense.com/Versace_Jeans_Couture-Women-Suits/Versace_Jeans_Couture_PV621035455_Suit/2254 

user posted image

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.9.2007 23:41:22   
Moyca_
po pravici povedano mi ni všečuser posted image

Lp, Mojca
www.atrium-nep.si

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.9.2007 23:41:45   
Moyca_
ufff kaj pa ceneuser posted image user posted image

Lp, Mojca
www.atrium-nep.si

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.9.2007 7:05:58   
srki
Tisti prvi je pa res dober, drugi mi ni tako všeč zaradi tiste "obrobe" na koncu krila.

Pa če se ne motim, sem v enem katalogu gledala take kostimčke, probaj na Modi plus ali Neckermanu.

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.9.2007 9:04:25   
muki1
Poglej v Labodu. Bi lahko imeli kaj podobnega, mislim, da imajo taka mehko padajoča krilca,...jah, res bi rabili Raho, jaz niti šik izrazov ne poznam user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.9.2007 9:43:09   
muška
meni je pa tale drugi noro dober user posted image , sploh zato, ker ni obična klasika, tisti detajli mu nardijo piko na i user posted image user posted image user posted image

Drugače pa po trgovinahuser posted image  , v Modni hiši boš našla kar precej lepih stvari, ali pa Marella na Slovenski pa Max Mara, tudi v Emporiumu znajo met kaj lepega. Prejšnji teden sem gledala fuuul lepe jaknice v Zariuser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.9.2007 9:45:50   
Seven*
IZVIRNO SPOROČILO: Moyca RR

iščem že nekaj časa,.... pa kakšno lepo oblekco poslovno. Potrebovala bi raho da mi nalepi iz ebaya linkeuser posted image user posted image

Lahko se enkrat spraviva po nakupih. Jaz tudi rabim kostim.

Gospa sem.

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.9.2007 9:51:38   
natasarobi
Moyca RR - nekaj podobnega ima Neckermann in pa Quelle - cene so pa cca 50 - 100 eur.

Nekaj podobnega sem videla v Modiani (lahko kupuješ posamezne kose), sicer temne barve pa nekaj svetlega oz. kao v zlati so tudi imeli (cena skupaj cca 250 - 300), imajo tudi druge kostimčke (cene približno iste). Potem imaš pa Labod, Elkroj, Tkanina, Nama, Maximarket,pa vse trgovine v Emporiumu (poslovno največ po mojem okusu Punto Roma),....

Sem bila v BTC-ju in Citipark-u (v Btc hala A butik Špela (mislim da) in še en butikec zraven-nasproti sladoleda - oboje v zgornjem nadstropju; cen ne vem,sem bila bolj leteča), butik Orangegreen zraven Mullerja (tista trgovina, ki imajo ful čevljev; imajo od številke 38-52), Citipark v zgornjem štuku en butik (ne vem imena, zraven ene otroške trgovine), Promod (baje v centru Ljubljane),... 

Najbolje, da greš v mesto in začneš probavat......

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.9.2007 19:01:07   
Moyca_
IZVIRNO SPOROČILO: Seven RR

IZVIRNO SPOROČILO: Moyca RR

Lahko se enkrat spraviva po nakupih. Jaz tudi rabim kostim.

seven jaz sem za shoping vednouser posted image

Lp, Mojca
www.atrium-nep.si

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
4.9.2007 19:10:35   
Strawberrie Cherrie
Meni je tale Versacejev kostim carski. Ampak kljub temu, da imam konfekcijsko 34, dvomim, da bi tako superca zgledala.user posted image user posted image user posted image Ampak res je lepuser posted image user posted image user posted image user posted image

Bom jaz pošnofirila po ebayu. Res je škoda, da ni raho.user posted image user posted image

Pri neckermanu in quelle pa jaz ne bi ravno sodelovala, se mi zdi njihova roba 'cenena'. Pa ne zaradi low cen, ampak tako na izgled....potem raje kupim v Zari 'kostimček' za okoli 60,70€.

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 11
5.9.2007 17:58:45   
Moyca_
pri neckermanu sem si pred leti naročila en kostim, pa je bil taki zanič material-že otipuser posted image user posted image

Lp, Mojca
www.atrium-nep.si

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 12
5.9.2007 23:54:20   
Anonimen
http://www.muraonline.si/

ZAKON

(odgovor članu Moyca_)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
6.9.2007 8:21:12   
natasarobi
mojca rr - jaz preko Neckermanna nisem naročala kostimov, sem pa dva preko Quelle in sem bila zelo zadovoljna - imam 2 že nekaj let - počasi bodo za pokoj. Res pa je, da sem nekatere kostime morala vrniti nazaj. Po mojem je odvisno na kakšno robo naletiš - enkrat v redu drugič slabo.

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

PRAZNOVANJE ROJSTNEGA DNE
lola85 RR

Kje najraje praznujete rojstne dneve otrok?

doma (81%)

igralnice (3%)

najamemo piknik prostor (16%)

pri babicah in dedkih (0%)

Število vseh glasov: 31

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!