Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ime za punčko ELEN ime za fantka ENEJ 5.12.2008 20:06:00
|
|
|
|
Felicita
|
nobeno mi ni prov všeč... elen sploh ne, enej pa tko-tko.
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: ime za punčko ELEN ime za fantka ENEJ 5.12.2008 20:15:09
|
|
|
|
melanija
|
Če se ti in tvoj strinjata s temi imeni, ne upoštevaj mnenj drugih. Midva sva doživela kup pripomb ob rojstvu otrok, ko so ostali zvedeli za njihova imena, pa se nisva ozirala na to in itak so se morali sprijaznit z najino odločitvijo. Ne razumem pa da sprašujete za mnenja ostalo sorodstvo,ker itak bo kdo imel pripombe na vsako ime, ki ga predlagata - ime je vajina odločitev in to naj tudi ostane. Glede imen pa namesto Elen bi dala Elena, vsaj meni je bolj domače, ker poznam eno punco s tem imenom, Enej mi je pa tudi všeč.
|
|
|
|
RE: ime za punčko ELEN ime za fantka ENEJ 5.12.2008 20:34:05
|
|
|
|
naja17
|
se kar podpišem pod melanijin post
|
|
|
|
RE: ime za punčko ELEN ime za fantka ENEJ 5.12.2008 20:43:10
|
|
|
|
Arwenko
|
Elena je moja sestrična, zdaj je stara 17 let in mi je ime ful domače, ker sem ga navajena, pa tudi s primorskega konca so in mislim da tam ni tak redko ime to. Enej pa meni ni všeč, jih pa poznam par v okolici.
|
|
|
|
RE: ime za punčko ELEN ime za fantka ENEJ 5.12.2008 21:26:07
|
|
|
|
glen
|
Elen ,Enej . Ne oziraj se na druge sorodnike,če je vama ime všeč ga dajta,saj je otrok vajin in nje njihov. Pa ne glede na to, katero ime bosta izbrala, se ga bodo navadili. Preverjeno.Imamo doma Lin in na začetku so se nekateri sorodniki pritoževali kakšno ime sva izbrala,zdaj po 4 letih pa pravijo da ji to ime ful paše in nebi mogla biti nič drugega kot Lin
|
|
|
|
RE: ime za punčko ELEN ime za fantka ENEJ 6.12.2008 8:11:40
|
|
|
|
Blueeyes
|
Elen Enej
|
|
|
|
RE: ime za punčko ELEN ime za fantka ENEJ 6.12.2008 11:40:30
|
|
|
|
kalanteja
|
tud men nista posebej všeč, mi je pa všeč nick od ene uporabnic melanija- če bo punčka bo verjetn melanija ali pa donna
|
|
RE: ime za punčko ELEN ime za fantka ENEJ 6.12.2008 14:30:29
|
|
|
|
Najaa
|
Enej mi je zelo všeč, Elen pa malo manj. Sploh pa - ne oziraj se na druge, najpogosteje bosta po imenu vidva klicala svoje otroke.
|
|
|
|
RE: ime za punčko ELEN ime za fantka ENEJ 6.12.2008 17:32:23
|
|
|
|
nuala
|
ELEN ni ELEN ampak Helena oz. Elena oz Eleni ( ampak z iota i-jem, ki ga nimam na tipkovnici ). ENEJ mi pa tudi ni všeč.
|
|
RE: ime za punčko ELEN ime za fantka ENEJ 6.12.2008 17:33:44
|
|
|
|
Pikapolonica_
|
Ok, zdaj ne vem, ali je to pomanjkanje domišljije ali preveč domišljije?
|
|
RE: ime za punčko ELEN ime za fantka ENEJ 6.12.2008 19:15:30
|
|
|
|
mickenaa
|
enej ok elen bl ne. nej bo vsaj ellen, al pa elena.
|
|
|
|
RE: ime za punčko ELEN ime za fantka ENEJ 8.12.2008 7:58:00
|
|
|
|
lananai
|
Moje ime moji noni tudi ni bilo všeč. To pa ni nobeno ime, Sara?! Zdej pa pravi, da ne bi zamenjala z nobenim. Tko da... Če so vama všeč, brezveze spraševat druge. A vama mi lahko pomagamo pri odločitvi? Če te pa zanima moje mnenje - imeni mi nista preveč všeč.
|
|
|
|
RE: ime za punčko ELEN ime za fantka ENEJ 8.12.2008 10:22:41
|
|
|
|
bamoocham
|
IZVIRNO SPOROČILO: melanija Če se ti in tvoj strinjata s temi imeni, ne upoštevaj mnenj drugih. Tako je, ne se ozirat na druge. Če je vama tako všeč, potem nimajo drugi kaj govorit. Čist njihova stvar, če jim imena niso všeč.
|
|
|
|
RE: ime za punčko ELEN ime za fantka ENEJ 8.12.2008 10:39:06
|
|
|
|
helloKitty
|
Enej ok. Elena je meni bolj všeč.
|
|
RE: ime za punčko ELEN ime za fantka ENEJ 8.12.2008 11:46:38
|
|
|
|
CatJa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Enej mi je zelo všeč, Elen pa malo manj. Enako. Pri Elen bi me motila dva široka e-ja pri izgovorjavi.
|
|
RE: ime za punčko ELEN ime za fantka ENEJ 8.12.2008 18:19:11
|
|
|
|
Zamima
|
jaz sem se odločila, da se ne sekiram več za družinske člane, ker jim nobena moja ideja ni kaj všeč Pa imam na zalogi sama "normalna" imena,... se bojo že navadili ... seveda ko bo spet čas za to, vsaj v prvo je bilo, da ime za fanta, ki sem si ga jaz izbrala moji mami nikakor ni bil všeč - Erik , še dobro, da je na svet prišla Zala. Glede tvojih imen pa Elen,... kaj pa vem, Enej pa raje Anej
|
|
RE: ime za punčko ELEN ime za fantka ENEJ 9.12.2008 21:11:27
|
|
|
|
mayci
|
Bolj kot Elen mi je všeč Elena, Enej mi je pa čist v redu.
|
|
RE: ime za punčko ELEN ime za fantka ENEJ 9.12.2008 21:43:17
|
|
|
|
tasa_m
|
Enej mi je lepo, Elen pa ne preveč. Sicer pa ne gledat na ostale člane,..če je vama všeč zakaj pa ne? Važno, da sta imeni vama lepi,.. vso srečo pri izbiri
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?