Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
ime podobno, kot pri znanem slovencu 12.8.2008 9:24:19
|
|
|
|
maserati
|
Cau, z mozem sva sredi izbiranja imen in zataknilo se nama je pri fantku. Zelo nama je vsec eno ime, ki je enako, kot ga ima pac en znani slovenec. Problem je v tem, da je tudi nas priimek zelo podoben njegovemu; zacne se na isto crko in prakticno vse crke se ponovijo, le v malo drugacnem vrstnem redu. Jaz sem zacela malo komplicirat, da pa ne bi dala taksnega imena, moz pa pravi, da njemu se ne zdi taka katstrofa... Pa ve? Bi dale tako ime? Se vam ne bi zdelo, da je otrok zaznamovan? Ni pa to nek razvpit clovek, je kantavtor, pevec, igralec, se ne pojavlja v rumenem tisku... Ne vem, no... Sanja se mi ne, kaj naj naredim. Vasega mnenja bom vesela.
|
|
|
|
RE: ime podobno, kot pri znanem slovencu 12.8.2008 10:03:14
|
|
|
|
glen
|
Mogoče če nam poveš kdo oz. primerjavo ti bomo lažje svetovale oz.če je vama všeč zakaj ne,neoziraj se na druge
|
|
|
|
RE: ime podobno, kot pri znanem slovencu 12.8.2008 10:08:21
|
|
|
|
janapan
|
Ma kaj te briga, če ti je všeč ti je všeč....itak če daš tako ime boš dobila komentarje ...to je pa tako ime kot ta in ta...ma v glavnem, ko bo tvoj otrok velik al pa odraščajoač verjetno ta pevec - ne vem zakaj ne poveš kateri, saj te tukaj nihče ne pozna - ne bo več popularen tako da ne sekiraj se, Moji hčerki je ime Anika in prav vsak me vpraša če po aniki horvat in jaz odvrnem, da mi je pač lepo ime....to je to.
|
|
|
|
RE: ime podobno, kot pri znanem slovencu 12.8.2008 10:09:44
|
|
|
|
janapan
|
Pa še to ...a vsakega Luko enčijo npr z Luko Špikom?, al pa vsakega jana s plestenjakom dej no ...če želiš unikatno ime potem boš morala kar iskati ; )
|
|
|
|
RE: ime podobno, kot pri znanem slovencu 12.8.2008 10:29:22
|
|
|
|
maserati
|
Aja, sej ne gre za to, da je ime enako... to bi povsem preživela, ker je pač ljudi z enakimi imeni veliko... Problem je v tem, ker je ime isto, priimek pa identičen... in bi se sin pisal zelo podobno in imel enako ime... upam, da me razumete... Ja je pa res, hcerka ima enako ime kot ena pevka ( Rebeka, smo ocitno res neizvirni) pa me tudi vsak vprasa ce je po Dremljevi dobila ime... pa se samo kislo nasmehnem...
|
|
|
|
RE: ime podobno, kot pri znanem slovencu 12.8.2008 10:53:43
|
|
|
|
muki1
|
IZVIRNO SPOROČILO: janapan Pa še to ...a vsakega Luko enčijo npr z Luko Špikom?, al pa vsakega jana s plestenjakom dej no ...če želiš unikatno ime potem boš morala kar iskati ; ) Jaz sem tako zastopila, da če se pišejo PIK, pa dajo ime Luka, potem že asociira takoj nanj. Pa saj, na Luko Špika lahko asociira, ker je njami . Bolj bi bil problem, če se recimo pišejo URKO in jima je všeč ime Damjan .
|
|
RE: ime podobno, kot pri znanem slovencu 12.8.2008 10:55:22
|
|
|
|
muki1
|
IZVIRNO SPOROČILO: janapan Ma kaj te briga, če ti je všeč ti je všeč....itak če daš tako ime boš dobila komentarje ...to je pa tako ime kot ta in ta...ma v glavnem, ko bo tvoj otrok velik al pa odraščajoač verjetno ta pevec - ne vem zakaj ne poveš kateri, saj te tukaj nihče ne pozna - ne bo več popularen tako da ne sekiraj se, Moji hčerki je ime Anika in prav vsak me vpraša če po aniki horvat in jaz odvrnem, da mi je pač lepo ime....to je to. Lahko pa rečeš, da je bilo edino prosto .
|
|
RE: ime podobno, kot pri znanem slovencu 12.8.2008 11:16:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: muki1 Bolj bi bil problem, če se recimo pišejo URKO in jima je všeč ime Damjan . Dobra.
|
|
|
|
RE: ime podobno, kot pri znanem slovencu 12.8.2008 11:30:39
|
|
|
|
jajula
|
jah če ti je že za rebeko smotano da te ljudje sprašujejo, te bojo zdaj za fantka tud. jst bi se izogibala nekim asociacijam na znane ljudi, če vam je pa ful všeč in vam je vseeno za komentarje potem pa kr dajte.
|
|
|
|
RE: ime podobno, kot pri znanem slovencu 12.8.2008 11:43:10
|
|
|
|
Katrin
|
Otroku dajta ime, ki je vama všeč in pika
|
|
RE: ime podobno, kot pri znanem slovencu 12.8.2008 11:43:31
|
|
|
|
Udb
|
Mene tut sprašujejo če ima ime po Marcelu Štefančiču! Ja, prov. No če bi se mi npr. pisali Štefaničič ali kaj podobnega, potem mojemu otroku sigurno ne bi bilo ime Marcel. Ne vem, nisem rada podobna drugim.
|
|
|
|
RE: ime podobno, kot pri znanem slovencu 12.8.2008 13:27:57
|
|
|
|
Izabela_
|
Malce je tudi odvisno od tega, ali ti je ta znana oseba všeč ali ne. Recimo, če bi sama dala sinu ime Arne, in bi me spraševali, če je po Hodaliču, bi mi to bilo kul, če pa bi me spraševali na primer po Damjanu M(Urku), pa je to že druga zgodba.
|
|
|
|
RE: ime podobno, kot pri znanem slovencu 12.8.2008 15:13:31
|
|
|
|
Naja31
|
S tem se sploh ne bi obremenjevala. Ko bo tvoj otrok zrastel, bo ta znana oseba zdavnaj pozabljena. Pa tudi če je podobno, pa kaj potem?
|
|
|
|
RE: ime podobno, kot pri znanem slovencu 12.8.2008 15:22:10
|
|
|
|
baguSka
|
Bolj bi bil problem, če se recimo pišejo URKO in jima je všeč ime Damjan . Dej ne govor... jst 'poznam' enga, ki je prou Damjan Murko. Pa ni to ta k ga vi poznate. Je en drug... bogi. Je pa fora v tem, da je glih ene tok star kot ta DM kot ga vsi poznamo in ju dost folka celo menja..
|
|
|
|
RE: ime podobno, kot pri znanem slovencu 12.8.2008 15:23:39
|
|
|
|
baguSka
|
če bi sama dala sinu ime Arne, in bi me spraševali, če je po Hodaliču, bi mi to bilo kul on je pa moj sorodnik, odkar sem se porocila...
|
|
|
|
RE: ime podobno, kot pri znanem slovencu 12.8.2008 15:38:00
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Če vama je ime všeč mu ga dajta in se ne obremenujta z mnenji drugih. Za katero ime pa gre ( saj priimka ne rabiš pisat)
|
|
RE: ime podobno, kot pri znanem slovencu 12.8.2008 15:44:33
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: maserati Ja je pa res, hcerka ima enako ime kot ena pevka ( Rebeka, smo ocitno res neizvirni) pa me tudi vsak vprasa ce je po Dremljevi dobila ime... pa se samo kislo nasmehnem... Aha, pri punčki gre za Rebeko Dremelj, pri fantku pa za koga?
|
|
RE: ime podobno, kot pri znanem slovencu 12.8.2008 16:09:18
|
|
|
|
maserati
|
dala bi ime Iztok, znana oseba pa je Iztok Mlakar. Fejst dečko, samo...
|
|
|
|
RE: ime podobno, kot pri znanem slovencu 12.8.2008 16:11:03
|
|
|
|
maserati
|
Aja, ta z damjanom je pa res dobra
|
|
|
|
RE: ime podobno, kot pri znanem slovencu 12.8.2008 16:14:38
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: maserati dala bi ime Iztok, znana oseba pa je Iztok Mlakar. Fejst dečko, samo... Oh, Iztok Mlakar pa res ni neka jako znana osebnost. Po mojem čisto z lahkoto daš tako ime.
|
|
RE: ime podobno, kot pri znanem slovencu 12.8.2008 16:15:09
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Pa mene pa Iztok ne spominja na Mlakarjevega Iztoka. No, zdaj že ko si me spomnila .
|
|
RE: ime podobno, kot pri znanem slovencu 12.8.2008 16:21:58
|
|
|
|
CatJa
|
IZVIRNO SPOROČILO: muki1 Pa saj, na Luko Špika lahko asociira, ker je njami . Sej nočem bit žleht, je verjetno čist fajn dečko, pa super športnik, ampak njami No ja, sto ljudi, sto okusov. Sploh kar se gepisov tiče.
|
|
RE: ime podobno, kot pri znanem slovencu 12.8.2008 16:52:45
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 Pa mene pa Iztok ne spominja na Mlakarjevega Iztoka. No, zdaj že ko si me spomnila . Verjetno samo Iztok ne. Ker pa majo oni tud priimek baje pdb... pa cist mozno. Ne?
|
|
|
|
RE: ime podobno, kot pri znanem slovencu 12.8.2008 16:57:47
|
|
|
|
maserati
|
ja, fora je v tem, da imamo priimek čisto podoben. In zdaj pa ne vem...
|
|
|
|
RE: ime podobno, kot pri znanem slovencu 12.8.2008 17:00:05
|
|
|
|
baguSka
|
mah ves kaj.. sej ni enak priimek.. ce bi bil cisto enak ok.. ampak tkole ker ni tok cist enak je pa res vseen... se ce bi bil npr enak in ce ej tebi to ime vsec.. zakaj pa ne!? mogoce bo pa tud postal tak artist kot je iztok mlakar.. :) un bo pa itak ze v penziji takrat..
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?