|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   imam vprašanje!!!
17.4.2005 17:48:04   
naja78
lep pozdravček.anitka čestitke,da si se dobro odrezala,...pa je za tabo.čestitam vsem frišnim :nosecka:-blagor enim,ki uspe v prvo.

ej ful vas je novih,vsem novinkam :rozica: in čimprejšne pozitivne rezultate.

mojim sotrpinkam,ki vem da bomo kmalu mamice.bi pa zastavila vprašanje.
:ups:nekje v literaturi sem zasledila,da po HSG-ju,rado pride do :nosecka:,ker se baje tele poti malo raztegnejo zaradi kontrasta(barvilo,ki ti ga vbrizgajo),torej jajcevodi,seveda v primeru da ni čist vse "zabito".????ALI JE TO RES??IMA KATERA IZKUŠNJE???

naslednji mesec grem namreč na HSG,pa me tudi zanima,če je nujno treba ležat.???!!!ker baje priporočajo,celo 2 dni bolniške.??katera je bila v LJ,v klin.centru??imate dobre izkušnje???je kateri delal dr.drobnič??

upam,da nisem preveč zahtevna.ve ste moje :rozica: in :angel:.

mislim na vas!!!naja 78
Neposredna povezava do sporočila: 1
   imam vprašanje!!!
17.4.2005 18:04:41   
Zmajevka
Bolniska se kar prileze, vsaj tisti in naslednji dan, ceprav fizicno bi jaz naslednji dan ze lahko delala kaksno bolj pisarnisko delo, malo pa se spika.
Tretji dan pa je bil pri meni sobota, ce ne, bi sla verjetno delat.
Tudi meni so rekli, da je mozna zanositev ze po HSG, razlike pa so, da so enim strogo narocili pocakat en ciklus zarad sevanja, drugim pa, da ravno naj cimprej probajo.
LP
Zmajevka

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   imam vprašanje!!!
17.4.2005 18:06:47   
aljča
Jaz sem imela v lj.laparoskopijo.Moram ti povedati, da so bili vsi zelo prijazni čeprav je že šest let nazaj od tega.Po HSG in po laparoskopiji ima vsaka 3 do 6 mesecev možnost, da zanosi tako, da ti želim velik sreče bomo držali pesti.:pujs::pujs::pujs::miska::miska::miska:sam v akcijo moraš it:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:
Čao Alja:metulj::metulj:

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   imam vprašanje!!!
17.4.2005 18:13:58   
naja78
oh kul pupe,torej je res neki na tem,če seveda ni veliko narobe tam spodaj.:bravo::bravo::bravo::bravo:
torej je tudi fajn če lepo doma čičkaš in malo počivaš.valda da te špika.

aja a ti res naredijo vakuum,na fuflici spodaj??kako pa to čutiš???med hsg,jem mislim.

eh še celih 30 dni morm čakat da pride :hudicek:.pol pa na stolček.:)-:)-:)-
pa mislite da je treba res takoj :sloncek:v akcijo,pa saj te verjetno vse boli.no,,...jaz zarad sevanja nimam predsodkov-moja služba.:racka:

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   imam vprašanje!!!
17.4.2005 19:51:20   
ronni
Tudi jaz sem bila na HSG v Ljubljani-pri Ddr.Voglerju.
Vsi so bili zelo prijazni.Sestra mi je dala tabletko proti bolećinam(moraš jo vzet prav čas,da prime).Tako je bil pregled neprijeten-predvsem zaradi tistih čudnih poz,ko te mal obračajo na tisti mizi,bolečin pa skoraj nisem imela.Po pregledu pa kar počivat,ker imaš naslednjih 6 mesecev kar veliko možnosti, da ti uspe-predvsem če je prehodnost samo malo zmanjšana.
Tak da nič se ne boj!!!!!:zajcek:
Saška

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   imam vprašanje!!!
17.4.2005 20:02:38   
Pia73
HSG pomaga samo pri tistih kjer je kaj zamašeno, pa še to mora biti rahlo, da potem tisti pritisk to odmaše, ne sme biti prehudo. Pri meni k sreči ni bilo in mi tudi HSG ni pomagal. Kljub temu sem pol leta po njem spontano zanosila po 16 nezaželjenih M. Vmes sem imela tudi histeroskopijo.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   imam vprašanje!!!
17.4.2005 21:09:29   
Anitka
Hej!

Tudi jaz sem imela v oktobru HSG, ki je poakazl prehodne jajcevode, pa še do danes ni bilo nič. So pa nekatere res zanosile kmalu po posegu.
Glede bolniške pa so meni priporočali 3 dni bolniškega staleža, a ker sem se dobro počutila sem šla že naslednji dan v službo. Sem pa zato ta mesec malce na bolniški zaradi laparoskopije.

Nja pa en nasvet - ne pozabi v bolnico vzet kake čokoladice ali kar dve za po posegu, ker boš zelooooo lačna;)

Pa čimprej na :modri::duda::roza:,

Anitka

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   imam vprašanje!!!
18.4.2005 8:56:04   
naja78
ej ful hvala.sem bolj potolažena zarad tega.me prav ferbec matra kaj je tam spodaj.zlate ste.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.