|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   imam OGROMNO željo
1.3.2006 12:46:38   
čoko
živjo sotrpinkeuser posted image  danes sem se prvič prijavila v ta portal. uapm da bom dobila odgovore. tudi moj problem je povezan z user posted image ! za razliko od vas si ne merim BT in ne gledam na to koliko krat naj seksam. imam pa kot vi, ogromno željo po user posted image !
s pomočjo sleditve menstrualnega koledarčka vem kdaj naj bi imela ovulacijo. vendar pa zaradi službe fanta vidim le med vikendiuser posted image  takrat imava vedno spolne odnose. vedno si želim da bi user posted image  in vedno z nova ko dobim user posted image  sem zelo razočarana!
te dni naj bi imela O. začela naj bi se mi danes. zanima me, kolikšna je možnost, da user posted image če imam spolne odnose v soboto? je med O vedno enaka možnost user posted image  ne glede na kateri dan O imaš spolne odnose?
pravijo, da se z načrtovanjem user posted image  ne smemo preveč obremenjevati ker to vpliva nauser posted image . je tudi močna želja po user posted image  lahko vzrok, da upam že 10 mesecov, čeprav, ko imam spolne odnose ne upam na to, ampak se popolnoma predana fantu?
za enkrat toliko. upam da nam bo uspelo user posted image !
hvala za odgovore!
LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: imam OGROMNO željo
1.3.2006 13:14:42   
cocki
Čoko dobrodošla med nami!
Res je, da ni dobro biti prevec obremenjen glede user posted image  in user posted image  ampak kaj, ko vse to dobro vemo, pa vseeno po tiho molimo in se obremenjujemo ... Jaz mislim, da je O odvisna od posameznika, nimamo vse enako to "poštimano" Ti kar lepo pridno med vikendi user posted image user posted image user posted image  in to čim večkrat pa bo!!! Držim pesti zate in za vse nas!

(odgovor članu čoko)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.3.2006 13:56:36   
KODA
Dobrodošla Čokouser posted image user posted image
Ko boš najmanj pričakovala,boš ugledala+.user posted image user posted image

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu cocki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.3.2006 14:28:15   
Massa26
Ojla, čoko!

Nikar preveč na računaj možnosti zanositve, ker je vse to računanje malo nepredvidljivo. O se itak zgodi v trenutku, plodni dnevi so pa par dni prej in par ur kasneje. Tako nekako. user posted image pač takrat, ko lahko user posted image .

Želja pa po moje ne ovira zanositve. Pri poskušanju 10 m še ni ne vem kakšne panike, lahko da se vama pač še ni posrečilo ujeti pravega časa oz. ni bila prava semenčica ob pravem času na pravem mestu user posted image . Želja tu nima veze. Mogoče psiha vpliva kvečjemu, če je človek res pod takim stresom, da mu to razbije vsako ravnovesje, potem pa user posted image  mogoče res zasluti, da je treba še malo počakat. Želimo si pa vsi, ki delamo na tem in večina jih kljub temu v par poskusih zanosi, eni smo pa pač manj plodni in rabimo ali več časa ali pa ustrezno zdravljenje. Verjetno pa kakšna, ki zanosi, za nazaj misli, da ona pa ta mesec res ni bila obremenjena in je zato uspelo. Toliko časa sem že na forumu, da vidim, da jih precej pride, zganja histerično željo, zanosi in gre. user posted image  Brez skrbi, želja ni ovira. Če je z vama vse bp, boš prej ali slej zanosila, sicer pa pojdita na pregled pa bosta videla, kaj in kako oz. če potrebujeta kakšno zdravniško pomoč.

Lep vikend user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu čoko)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.3.2006 15:41:22   
minka74
Olja čoko,

pa sem končno dobila eno tako kot sem jaz. Midva s fantom sva tudi čez teden na razen in med vikendom je hopsssassa. Na dojenčku delava ze 6 mesec in tudi še nič ni. Po moje ne smeva obupat saj mava možnosti prepolovljene, ker se ne vidiva s fanti vsak dan. Tudi jaz sem razočarana ma kaj čem tako je. Če jo slučajno dobimuser posted image  okrog 9.3 se naročim pri G in jo bom prosila za par testov, tako, za preventivo, da bom bolj mirna.

Razgiban vikend ti želim.

(odgovor članu čoko)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.3.2006 16:09:25   
lelaval
Dobrodošla user posted image user posted image
Ne obremenjuj se s tem da moraš zanosit, vidva lepo trenirajta user posted image  in, ko boš najmanj pričakovala, se bo user posted image  poslovila za nekaj časa.
Pa da vama čimprej uspe.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu čoko)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.3.2006 16:25:54   
mačica
user posted image dobrodošla čoko!

Se strinjam z mojimi predhodnjicami, vem da ni enostavno čakati ko si enkrat tako nekaj želiš se ti vsak dan vleeeeečeee... tudi moj možiček je odsoten ( šofer pač, kaj pa tvoj?) večino časa pa imava dva malčka. Prva je trajala cca 4 mesece da sem zanosila pa sva vsak dan sexala ko dva zajca ( takrat še ni blo take službe ), ker sm si mislila če vsak dan pol ne morš zgrešit ovulacije in ravega dne pa sem se fajn uštela in ko sm se mal sprostila in pustila teči stvari kot ja pač šlo sem bla takoj noseča... Pri drugem smo rekli no zdaj bomo pa začeli delat na tem pa je blo prvi mesec ko še sploh nisva računala na tem...
Prva je zdaj stara dobre 4 leta drugi pa skoraj 9 mesecev,
vse še bo...
lp,mačica

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   hvala vam
1.3.2006 19:55:33   
čoko
najlepša vam hvala za dobrodošlico, delitev svojih mnenj in doživetij ter s tem odgovorov!user posted image sedaj mi je žal da se že prej nisem obrnila na ta portal!user posted image
upam le da mi bo ta vikend ispelo user posted image  in da  ogromna želja po tem res ne bo vplivala na user posted image  ter se bo user posted image  res poslovila za nekaj časa!
če ne prej vam bom sporočila v soboto kako je bilo!user posted image
držim pesti za vse nas!user posted image

(odgovor članu čoko)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.3.2006 19:58:01   
Anonimen
POzdravljena! V enem ciklusu je možnost, da zanosiš 25%. Še kakšne 3 dni po ovulaciji še lahko zanosiš oz. tudi če  seksaš 3 dni pred ovulacijolahko (saj spermiji ostanejo v telesu še tri dni). pa vpam , da boš čimprej srečkauser posted image

(odgovor članu mačica)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
1.3.2006 21:52:01   
atina74
Dobrodošla! Popolnoma razumem tvojo situacijo, ker sem bila v zelo podobnem položaju kot ti. Je pa trajalo bistveno več kot samo 10 mesecev, tako da nikar ne obupaj. Slej ko prej se ti nasmehne sreča in takrat boš najsrečnejša user posted image user posted image , tako kot sem bila tudi sama. Sedaj smo pa že skoraj 8 mesecev trije. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
2.3.2006 21:46:48   
čoko
hvala vam vsem za spodbudne besede in odgovore!user posted image
zanima pa me še nekajuser posted image  na tem portalu sem si za vsak slučaj izračunala s pomočjo koledarčka za O kdaj naj bi jo imela. izračun je pokazal da od 3.3(petek)-8.3 (sreda)....zanima me, kdaj je ponavadi točno tisti dan ko se jajčece sprosti in si najbolj ploden?je to proti koncu O ali lahko že na začetku? ubistvu me bolj zanima če bo dovolj da s fantom user posted image  samo v soboto ker se bojim da drugače ne bo šlouser posted image  oh te obveznostiuser posted image ...
dokler obstaja upanje se bom trudilauser posted image ,torej do konca!user posted image
enako predlagam tudi vam!pe lahko noč za danesuser posted image

(odgovor članu atina74)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?