Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ima vročino in sili ven 7.4.2007 15:18:26
|
|
|
|
Gina
|
Jaz bi ga dala ven. S tanko kapico na glavi, ker kljub soncu, pri nas kar piha. V bistvu moraš edino to pazit, da se ti ne razdivja. Jaz bi mu dala ajmarček in lopatko, ali kaj podobnega, kar ga veseli, pa bi šla ven. Ali pa v voziček in na sprehod. Po moje mu ne bo nič slabše, kvečjemu zraka se bo nadihal.
|
|
|
|
RE: ima vročino in sili ven 7.4.2007 15:26:05
|
|
|
|
CIPRESA
|
Ja saj to sem tudi jaz pomislila, ker je zunaj tako toplo da mu verjetno ne bo škodilo če gre malo na sončka
|
|
RE: ima vročino in sili ven 7.4.2007 17:02:07
|
|
|
|
NRMM
|
Verjetno zdaj že uživata zunaj in prav je tako. Naša mala tudi nima miru,če jo tako kuha. Še pozimi smo morali za vsaj 15 min ven kljub vročini,ker se mi je pred vhodnimi vrati tako hudo jokala,da bi mi še kdo socialno pripeljal . Če otroku nič ne manjka tako sam pokaže koliko je razpoložen.Če je na pohodu kakšna viroza,so pediatri mnenja -no vsaj naš-da se viroza prej pozdravi na svežem zraku kot v zaprtem prostoru.
|
| Stran: [1] |
sindarinPoznate naziv oz znak dobra igrača, ki ga podeljuje Ministrstvo za šolstvo in šport?ne, ampak me zanima (
48%)
ne, me ne zanima (
7%)
da in se tudi pozanimam o izboru (
29%)
da, ampak me sploh ne zanima (
16%)
Število vseh glasov: 231Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!