Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ima katera svoj računovodski servis 29.10.2009 21:01:39
|
|
|
|
pikica*
|
Nimam računovodskega servisa, sem pa "doma" na področju programske opreme. Če ti to kaj pomaga.
|
|
|
|
RE: ima katera svoj računovodski servis 29.10.2009 21:09:37
|
|
|
|
mojcaziga
|
V bistvu moram naredit predračun za programsko opremo rač. servisa. In teh stvari je toliko, da...... Preprosto nimam pojma kaj vse potrebuje rač. servis za opravljanje svoje dejavnosti. lp
|
|
|
|
RE: ima katera svoj računovodski servis 29.10.2009 21:40:02
|
|
|
|
Erdbeere
|
Rač.servis rabi program za glavno knjigo, davčno knjigo, amortizacijo, plače,,,to pa mislim, da je kr bolj ko ne vse....če ti kaj pomaga
|
|
|
|
RE: ima katera svoj računovodski servis 29.10.2009 21:47:25
|
|
|
|
mojcaziga
|
Ja, hvala. lp
|
|
|
|
RE: ima katera svoj računovodski servis 30.10.2009 7:29:32
|
|
|
|
bučkabb
|
jaz uporabljam v službi Hermesovega, doma pa mam Birokrata, večino pa majo ti programi kar v paketu že vse kar potrebujemo( glavna knjiga, register osnovnih sredstev, plače ...) v googl vpiš hermes krško pa ti bo vrglo ven njihovo stran pol pa boš vidla kaj vse vsebujejo programi za računovodstvo, majo vse fajn napisan, drgač je pa to tud super program zdaj pa nevem če ne bodo to zbrisal ker omenjam firmo
|
|
|
|
RE: ima katera svoj računovodski servis 30.10.2009 8:37:40
|
|
|
|
mojcaziga
|
Hvala. lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?